σαφως,αλλα στην μυτη θα εστιαζα μονο για να δειξω μυξουλες,ενω στα ματια ,εχεις σαν θεμα μια ολοκληρη ψυχη!
Βάλε καμιά φωτό και εσύ καλέ Το υπόσχεσαι από την ημέρα που ανοίξαμε το θέμαεγω παντως,σε αυτη τη φωτο ,που ειναι πολυ ομορφη κατα τα αλλα,θα εστιαζα πιο πολυ στα ματια κ οχι στην μυτη...
Δοκιμασε και το Capture Nx ακομα καλυτερο...Και εχει καλυτερη ποιοτητα ειδικα στα χρωματα.Στο φωτοσοπ μοιαζουν ξεβαμεναPaulshark μου ελυσες τα χερια!Ηρθε στα χερια μου μια D5000 nikon και στην αρχη τραβουσα jpeg κατευθειαν και αργησα να το θυμηθω για τα RAW.Μολις το γυρισα ομως η επεξεργασια ειναι απλα παιχνιδακι.Κατευθειαν ανοιγμα με cs5 και μετα απλα με το ματι τι μου καθετε καλυτερα...
Thanks και παλι!
Και μια φωτο που τραβηχτηκε με την nikon σε raw και την επεξεργαστηκα λιγο στο ps για να την φερω εκει που ηθελα:
Πολυ καλη,εαν ειχες βαλει λιγο παραπανω διαφραγμα πχ F/8 θα ειχες και τα ματια net.Μία ακόμη κι από μένα
f/5.6
1/400sec
ISO-400
Focal Length 55mm
Ναι καταλαβαινω.Γινεται ετσι η φωτο ωστε η προσοχη μας να ειναι μονο πανω στο θεμα μας και πουθενα αλλου οσο μικρο και να ειναι αυτο.Eδω εχω κανει το background blur για να τονισω το θεμα μου ποιο πολυ νομιζω η διαφορα ειναι αισθητη.
View attachment 26648
έχει, το 3d στο photoshopεπιλογη χιουμορ στο photoshop δεν εχει?