Φολες εισπνεομενες...

DIAS123

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2018
58
31
42
Νομίζω πως είναι χρήσιμο:

http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=3806
Σιγουρα ειναι χρησιμο ,απ οτι διαβασα ομως,τα συμτωματα ειναι ιδια επιληψιας και φολας.
και μενα που σπανια εχει παθει κριση επιληψιας πεφτει ξαφνικα κατω βγαζει αφρους σαλια,απλανες βλεμμα γλωσσα εξω στο πλαι ,εχει σπασμους και τρεμει ολοκληρος,το χανεις το σκυλι εκεινη την ωρα ειναι παραλυτο εντελως και τρεμει ολοκληρο.
και πως να το σηκωσεις ολοκληρο γερμανικο ποιμενικο?μενεις εκει ανημπορος να κανεις κατι.
μετα σηκωνεται ξαφνικα σαν να μην τρεχει τιποτα και συνεχιζει την βολτα του...μετα ο ιδιοκτητης τρεμει απ την τρομαρα ,ενω ο σκυλος ειναι μια χαρα.
αν και οπως ειπα σπανια το παθαινει ειναι πολυ αγριο να βλεπεις το σκυλι σου σ αυτη την κατασταση και να μην μπορεις να κανεις τιποτα.

DIAS123

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2018
58
31
42
Κι αν το εισπνεύσει άνθρωπος; Κάποιο παιδάκι;
ολοι το σκευτομαστε αυτο.Ειναι αρρωστα μυαλα αυτα που το κανουν αυτο και δεν σκευτονται οτι μπορει ενα παιδακι να βρεθει εκει.η δεν τους ενδιαφερει.
Ειναι και θεμα πολιτειας παντως που κανουν αυτα τα αρρωστα μυαλα να λειτουργουν ετσι.
Υπαχουν πολλα αδεσποτα στην Ελλαδα και ειμαστε ξεφραγο αμπελι εδω που τα λεμε.και μετα ο καθε αρρωστος ριχνει φολες για τα τοσα αδεσποτα που υπαρχουν και την πληρωνουν γενικα τα σκυλια.
γενικα ειμαστε ξεφραγο αμπελι σε ολα.
απ την μια κυριες με τροφες μαζευουν γατες σκυλους οπου βρουν και τα ταιζουν με αποτελεσμα εκει που τα μαζευουν και τα ταιζουν που ειναι μακρυα απ την πορτα της οποας κυριας το κανει ,να μην μπορεις να περασεις γιατι θεωρουν πλεον χωρο τους οι μαζεμενοι σκυλοι το συγκεκριμενο σημειο που ταιζονται
απ την αλλη γι αυτον τον λογο αρρωστοι ριχνουν φολες,
γενικα ειναι παραλογια ολο αυτο , και για τους μεν που δημιουργουν αγγελες , και για τους δε που ριχνουν φολες για να γλυτωσουν απ τις αγγελες.
οπου δεν υπαρχει μεριμνα αυτα γινονται.

Last edited:

Zodi

Well-Known Member
25 Απριλίου 2017
179
173
44
Ναι γενικά το είπα αυτό, όχι γιά την περίπτωση τη δική σου.
Για κάποιον χωρίς εμπειρία είναι ρίσκο νά πατήσει ένεση.

• Like
Reactions: DIAS123

giorgostr

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
80
61
73
Αθηνα-Αιγαλεω
Καλημερα...πω πω βρε παιδια...εχω τρομαξει με ολα αυτα που διαβασα...εκτος απο το λουρακι του δεν εχω τιποτα αλλο μαζι μου...ειναι αυτο που γραψατε πιο πανω...μη σου τυχει...δεν θελω να το σκεπτομαι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν