Ε ναι αυτο λεω, θα ανεβαζα το ISO π.χ.Είναι ακριβώς όπως τραβήχτηκαν, χωρίς καμία επεξεργασία στο φωτοσοπ (πλην του watermark στη φωτο του μικρού) ;-)
Ε ναι αυτο λεω, θα ανεβαζα το ISO π.χ.Είναι ακριβώς όπως τραβήχτηκαν, χωρίς καμία επεξεργασία στο φωτοσοπ (πλην του watermark στη φωτο του μικρού) ;-)
Δε το διακινδύνεψα με το χιόνι που'χε ως background συν συνδυασμό ήλιου/σκιάς, γιατί φοβήθηκα για καμένα.Ε ναι αυτο λεω, θα ανεβαζα το ISO π.χ.
Ε λογικό είναι .. δεν θέλω τέτοιες φωτογραφίεςΜε μηχανή 80 ευρώ δεν βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες...
Samsung PL120
Compact, Ανάλυση Megapixel: 14 MP, Οπτικό Zoom: 25 x, Αισθητήρας: CCD, Οθόνη: 2.7 inches, Video: AVI (Βίντεο: MJPEG, Ήχος: AAC)
Απλά την έβαλα σαν φτηνή και καλή ώστε να μας πουν μια γνώμη τα άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο.Ακαταλαβίστικα μου φαίνονται ολα αυτα για αυτά ζήτησα βοήθεια
Μακριά! Βαλε κατι παραπανω, να δεις ''φώς''...Απλά την έβαλα σαν φτηνή και καλή ώστε να μας πουν μια γνώμη τα άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο.
Όσο πιο πάνω βάζεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις αυτο είναι λογικό !Μακριά! Βαλε κατι παραπανω, να δεις ''φώς''...
Χμ....Αυτα ειναι λογια χιλιοειπωμενα. Ολοι ετσι λενε και μετα τραβανε τα μαλλια τους που για 70-80 ευρω διαφορα πηραν κατι που δεν τους ευχαριστει και δεν τους κανει καλα αυτο που θελουνε. Και μετα παλευουνε για την αλλαγη...Όσο πιο πάνω βάζεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις αυτο είναι λογικό !
Αλλά θέλω μια απλή και δεύτερον και ανάποδα να με γυρίσεις ( αν τα καταφέρεις ) λεπτό δεν θα πέσει
Δεν πρέπει να κοιτάζεις μόνο τα mega pixels.14.1Mpixels έχει γιατί είναι τόσο χάλια ?