Φοιτήτρια με σκύλο

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Λοιπόν την Παρασκευή έχουμε ραντεβού με τον κτηνίατρο για τσεκ απ και επαναληπτικά και Κυριακή βράδυ αναχωρούμε για Μυτιλήνη το ταξίδι είναι ένα 12ωρο και έχω αγχωθεί λίγο φοβάμαι μήπως τρομάξει με τον θόρυβο της μηχανής του πλοίου και με την αναταραχή επειδή δεν έχει ξαναμπεί σε πλοίο είναι και μεγάλη θα κάνει και κρύο στο κατάστρωμα (έχω και μια παράλογη φοβία ότι θα μου πέσει στην θάλασσα:confused:) ούφφ... τα λέω και ταράζομαι. Εσείς πως τα πάτε με το καράβι, έχετε ξανά ταξιδέψει χειμώνα;

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Αα δεν ειναι τιποτα καλε:D εγω το κανω συνεχεια και τωρα τελος της βδομαδας παλι.. συνηθεια ειναι.. και για εσενα κ για το σκυλο, οσο πιο πολυ ταξιδευετε μετα δεν θα ειναι τιποτα!! Ρωτησε απλα αν υπαρχει καπου αμμος για τα τσισα γιατι οκ 12 ωρες ειναι πολλες.. επισης δεν ξερω αν εχει κ πετ καμπινες που μπαινεις με τον σκυλο; Αν δεν υπαρχει οικονομικο θεμα για πρωτη φορα εγω θα εκλεινα μια ωστε να ειμαι πιο ηρεμη.. αν παει κ σε πανα η κατουραει με εντολη ακομα καλυτερα.. εγω που θα ειμαι κ με αμαξι και θα πρεπει να κατεβω κ γρηγορα με σκυλο 50 κιλα μονη μου τι να πω:LOL: το να πεσει στην θαλασσα δεν το σχολιαζω αχχα!! Οποτε τι αλλο μπορει να παθαιτε; Θα ανεβειτε σιγα σιγα και ηρεμα θα πιασετε το τραπεζακι σας και θα αραξετε:coffee: αν εισαι μονη σ με σκυλο, το μονο θεμα που βλεπω εγω ειναι οι τουαλετες κ των δυο σας.. καλο λουρι καλα στον λαιμο (οχι τιποτα που ειναι ετοιμο να φυγει ή να σπασει) και αν θες (μονο για δικους σου ψυχολογικους λογους δλσ) και σαμαρι με λουρι μαζι με του λαιμου.. μην αγχωθεις σε σκαλες κ τετοια αν σαστησει και κολλησει με ηρεμια και παρε τον χρονο σου δεν πειραζει ας περιμενουν κ λιγο! Ο δικος μου εχει κ φοβια με τις σκαλες, του εχει φυγει βεβαια τωρα αλλα δεν ξερεις κ ποτε αν θα του ξαναρθει! Δεν πειραζει τον περιμενα να ηρεμησει και δεν τον πιεζα. αν φοβασαι μην δαγκωσει με τον κοσμο γυρω γυρω φυμωτρο.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.336
8.059
.....αν εισαι μονη σ με σκυλο, το μονο θεμα που βλεπω εγω ειναι οι τουαλετες κ των δυο σας......
Παντα την ειχα αυτη την απορία και επειδή ξαναξεκίνησε η γραμμη που με ενδιαφέρει οποτε λογικά θα ταξιδεψουμε καποια στιγμη... Τι τον κανετε το σκυλο οταν πατε στην ανθρωποτουαλετα και ειστε τα δυο σας? Γιατι ο δικος μου και τουαλετα οταν ειμαι για καφε να παω και να τον αφησω στη παρεα, χαλαει το κοσμο που φευγω χωρις αυτον.

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Αα δεν ειναι τιποτα καλε εγω το κανω συνεχεια και τωρα τελος της βδομαδας παλι.. συνηθεια ειναι.. και για εσενα κ για το σκυλο, οσο πιο πολυ ταξιδευετε μετα δεν θα ειναι τιποτα!! Ρωτησε απλα αν υπαρχει καπου αμμος για τα τσισα γιατι οκ 12 ωρες ειναι πολλες.. επισης δεν ξερω αν εχει κ πετ καμπινες που μπαινεις με τον σκυλο; Αν δεν υπαρχει οικονομικο θεμα για πρωτη φορα εγω θα εκλεινα μια ωστε να ειμαι πιο ηρεμη.. αν παει κ σε πανα η κατουραει με εντολη ακομα καλυτερα.. εγω που θα ειμαι κ με αμαξι και θα πρεπει να κατεβω κ γρηγορα με σκυλο 50 κιλα μονη μου τι να πω` το να πεσει στην θαλασσα δεν το σχολιαζω αχχα!! Οποτε τι αλλο μπορει να παθαιτε; Θα ανεβειτε σιγα σιγα και ηρεμα θα πιασετε το τραπεζακι σας και θα αραξετε:coffee: αν εισαι μονη σ με σκυλο, το μονο θεμα που βλεπω εγω ειναι οι τουαλετες κ των δυο σας.. καλο λουρι καλα στον λαιμο (οχι τιποτα που ειναι ετοιμο να φυγει ή να σπασει) και αν θες (μονο για δικους σου ψυχολογικους λογους δλσ) και σαμαρι με λουρι μαζι με του λαιμου.. μην αγχωθεις σε σκαλες κ τετοια αν σαστησει και κολλησει με ηρεμια και παρε τον χρονο σου δεν πειραζει ας περιμενουν κ λιγο! Ο δικος μου εχει κ φοβια με τις σκαλες, του εχει φυγει βεβαια τωρα αλλα δεν ξερεις κ ποτε αν θα του ξαναρθει! Δεν πειραζει τον περιμενα να ηρεμησει και δεν τον πιεζα. αν φοβασαι μην δαγκωσει με τον κοσμο γυρω γυρω φυμωτρο.
Για πρώτη φορά θα πάω με τον μπαμπά μου και το αμάξι να μην ταλαιπωρηθεί παραπάνω από όσο πρέπει αν και το διαμέρισμα στην Μυτιλήνη είναι ένα 5λεπτό με τα πόδια από το λιμάνι. Με την τουαλέτα πιστεύω ότι θα είναι εντάξει θα την έχω βγάλει βέβαια πριν μπούμε γενικά δεν νομίζω να χρειαστεί να πάει. Στις σκάλες μπορεί να μου σαστίσει λίγο στην χειρότερη θα την σηκώσουμε. Για να δαγκώσει κάποιον αρκετά δύσκολο αλλά φύμωτρο λέω να αγοράσω ένα έτσι κ αλλιώς για νομικούς λόγους αλλά δεν έχει ξαναφορέσει και φοβάμαι μην αγχωθεί παραπάνω και επίσης φοβάμαι ότι θα την κοιτάνε λίγο με μισό μάτι που θα το φοράει και θα την αποφεύγουν.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Παντα την ειχα αυτη την απορία και επειδή ξαναξεκίνησε η γραμμη που με ενδιαφέρει οποτε λογικά θα ταξιδεψουμε καποια στιγμη... Τι τον κανετε το σκυλο οταν πατε στην ανθρωποτουαλετα και ειστε τα δυο σας? Γιατι ο δικος μου και τουαλετα οταν ειμαι για καφε να παω και να τον αφησω στη παρεα, χαλαει το κοσμο που φευγω χωρις αυτον.
Ειναι παντα μια καλη απορια αυτο!! Δεν πινεις νερο κ τελειωνει το θεμα δεν πας κιολας:LOL::LOL: αλλα εμας εδω ειναι 4 ωρες κ λες οκ.. τωρα να μην θελει το σκυλι στο 12ωρο νερο και τσισα εγω χλωμο το κοβω:eek:

• Like
Reactions: medusa

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Φτάσαμε λιπών σήμερα πρωί πρωί.το ταξίδι κύλισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τοις σκάλες είχαμε ένα θεματακι όχι τόσο όπως μπεναμε αλλά για να ανέβουμε στην καφετέρια και για να βγούμε. Μας ήρθε και ένας δραπέτης άσπρος μαλλιαρος (παραλίγο να γινόταν μεζές) είδαμε και ένα καυκασιο που έκανε την δικιά μου να μιαζει με τσιουαουα μας έφαγε και λίγο το κρύο είδαμε και την ανατολή του ήλιου...Αυτά θα μπορούσε να πάει και χειρότερα. Την έκανα και το μπανακι της πηγαμε και για καφεδάκι και μου ξεραθηκε στον ύπνο

Από εδώ η Ήρα που δείχνει ανησυχητικό ενδιαφέρον για την ανατολή θα έλεγα
20171106_065117.jpg 20171106_065140.jpg

Και από εδώ η λογική του σκύλου μου όταν ξαπλώνει
20171106_171113.jpg

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Φτάνει πάλι εκείνη η στιγμή που θα πρέπει να επιβιβαστουμε στο πλοίο και επειδή η παράνοια χτυπάει κόκκινο και εγώ κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να πάρω αγκαλιά το ντουλάπι με τα σωσίβια θα κάνω την εξής καθόλου παρανοϊκή ερώτηση! Μήπως πρέπει να έχω και ένα σωσίβιο για την Ήρα από αυτά τα ωραία τα πορτοκαλί; Υπάρχει κάποιο σχέδιο εκκένωσης για τα ζώα; Εσείς έχετε τέτοιο σωσίβιο όταν ταξιδεύετε; Το έχει σκεφτεί κανένας άλλος αυτό το ενδεχόμενο η εγώ είμαι η μόνη παρανοϊκή;;

georgefrms

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2016
106
67
Δεν χρειάζεται! Όπως στο αυτοκίνητο δεν του βάζεις ζώνη, στην μηχανή ( λέμε τώρα! ) δεν του βάζεις κράνος και στο αεροπλάνο ( πάλι λέμε τώρα! ) δεν του φοράς αλεξίπτωτο! Αν έρθει εκείνη η ώρα, ο σκύλος μάλλον θα τα καταφέρει καλύτερα από εσένα!

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Δεν χρειάζεται! Όπως στο αυτοκίνητο δεν του βάζεις ζώνη, στην μηχανή ( λέμε τώρα! ) δεν του βάζεις κράνος και στο αεροπλάνο ( πάλι λέμε τώρα! ) δεν του φοράς αλεξίπτωτο! Αν έρθει εκείνη η ώρα, ο σκύλος μάλλον θα τα καταφέρει καλύτερα από εσένα!
Στο αυτοκίνητο ο σκυλος δένεται και περιορίζεται κανονικά έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις με σκύλους που πέθαναν σε αυτοκινηστικα ατυχήματα. Στο αεροπλάνο οκ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά άλλα στο καράβι;; πως ακριβώς θα τα καταφέρει καλύτερα ο σκυλος στην μέση του πελάγου θα βγάλει λέπια;; για να μην πω για αυτά που είναι κλεισμένα σε κλουβιά!

georgefrms

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2016
106
67
Στο αυτοκίνητο ναι μεν δένεται, αλλά δεν νομίζω ότι προστατεύεται από κάποια σύγκρουση... Τώρα το σωσίβιο για σκύλο στο καράβι, κατα την γνώμη μου είναι υπερβολή...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
...που άμα όμως την σηκώνει η τσέπη, η χωρητικότητα των μπαγκαζιών σου και η ψυχολογία σου, γιατί να μην το κάνεις; :)

Στο αυτοκίνητο ναι μεν δένεται, αλλά δεν νομίζω ότι προστατεύεται από κάποια σύγκρουση...
Ε...εντάξει...θεωρητικά, όσο προστατεύεται και ο άνθρωπος. Επίσης, τόσο σε αυτοκίνητο, όσο και σε αεροπλάνο, πρέπει να είναι σε box. Οχι χύμα. Στο αεροπλάνο είναι βέβαια υποχρεωτικό, έτσι κι αλλιώς. Αλεξίπτωτο, ούτε οι άνθρωποι φοράνε. Στο δια ταύτα, ότι παραπάνω μπορείς να κάνεις για την ασφάλειά τους, το κάνεις (y)

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Στο αεροπλάνο τι παραπάνω να κάνεις δλδ; καταδικασμένα ειναι..Εσύ μπορεί να έχεις ένα 40% πιθανότητα να βγεις ζωντανός αυτά έχουν 0! Υπάρχουν και σκύλοι που είναι στην καμπίνα για παράδειγμα η δικιά μου δεν μπορεί να ταξιδέψει με τις αποσκευές μπορεί μόνο στην καμπίνα σαν emotional support...που για να πω την αλήθεια δεν ξέρω πως βοηθάνε ψυχολογικά εγώ φοβάμαι για την δική μου σωματική ακεραιότητα πόσο μάλλον όταν έχω και την ευθύνη του σκύλου...Για το πλοίο πάντως δεν αστειεύομαι δίπλα στο ντουλάπι με τα σωσίβια κάθομαι και το βιντεακι βλέπω και τα σημεία συγκέντρωσης τσεκάρω...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Να κανεις αυτο που σε κανει να νιωθεις πιο ανετα οταν ταξιδευεις για να μην στρεσσαρεται καμια σας....αν θες να παρεις να παρεις Υπάρχουν σωσιβια για σκυλους κ τα χρησιμοποιούν σε ιστιοπλοϊκά κλπ

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.336
8.059
Εγω εχω παρει, οποτε δε το βρισκω υπερβολικο! Πηρα γιατι το πηγαινα βολτες με σκαφη και με πλοιο και ας ηταν 15 λεπτα. Δεν ειναι πολυ ακριβα αλλα πιανουν ογκο. Αν ταξιδευεις με σακιδιο το κρεμαγα εξωτερικα οπως τη σκηνη.

Καλυτερη τιμη βρηκα εδω που εχει ειδη ιστιοπλοιιας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι