Φοβίες

Τί φοβάται ο σκύλος σας;

• Δυνατούς θορύβους (βροντές, μηχανάκια, κλπ)

Votes: 61 31,0%
  • Αλλα σκυλιά

Votes: 14 7,1%
  • Αλλα ζώα

Votes: 2 1,0%
  • Τη σκιά του (φοβάται πολλά πράγματα)

Votes: 20 10,2%
  • Δε φοβάται τίποτα

Votes: 63 32,0%
  • Άλλο (γράψτε τί)

Votes: 37 18,8%

• Total voters
    197

sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
Η keira μου φοβαται τους αποτομους δυνατους θορυβους. Οταν τρομαξει γυριζει γυρω γυρω και τρεχει σε μενα. Βεβαια ειναι ακομα πολυ μικρη 1 μηνων και μπορει να φταιει το μικρο της ηλικιας της...

xri_ni

Well-Known Member
30 Μαϊου 2011
57
0
36
Αθήνα
Εχουμε θεματακι με τους θορυβους βροντες,δυναμιτακια κτλ.Οταν τα ακουει ψαχνει να κρυφτει οπουδηποτε και περναει αρκετη ωρα μεχρι να το ξεπερασει:(.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Προχτες είχα ανοιχτή την εξώπορτα και κουβάλαγα πράγματα από το αμάξι, τα κουτάβια ήταν ελεύθερα και μπαινοβγαίνανε μαζί μου μέσα έξω (το έκανα για να δουλέψουμε το έλα), σε κάποια φάση που ήμασταν μέσα στο σπίτι φύσηξε και κοπάνησε η πόρτα πολύ δυνατά (κι εγώ πετάχτηκα).
Ο Prince έτρεξε σαν δαιμονισμένος χώθηκε στο crate και βγήκε εξίσου δαιμονισμένος μετά από μερικά δευτερόλεπτα και γαύγιζε την πόρτα.
Η Νίκη πάγωσε στη θέση της και έγινε ένα με το πάτωμα και μετά ξεκίνησε να γαυγίζει κι αυτή μαζί με τον αδερφό της.
Εγώ είχα πεθάνει στο γέλιο :p

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ο Κάστωρ δεν έχει φοβίες...
Δεν τον εχω δει ποτε να βάζει την ουρα κατω από τα σκέλια. Χαμηλωμένη ναι αλλά όχι γυρισμένη προς τα εμπρός.
Τώρα δε που μεγάλωσε την κρατάει ψηλά σαν του σκορπιού και όταν περπαταει αυτή δονείται σαν να τσιμπάει.lol.gif

Επίσης δεν τον συγκινούν κεραυνοί, αστραπές, βαρελότα, πυροβολισμοί, εξατμίσεις κλπ
Μικρός φοβόταν ή σωστότερα ήταν επιφυλακτικός με την την ηλεκτρική σκούπα αλλά σιγα σιγά την συνηθισε και τώρα δεν δίνει σημασία, ακόμα κι αν σκουπίζεις δίπλα του.
Μέχρι πρόσφατα φοβόταν το καζανάκι της τουαλέτας.
Μόλις το τραβούσα εάν ήταν δίπλα του, έφευγε σαν λαγός.lol.gif
Προσπάθησα να αναλύσω γιατί συμβαίνει αυτό και συνηδητοποίησα ότι εγώ ημουν ό υπεύθυνος.
(η συνήθης κίνηση είναι να τραβήξεις το καζανάκι και να φύγεις) Αυτός λοιπόν συμπέρανε ότι για να φεύγω αμέσως μολις το τράβαγα, θα υπήρχε κίνδυνος και γι αυτό απομακρυνόμουν...
Για να το διαπιστώσω, άρχισα να το τραβάω, να κάθομαι δίπλα του μέχρι να τελειώσει όλη η ροή του νερού και μετα να απομακρύνομαι.
Στην αρχή αυτός απομακρυνόταν τάχιστα μόλις το άκουγε, αλλά με κοίταγε προσεκτικά από την είσοδο της τουαλέτας (πρέπει να με θεωρούσε πολύ «ατρόμητο» να στέκομαι δίπλα σε αυτό το επικίνδυνο πράγμα lol.gif)
Τώρα πλέον έχει συνηδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος και στεκεται δίπλα του νοιώθοντας κι αυτός ατρόμητος, παρακολουθόντας με ενδιαφέρον την ροή του νερού.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Τα δικα μου δεν τρομάζουν εύκολα και με χαρα διαπίστωσα ότι προσπάθειες σωστής κοινωνικοποίησης δεν πήγαν χαμένες.

Την Κυριακή είμαστε σε εστιατόριο με τους ιδιοκτήτες του Bono, ένα απο τα κουτάβια της περσινής γέννας. Τα τρία σκυλιά ξαπλωμένα κάτω απο το τραπέζι. Ξαφνικά φεύγει η σαμπανιερα απο τα χέρια της σερβιτορας και πέφτει με ένα δυνατο μπαμ στο πάτωμα. Κανένα απο τα σκυλια δεν έβγαλε κιχ, ούτε καν σηκώθηκαν να δουν τι έγινε.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τα δικα μου δεν τρομάζουν εύκολα και με χαρα διαπίστωσα ότι προσπάθειες σωστής κοινωνικοποίησης δεν πήγαν χαμένες.

Την Κυριακή είμαστε σε εστιατόριο με τους ιδιοκτήτες του Bono, ένα απο τα κουτάβια της περσινής γέννας. Τα τρία σκυλιά ξαπλωμένα κάτω απο το τραπέζι. Ξαφνικά φεύγει η σαμπανιερα απο τα χέρια της σερβιτορας και πέφτει με ένα δυνατο μπαμ στο πάτωμα. Κανένα απο τα σκυλια δεν έβγαλε κιχ, ούτε καν σηκώθηκαν να δουν τι έγινε.
Μήπως ειναι κουφα; Γιατι κι εγω δε φοβαμαι, αλλα αμα πεσει ολοκληρη σαμπανιερα ενα κατι θα το νoιωσω..

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Η ακοή τους είναι μια χαρά. Όταν έχω κουτάβια πεταω συχνά διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα, κατσαρόλες, καπάκια, κονσέρβες, ... :wink:

nicklps

Well-Known Member
28 Μαϊου 2012
98
1
Εμενα φοβατε οταν αναβεις τον αναπτηρα..Καποιος ειχε αναψει δυναμιτακι μπροστα του..με τον θοριβο δεν εχει θεμα ομως..

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Αυτά που παρατήρησα μέχρι στιγμής ότι φοβάται είναι η συρόμενη λεκάνη ρούχων (σαν κουβάς-λεκάνη γίγας με ρόδες), την μίμηση γαυγίσματος από άνθρωπο, όταν κάνει σκανδαλιές ή κάτι μουλωχτό και του φωνάζω ξαφνικά πετάγεται σαν να τον τσάκωσα στα πράσα!

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
O Ηρακλης φοβαται τα βεγγαλικα (μπαμ μπουμ) υπερβολικα ομως..
Ο Ντενις δεν ξερω αν φοβαται ακριβως,αλλα οταν ακουει καμπανα σεληνιαζεται..Ισως πιο πολυ να τον ενοχλει..
Και φοβαται πολυυυ τον αντρα της αδερφης μου!!:rolleyes:

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Η δικη μας κ παλι οπως καθε χρονο με την αλλαγη του χρονου χωθηκε τρεχοντας απο το μπαλκονι στο δωματιο με το που αρχισαν τα μπαμ μπου κ ειχαμε πααααρα πολλα φετος!
Καθησε στο κεντρο (δεν ξερω γιατι επιλεγει παντα το κεντρο) του δωματιου κ γαυγιζε.

Κ οχι μονο πηγε εκεινη μεσα αλλα καθε λιγο ερχοταν στην μπαλκονοπορτα κ μας γαυγιζε να μπουμε κ μεις μεσα!
Ουτε στην αγκαλια μου ηρεμουσε στο μπαλκονι..

Δε σταματησε μεχρι που μπηκαμε ολοι μεσα στο σπιτι!

Ειναι το μονο που δεν την τρομαζει απλα αλλα την τρελαινει!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
τα πολυ μεγαλυτερα του αγνωστα σκυλια, και τους αποτομους δυνατους θορυβους (την ηλεκτρικη σκουπα την ξεπερασαμε...τωρα την κυνηγαει και της γαυγιζει για να παιξουνε)

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Φοβάται το σκουπιδιάρικο
Τον ενοχλεί το τσιγάρο (φτερνίζεται ασταμάτητα) οπότε πλέον καπνίζω μόνο εκτός σπιτιού

michaliscrete

Member
3 Δεκεμβρίου 2012
18
0
ΑΘΗΝΑ
Ο Caesar φοβάται υλεκτρική σκούπα μπιστολάκι για τα μαλλιά αλλά και κοντάρια σκούπας η σφουγκαρίστρας.Δεν έχει φάει ποτέ ξύλο και δεν καταλαβένω την συμπεριφορά του. Το πιο παράξενω όμως είναι ότι στην βόλτα αν του πεταξω ενα κοντάρι η ένα μακρύ ξύλο τρέχει να το φέρει χωρίς πρόβλημα..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Eίχα γνωρίσει κάποτε έναν κύριο που ο σκύλος του φοβόταν το σκουπιδιάρικο. Κάθε πρωί τα ξημερώματα ξυπνούσε και καθόταν μαζί του για να μην φοβηθεί. Πιθανότατα να είχε ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο την φοβία του αλλά δεν έπαυε να ήταν εντυπωσιακή η αφοσίωση του στον σκύλο του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97