Αα δεν ειναι τιποτα καλε εγω το κανω συνεχεια και τωρα τελος της βδομαδας παλι.. συνηθεια ειναι.. και για εσενα κ για το σκυλο, οσο πιο πολυ ταξιδευετε μετα δεν θα ειναι τιποτα!! Ρωτησε απλα αν υπαρχει καπου αμμος για τα τσισα γιατι οκ 12 ωρες ειναι πολλες.. επισης δεν ξερω αν εχει κ πετ καμπινες που μπαινεις με τον σκυλο; Αν δεν υπαρχει οικονομικο θεμα για πρωτη φορα εγω θα εκλεινα μια ωστε να ειμαι πιο ηρεμη.. αν παει κ σε πανα η κατουραει με εντολη ακομα καλυτερα.. εγω που θα ειμαι κ με αμαξι και θα πρεπει να κατεβω κ γρηγορα με σκυλο 50 κιλα μονη μου τι να πω` το να πεσει στην θαλασσα δεν το σχολιαζω αχχα!! Οποτε τι αλλο μπορει να παθαιτε; Θα ανεβειτε σιγα σιγα και ηρεμα θα πιασετε το τραπεζακι σας και θα αραξετε
αν εισαι μονη σ με σκυλο, το μονο θεμα που βλεπω εγω ειναι οι τουαλετες κ των δυο σας.. καλο λουρι καλα στον λαιμο (οχι τιποτα που ειναι ετοιμο να φυγει ή να σπασει) και αν θες (μονο για δικους σου ψυχολογικους λογους δλσ) και σαμαρι με λουρι μαζι με του λαιμου.. μην αγχωθεις σε σκαλες κ τετοια αν σαστησει και κολλησει με ηρεμια και παρε τον χρονο σου δεν πειραζει ας περιμενουν κ λιγο! Ο δικος μου εχει κ φοβια με τις σκαλες, του εχει φυγει βεβαια τωρα αλλα δεν ξερεις κ ποτε αν θα του ξαναρθει! Δεν πειραζει τον περιμενα να ηρεμησει και δεν τον πιεζα. αν φοβασαι μην δαγκωσει με τον κοσμο γυρω γυρω φυμωτρο.