check out ποστ #49δεν εχουν αναφερθει επισης τα Μαλινουα ουτε σαν προταση και μου κανει εντυπωση!
Εκτος και αν εννοεις οι ιδιοι οι μαλινουαδες να γραψουν για αυτους...οποοτε παω πασο.
check out ποστ #49δεν εχουν αναφερθει επισης τα Μαλινουα ουτε σαν προταση και μου κανει εντυπωση!
Ναι, αλλά όλοι ασχολούνται μαζί σας.Δε μας γουσταρει κανεις!!!
πες μου οτι καταφερες κι εκανες το cane corso ball.a.holic...????αν και οχι κατοχος μαλινουα @Giannis_Rottie ετσι και εχεις βαλει καμερα στο σπιτι μου θα σε πιασω να ξερεις
με δυο και τρια μπαλακια στην τσεπη για συνεχες και ισοτιμο κινητροπες μου οτι καταφερες κι εκανες το cane corso ball.a.holic...????
Ξεχνάς και την κατηγορία ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ. Κατά κανόνα θετικός, το μόνο πράγμα που ακόμα δεν έχει μάθει στο σκυλί του είναι να φτιάχνει καφέ αλλά πού θα πάει...!!Border Collie
O κάτοχος του πιο έξυπνου σκύλου στον κόσμο, έχει περάσει την έννοια της εντολής σε άλλο επίπεδο, καθώς έχει μάθει στον σκύλο του πάνω από 300 εντολές σε 4 διαφορετικές γλώσσες.
Όπου γάμος και χαρά (βλέπε κυνάθλημα), ο μπορντεράς πρώτος.
Έχει πάρει σβάρνα τους αγώνες agility, βγαίνοντας σχεδόν πάντα 1ος. Στην σπάνια περίπτωση που θα βγει 2ος, δεν φταίει αυτός, ούτε ο σκύλος του, αλλά ο "πιασμάν" Γερμανός κριτής, το χορτάρι που γλιστρούσε, ο αέρας που δεν φύσαγε.
Το καλοκαίρι στις παραλίες διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο εκνευριστικού από τον παίκτη ρακέτας, πετώντας με φιγουρατζίδικες κινήσεις το φρίσμπι στον σκύλο του, θεωρώντας παράλληλα ότι διασκεδάζει τους λουόμενους.
Όταν πάλι ανεβαίνει βουνό, σταματάει στο πρώτο κοπάδι που συναντά για να δείξει στα τσοπάνια πώς γίνεται το σωστό το herding.
Αγαπημένη φράση : "εμένα το μπόρντερ μου μία φορά ...."
Aγαπημένη ιστορία : το 2012 που πήγαμε στα crufts, σπάσαμε το παγκόσμιο ρεκόρ στο agility, και βγήκαμε ΒΟB, BOS, CAC, CACIB και ΜΑCΙΒ.
Κρυφός πόθος : να κάνει κάποτε dog dancing.
χαχαχαχαχαχαχα....να σαι καλα αννυ, γελασα παααρα πολυ με την ατακα αυτη!Αντιπαθεί: -Τα border collie γιατί το παίζουν εξυπνάκηδες.
πωπω, μου φωτογράφισες κάποιον που ξέρω, απίστευτο!!!!Poodle
Τύπος που λέτε μερακλής και ιδιαιτέρως άνετος, δε μασάει από "κόντρες στο ρεύμα" και ομοφοβικά κουραφέξαλα. Ακομπλεξάριστος εκ του ασφαλούς, μιας και ο σκύλος του μόνο καφέ δεν φτιάχνει -aka "Δεν είναι σκύλος αυτός, άνθρωπος είναι", έχει δει τον Ψαλιδοχέρη πάνω από 20 φορές, ενώ τον έχει ίνδαλμα κι αφίσα πάνω απ'την μπανιέρα.
Αν έχεις εμμονή με τα μαλλιά είν' ο άνθρωπός σου, αφού τύφλα να'χει ο Vidal Sassoon, αρκεί να τον πετύχεις σε μέρα που δεν έχει λούσιμο/χτένισμα/κούρεμα/νύχια (ποτέ δηλαδή).
Στον ελάχιστο ελεύθερό του χρόνο τραβά βιντεάκια τον σκύλο του να λέει την προπαίδεια στα κινέζικα παίζοντας πιάνο & συμμετέχει ενεργά στο κίνημα "Τετράποδο δικαίωμα στην Μαθητική Ολυμπιάδα".
Κυκλοφορεί με άνετο αλλά σιδερωμένο τζινάκι, πουκάμισο και πουλόβερ ριγμένο επιμελώς ατημέλητα πάνω του, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία του στα casual σακάκια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι φαρακλός, μα πάντα ωραίος και στυλάτος.
Θα ήθελε πολύ να γυρνάει μ' ένα κάμπριο, αλλά του'χουν φάει τα λεφτά οι groomers.
Θαυμάζει:
-Την διαχρονική ομορφιά του Παρθενώνα και άλλων κλασσικών μνημείων
-Τη Σοφία Λόρεν
-Τις Σαλονικιές
Αντιπαθεί:
-Τους αχτένιστους, τους ατσούμπαλους, τα χυμαριά
-Τους φουσκωτούς με τα πιτμπουλοειδή γιατί χαλάν την αισθητική του
-Τα border collie γιατί το παίζουν εξυπνάκηδες
Αντιπαθεί σφόδρα:
-Τα ροτβάιλερ & τον φραπέ -μπανάλ
χαχαχαχαχαχα ενταξει vrmode εχεις δωσει ρεσιταλ! χαχαχαχαχαStaffordshire Bull Terrier
Θέλουνε λέει εκτόνωση, νταξ μόλις τελειώσω με τις φυσικοθεραπείες θα ξεκινήσω και ατζίλιτυ...
Κινέζικος λοφιοφόρος
Ναι αλλά πες οι καημένοι τι επίθεση δέχονται γιατί κακοποιούν τα σκυλιά τους που είναι πετσί και κόκαλοAfghan hound
Σνομπάρουν όλους αυτούς που έχουν σκυλιά εκτός της ομάδας 10.
Αφού μόνο τα λαγωνικά είναι σκυλιά.
Συχνάζουν σε κλειστά γήπεδα και ιπποδρόμους για να τρέξουν τα μανάρια τους.
Τους διακατέχει η αίσθηση ελευθερίας, ασπάζονται την ιδεολογία των hippies και
ντύνονται ανάλογα (μακριά μαλλιά, λουλουδάτα ρούχα) για να ταιριάζουν και μα μακρύμαλλα μωρά τους.
Έμαθαν να βουρτσίζουν ακόμα και στον ύπνο τους.
Αντιπαθούν:
1/ να πληρώνουν εφορία
2/όλη τη σκυλίσια πλέμπα που δεν είναι HOUNDS