ε πες το μας κι εμας........εγω εχω εκτος απο ΦΑΠ και ΦΠ τρομαρα μου.. αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα, εχω καταστρωσει σχεδιο για το 14 !!
ε πες το μας κι εμας........εγω εχω εκτος απο ΦΑΠ και ΦΠ τρομαρα μου.. αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα, εχω καταστρωσει σχεδιο για το 14 !!
Με τα κιλα!??!??!?!Λες να τα φορολογήσουν με το τεμάχιο ή με τα κυβικά;
δηλ. ενας σκυλος χιλιάρης θα πληρώσει το ίδιο με έναν
οκτακυλιδρο;
Μην σου πω αυτα που "φυλανε" "κυνηγανε" κλπ "εργασιακα" θα εχουνε κ εκπτωση ως "επαγγελματικα"......Εγω άκουσα οτι αυτά που ειναι μέσα σε σπιτι θα εχουν και φόρο
πολιτελίας ενώ τα πεταμένα στην αυλές-μάντρες κατι ψιλά
Μην σου πω αυτα που "φυλανε" "κυνηγανε" κλπ "εργασιακα" θα εχουνε κ εκπτωση ως "επαγγελματικα"......
Μετα το κατα κεφαλην θα θυμηθουνε οτι αποτελουν κ τεκμηριο διαβιωσης.......εκει να δεις γλεντια......
Το δικο σου πιανει για επικαθημενο με κατι φωτο που εχω δει..... το δικο μου ειναι ημι-φορτηγο.Αγροτικό διπλοκαμπινο θα το δηλώσω
ειναι απλοε πες το μας κι εμας........
μπα.... δεν συμφαιρει.... στο α)θα βγω με -400cc στο β) θα μου μεινει μονο το μπανιο..... αντε κ μιση κρεββατοκαμαρα, το γ) συναθροιζομενων των απο πανω δεν γινεται, κ το δ) δεν ειναι υπο συζητηση να ταιζω κρεας τους σκυλους κ εγω να την βγαζω με.... μαρουλακια.....ειναι απλο
α) εκοψα 2000 κεκ απ τ αμαξι
β)εκοψα 70 τμ απ το σπιτι
γ)εκοψα τπ τσιγαρο
δ)θα γινω βετζετεριαν
αυτα ειναι τα νομιμα
Πάντως αν τα φορολογήσουν από τις εκπομπές καυσαερίων, όπως τα αυτοκίνητα, τώρα που τρώει ακάνα ο δικός μου την έκατσα...:-xΛες να τα φορολογήσουν με το τεμάχιο ή με τα κυβικά;
δηλ. ενας σκυλος χιλιάρης θα πληρώσει το ίδιο με έναν
οκτακυλιδρο;
δλδ εμεις που ειμαστε δικιλο και εργασιακό, θα εχουμε και επιστροφή?Μην σου πω αυτα που "φυλανε" "κυνηγανε" κλπ "εργασιακα" θα εχουνε κ εκπτωση ως "επαγγελματικα"......
Μετα το κατα κεφαλην θα θυμηθουνε οτι αποτελουν κ τεκμηριο διαβιωσης.......εκει να δεις γλεντια......
Δε νομίζω...θεμα χρονου ειναι να γινει,αφου τσιπαριστηκαν τα σκυλια ειναι απλα θεμα χρονου....και σε αυτην την παγιδα εχουν πεση οι φιλοζωικες εν αγνοια τους.
Μεταξυ μας τωρα, τους εχεις δει να τους περνανε -εστω ξυστα, τιποτα ιδεες για τις συνεπειες των πραξεων κ των νομοθετηματων τους??????Μπροστα στον κινδυνο να πλημμυρίσουν οι γειτονιες και τα καταφυγια απο αδεσποτα που δε θα υιοθετεί κανείς θελω να πιστευω οτι κατι τετοιο ανηκει στη σφαιρα του απίθανου.