Φολες εισπνεομενες...

giorgostr

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
80
61
73
Αθηνα-Αιγαλεω
SOSSSS
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΕΣ ΦΟΛΕΣ...ΔΥΟ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η ανακοινωση ειναι σημερινη.

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
το χουνε ρημαξει αυτο το μπαρουταδικο, οποτε ειναι να ανοιξει το Αλεξης Μινωτης, εμεις το κοψαμε οποτε ανεβαινουμε Αθηνα ναμαστε σιγουροι...

giorgostr

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
80
61
73
Αθηνα-Αιγαλεω
Ωχ! Στην παλια μου γειτονιά...!
Καλησπερα.Δηλαδη,που ακριβως;;;μενω διπλα στο ΕΑΚ[αθλητικο κεντρο],επειδη δεν εχω καταλαβει σε ποιο σημειο τις βαλανε...για να εχουμε το νου μας...σε ευχαριστω.

giorgostr

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
80
61
73
Αθηνα-Αιγαλεω
το χουνε ρημαξει αυτο το μπαρουταδικο, οποτε ειναι να ανοιξει το Αλεξης Μινωτης, εμεις το κοψαμε οποτε ανεβαινουμε Αθηνα ναμαστε σιγουροι...
Ακριβως αυτο...οποτε ειναι να ανοιξει το Αλεξης Μινωτης[το θεατρο].

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Καλησπερα.Δηλαδη,που ακριβως;;;μενω διπλα στο ΕΑΚ[αθλητικο κεντρο],επειδη δεν εχω καταλαβει σε ποιο σημειο τις βαλανε...για να εχουμε το νου μας...σε ευχαριστω.
Γεια σου φίλε μου! Γεννηθηκα κ μεγάλωσα στο Αιγάλεω, στην οδο Αγίου Σπυρίδωνος, 5 λεπτά απτο ΤΕΙ Αθηνών. Τα ξερω τα ΕΑΚ ναι! Πηγαινα στο 6ο Γυμνάσιο εκει κ στα ΕΑΚ για τεννις και μπάσκετ! Ωραιες εποχές..! Μεχρι τα 26 μου το 2007 εμενα Αιγάλεω μετα πήγα Πειραία και το 2013 Σταμάτα Αττικής κ σε κανα 3μηνο θα παω Ωρωπό για μόνιμα! Egaleo City! Παλιες καλές εποχές..! Ααααχ..! Αναμνήσεις! :):);)

• Like
Reactions: Hiraeth

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
πωωωω φιλε σορρυυυ..... χαχαχα.... ειναι που δεν εχω πιει ακομη καφε! Νομιζα οτι με ρωτησες που εμενα στο Αιγαλεω! Αλλα τωρα που το διαβασα ξανα ειδα οτι με ρωτησες για το που βαλανε τις φολες! Δεν ξερω που ακριβως! Εχω φυγει απτο Αιγαλεω απτο 2007!

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Γεια σου φίλε μου! Γεννηθηκα κ μεγάλωσα στο Αιγάλεω, στην οδο Αγίου Σπυρίδωνος, 5 λεπτά απτο ΤΕΙ Αθηνών. Τα ξερω τα ΕΑΚ ναι! Πηγαινα στο 6ο Γυμνάσιο εκει κ στα ΕΑΚ για τεννις και μπάσκετ! Ωραιες εποχές..! Μεχρι τα 26 μου το 2007 εμενα Αιγάλεω μετα πήγα Πειραία και το 2013 Σταμάτα Αττικής κ σε κανα 3μηνο θα παω Ωρωπό για μόνιμα! Egaleo City! Παλιες καλές εποχές..! Ααααχ..! Αναμνήσεις! :):);)

Ελα ρε, κι εγω στο 6ο πηγαινα, τη Μαγγινα ειχα φιλολογο!

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Πωωω ναι την θυμάμαι την Μαγγίνα αλλά νομίζω δεν την ειχα, ειχα την Κωνσταντοπουλου φιλόλογο! Γερασιμάτο Μαθηματικό, Σπυριδωνάκου σε άλλο μαθημα κλπ.

Γ´ Γυμνασίου ημουν Σεπτεμβριο 1995 με Ιουνιο 1996.

Σεπτέμβιο 1996 πηγα Πολυκλαδικό στη Θηβων στα Τζαμπο απεναντι κ μετά Σεπτεμριο 97 πηγα Νυχτερινο στο Περιστέρι στην Κύπρου.

:):):) Παλιές καλές εποχές...!

giorgostr

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
80
61
73
Αθηνα-Αιγαλεω
Πωωω ναι την θυμάμαι την Μαγγίνα αλλά νομίζω δεν την ειχα, ειχα την Κωνσταντοπουλου φιλόλογο! Γερασιμάτο Μαθηματικό, Σπυριδωνάκου σε άλλο μαθημα κλπ.

Γ´ Γυμνασίου ημουν Σεπτεμβριο 1995 με Ιουνιο 1996.

Σεπτέμβιο 1996 πηγα Πολυκλαδικό στη Θηβων στα Τζαμπο απεναντι κ μετά Σεπτεμριο 97 πηγα Νυχτερινο στο Περιστέρι στην Κύπρου.

:):):) Παλιές καλές εποχές...!
Πολυ ωραια φιλοι μου...θυμηθηκατε τα παλια...Βεβαια,απ οτι διαπιστωνω ειστε Αιγαλεωτες ανεξαρτητα αν τωρα <<μετακομισατε>>....Εγω εχω απο το 1995 στο Αιγαλεω...μονιμα πλεον...μενουμε οδος Χιου...κοντα στην πλατεια Αναγεννησεως...διπλα στο γηπεδο ΕΑΚ...

• Like
Reactions: Moutsi Moutsi

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Πολυ ωραια φιλοι μου...θυμηθηκατε τα παλια...Βεβαια,απ οτι διαπιστωνω ειστε Αιγαλεωτες ανεξαρτητα αν τωρα <<μετακομισατε>>....Εγω εχω απο το 1995 στο Αιγαλεω...μονιμα πλεον...μενουμε οδος Χιου...κοντα στην πλατεια Αναγεννησεως...διπλα στο γηπεδο ΕΑΚ...
Πολυ ωραια!! Να μας προσέχεις την παλια την γειτονιά! Κάπου εκει μενει η αδελφη μου με τον αντρα της αλλα δεν θυμαμαι οδο. Νομιζω Χίου αλλα δεν ειμαι σιγουρος. :)

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
γεννημα θρεμμα Αιγαλεω σχεδον 30 χρονια, στη Βαρδουσιων διπλα στην "Αγια Αθανασια" στις Λεγανες απτο '83 και καπου απτο 90 και μετα Λιουμη...Σπυριδωνακου Γαλλικα, τι ειχε τραβηξει η φουκαριαρα..:LOL:

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Σωστα ναι Σπυριδωνάκου Γαλλικά!! Αααα ρε πατρίδα!!! Κι εγώ Λιουμη! Αγιου Σπυριδωνος το ενα σπίτι μας και Ρίμινι το άλλο! (y)

και ιδια ηλικια και ιδιο σχολειο και γειτονες, Διγενη Ακριτα εγω γωνια με Ριμινι...χαχαχα

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
και ιδια ηλικια και ιδιο σχολειο και γειτονες, Διγενη Ακριτα εγω γωνια με Ριμινι...χαχαχα
Αμα θες στήλε email να μιλησουμε μην τους κουραζουμε εδω με τα Αιγαλιώτικά μας..! :) [email protected]

Ο Τάσος ο Γκιουζελης είμαι, μπορει να με ξέρεις ή τα αδελφια μου να ξερεις: Αγγελική, Ευγενία, Δήμητρης Γκιουζέλης

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν