Φορολογία κατοικίδιων …

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
Δε νομίζω...
Κάπως πρέπει να λυθεί το πρόβλημα της κακοποίησης και της εγκατάλειψης στην Ελλάδα...
Δε μπορείς να τα έχεις όλα...
μονο με παιδεια τιποτα αλλο δεν μπορει να το αντιμετοπισει.....
το τσιπακι μπορει να αφαιρεθη πανευκολα η να το κανεις να μην λειτουργει.το θεμα ειναι να μπορεσουμε να κανουμε τους αλλους να καταλαβουν γιατι δεν παραταμαι τα σκυλια μας,με ευγενικο λογο γιατι με επιθετικο θα τους απομακρυνουμε απο τον σωστο δρομο.οι ποινες κλπ δεν θα κανουν τιποτα το μονο που πετυχενουν ειναι φοβος μισος η θανατωσει του ζωου για να μην τον βρουνε και τον χρεωθει κιολας.
οσο για το οτι σε αυτην την παγιδα εχουν πεση οι φιλοζωικες εν αγνοια τους το ειπα γιατι το κρατος αλλο εχει στο μυαλο του και αλλο η φιλοζωικες και οι φιλοζωικες ετοιμαζουν ενα εδαφος που θα το παρει σε μια νυχτα το κρατος.... κοινος μπουμερανκ

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Για την παιδεία έχεις δίκιο....ΑΠΟΛΥΤΟ
Και με τους νόμους δίκιο έχεις....Κι ο φόνος παράνομος είναι....
Το κράτος έτσι κι αλλιώς θα περάσει αυτά που θέλει...
Σιγά μην θεωρούσαν τις φιλοζωικές εμπόδιο...
Από τη στιγμή που με τη σημερινή κατάσταση, δεν έχει γκρεμιστεί η Αθήνα, άστααα....

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
Για την παιδεία έχεις δίκιο....ΑΠΟΛΥΤΟ
Και με τους νόμους δίκιο έχεις....Κι ο φόνος παράνομος είναι....
Το κράτος έτσι κι αλλιώς θα περάσει αυτά που θέλει...
Σιγά μην θεωρούσαν τις φιλοζωικές εμπόδιο...
Από τη στιγμή που με τη σημερινή κατάσταση, δεν έχει γκρεμιστεί η Αθήνα, άστααα....
σημασια εχει εμεις τι κανουμε:D και τι προσπαθουμε να μαθουμε στους αλλους με τον τροπο μας "ΣΕΒΑΣΜΟΣ"

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Πάντως αν το κάνουν θα είναι το τελικός τους κτύπημα, ακούγεται σοβαρά δύστυχος από το οικονομικό επιτελείο.Εγώ το σκυλί μου δεν θα το δηλώσω από αντίδρασή

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Χθες κατέβασα και διάβασα σχολαστικά το νέο νόμο για τα ζώα συντροφιάς που πολύ με έκανε να πονηρευτώ σχετικά με το ενδεχόμενο φορολόγησης του σκύλου.. Κάτι μου σφύριξαν και τριγύρω και ήθελα να το ψάξω, επειδή μου το είπαν σαν σίγουρο. Ότι δηλαδή τα σκυλιά φορολογούνται. Ακόμα δεν έχω σκύλο, αλλά αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα θα το σκεφτώ τριπλά πριν πάρω. Από τα όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής σε αυτό το νήμα έβγαλα το συμπέρασμα ότι απλά είναι κάτι που συζητήθηκε αλλά δεν έχει εφαρμοστεί. Κάνω λάθος; Μπορεί κάποιος να μου το επιβεβαιώσει παρακαλώ;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Προς το παρόν δεν έχει φορολογηθεί κανένα κατοικίδιο κι ούτε έχει υπάρξει κάτι τέτοιο υπό συζήτηση και να το έχω πάρει είδηση. Με τα εισπρακτικά μέτρα, ομως, που λαμβάνουν από τη μια στιγμή στην άλλη, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για το μέλλον. Πάντως σε μια τέτοια πιθανότητα, πολλά, πάρα πολλά κατοικίδια θα συναντήσουν ένα ζοφερό μέλλον.

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
πάντως τα ανήλικα παιδιά και τα προστατευμένα μέλη μιας οικογενείας το ξέρω από προσωπική πείρα ότι φορολογούνται κανονικά, άρα πέρα από την πλάκα τους έχω ικανούς να το κάνουν και για τα κατοικίδια το ίδιο