Φιλόζωοι που κάνουν τα στραβά μάτια;

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
..ή μήπως έχω παρεξηγήσει κάποια άτομα.
Θέλω να σας πω δύο περιπτώσεις, για να μου πείτε πως το εξηγείτε εσείς αυτό και αν σας έχει τύχει και εσάς κάτι παρόμοιο...

Μέσω facebook είχα γνωρίσει το πρώτο άτομο που ήταν (με όλη την ουσία της λέξης) ''πορωμένο'' με τα άτυχα σκυλιά.
Είτε έψαχναν σπίτι , είτε είχαν χαθεί, είτε είχαν βρεθεί, είτε ήθελαν βοήθεια (οικονομική, ιατρική κ.ά.)
Δεν ξέρω αν ήταν και στην πράξη , μιας και δεν είχαμε συναντηθεί από κοντά, και δεν την ήξερα και πολύ καλά προσωπικά ...
Μην σας τα πολυλογώ την θαύμαζα αυτή την κοπέλα, από άποψη κυνοφιλίας..
Οταν λοιπόν έχασα το σκυλάκι μου, ήθελα να δώσω τα πράγματάκια του σε κάποιο σκυλάκι που τα χρειαζόταν και έτσι ρώτησα εκείνη μήπως μπορεί να με βοηθήσει...
μου είπε''πήγαινε στο τάδε '', ξέρω γω , ''καταφύγιο και άσε τα'' [φιλόζωη]
και στο τέλος μου είπε '' ενδιαφέρεσαι ξανά για ρασελάκι;'' [ε;]
της είπα ''ναι, όμως θέλω να περάσει κάποιος καιρός να συνέλθω και τότε ναι, σίγουρα θα ξανα θέλω''
απάντησε ''α γιατί αν θες έχουν γεννήσει 2 φίλων μου οι σκυλίτσες , πολύ όμορφα σκυλάκια'' [στράβωσα]
και μου έστειλε τα προφίλ των ιδιοκτητών που είχαν αναρτήσει φωτογραφίες από τις γέννες
[δεν ενδιαφέρθηκα]
υστέρα από ημέρες ψάχνοντας τυχαία στο ίντερνετ βρίσκω την αγγελία με την φωτογραφία της μία αγγελίας και από κάτω ''350 ευρώ το κουτάβι''.... [έπαθα , νομίζω κάτι σαν σοκ]
τρέχω πίσω και βρίσκω ξανά τους ιδιοκτήτες στο facebook και τους στέλνω,
''καλά ρε, δεν ντρέπεσαι; επιχείρηση το πέρασες; και πουλάς τόσο τα κουταβάκια σου; 350;''
και μου απαντάει με θράσσος ''και λίγα είναι γι αυτά τα κουτάβια''
''έλα ρε '' του λέω ''αλήθεια; γιατί έτσι;''
''γιατί θα δεις τους γονείς τους και έχουν κάνει και το πρώτο εμβόλιο'' μου απάντησε.. ξενερώνοντας λοιπόν πάω και μιλάω στη ''φίλη μου'' από το facebook..
της εξήγησα ότι έχει φίλους εκμεταλευτές και ότι δεν ενδιαφερόμουν... εκείνη για να τα μπαλώσει μου έλεγε ''είναι καλοί άνθρωποι, και θα νοιαστούν για το που θα καταλήξουν τα σκυλιά τους''....
εκείνη λοιπόν η φιλόζωη, δεν γνώριζε πως δεν έπρεπε να προωθεί σκυλιά από ιδιώτη; ή μήπως είπε ''έλα μωρέ, γνωστού μου είναι''..;

άλλη μία φορά πρόσφατα μου συνέβη κάτι αντίστοιχο..
ένα χρόνο τώρα η αδερφή μου έχει γνωρίσει ένα παλικάρι άκρως φιλοζωικά ευαίσθητο, μαζεύει ζώα από τον δρόμο, κάποια τα υιοθετεί στα άλλα βρίσκει σπίτι, με λίγα λόγια νοιάζεται πολύ..... (ευτυχώς έχει επηρέασει τη αδελφή μου σε αυτό το κομμάτι)..
όταν έμαθε λοιπόν ότι έχω αρχίσει σιγά σιγά και ψάχνω για σκυλάκι μου είπε '' έχει γεννήσει η σκύλα, της μάνας, ενός γνωστό μου''
του απάντησα με την μία ''δεν θέλω από ιδιώτη. αν βρω απο καταφύγιο. αλλιώς από εκτροφέα''
''καλά μ@...κ@ς είσαι; θα δώσεις χίλια και ευρώ για ένα σκύλο; ρε μου είπε ότι θα σου το αφήσει τριακόσια μόνο, επείδη της είπα ότι είσαι φίλος μου'' αυτή ήταν η απάντηση του..

και αναρωτιέμαι τώρα εγώ, είναι φιλόζωος που κάνει τα στραβά μάτια; ή μήπως δεν γνωρίζει;

επίσης, άλλο ένα περιστατικό ( σύντομο ;) και μετά τέρμα)
έχω ένα φίλο ο οποίος έχει τζακ ράσελ (8 μηνών τότε το σκυλί) και στη διάρκειας μιας βόλτας μου πετάει το θεικό
'' ρε αυτή με το θυληκό τζακ δίπλα από το σπίτι σου, αν θέλει να το ζευγαρώσει, πες μου''
''γιατί;'' απόρρησα
- για να τα ζευγαρώσουμε. μετά θα πάρω εγώ ένα στα πέντε
- ε;
- θα τα κανονίσουμε να πάρω ένα ή δύο ρε, ανάλογα την γέννα
- και τι να τα κάνεις αφού έχεις ήδη ένα; θες και άλλο;
- όχι ρε να τα πουλήσω, από τετρακόσια το ένα. άρα θα βγάλω τα σπασμένα
- ποια σπασμένα ρε τι λες;
- καλά δεν έδωσα πεντακόσια για να τον πάρω; δεν έδωσα άλλα τόσα για τον κτηνίατρο;

την αντίληψη αυτή, πιστεύω πως την έχουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων :mad:

το να μην δηλώνεις φιλόζωος , δεν σημαίνει ότι έχεις το διακαίωμα να εκμεταλεύεσαι τα ζώα..

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το οτι ειναι φιλοζωος δεν σημαινει οτι ειναι και κατα των ανεξελεγκτων γεννων ειτε επειδη δεν εχει αρκετη ενημερωση, ειτε επειδη βγαζει το εγω του μεσα απο τα ζωα, ειτε γιατι γουσταρει το παραδακι, ειτε για χιλιους δυο λογους.

Μην το ψαχνεις κανενας δεν ειναι τελειος. Θα βρεις και φιλοζωους που ξερουν και προσπαθουν με ολη τους την ψυχη και το ειναι, θα βρεις και αλλους που ψιλοασχολουνται, θα βρεις και αλλους που το κανουν για το θεαθηναι και παει λεγοντας!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Εχω και εγω περιστατικο με γατουλα που ειχαμε βρει καποτε με καποιους συμφοιτητες και χρειαζόταν χειρουργειο και ειμασταν τελειως αφραγκοι οποτε καναμε ερανο στην φοιτητικη εστια, και καποιος φιλοζωος προσφερθηκε να δωσει τα μισα λεφτα, και να κρατησει την γατουλα.Και οταν ειπαμε οτι εχουμε αποφασισει οτι την γατα θα την επαιρναν οι γονεις ενος συμφοιτητη πηρε πισω τα λεφτα του.
Τοσο φιλοζωος!!!!!!
Ο συγκεκριμενος ειχε 4 γατες ενα σκυλακι και κατι κουνελακια.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δυσκολα μας βαζεις.....
πολλα θα μπορουσα να πω αλλα περιμενω να μπει η Mareco που τα λεει καλυτερα.
Οι συγκεκριμενοι φιλοζωοι μου θυμιζουν κατι κυριες που ειναι πολυ της εκκλησιας και νηστευουν και δεν αφηνουν λειτουργια για λειτουργια αλλα η κακια τους δεν γνωριζει ορια.
Για το θεαθηναι πολλοι μπορουν να πλασαρονται οπως θελουν. Το θεμα ειναι στο τελος της ημερας εισαι πιστος σε αυτα που υποστηριζεις?

ΥΓ Παρολο που πηρα σκυλο απο καταφυγιο και παρολο που μερικους μηνες μετα κρατησα το κουταβι που βρηκα στο δρομο, παρολο που το κουταβι αυτο ποτε δεν θα γνωρισει χαρα στα σκελια της και το θαυμα της μητροτητας απο αποψη και οχι τυχαια, δεν μπορω να θεωρησω τον εαυτο μου φιλοζωο γιατι πολυ απλα δεν μπορω να ασχοληθω οσο θα ηθελα ή οσο θα επρεπε με τα αδεσποτα. Θεωρω τον εαυτο μου συνειδητοποιημενη σκυλου.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πολλοι ανθρωποι δεν γνωριζουν τι εστι ΒΥΒ, παπυ μιλ και τα συναφη. Πραγματικα εντυπωσιακο αλλα δεν γνωριζουν. Πρεπει σε καποιον που δεν ξερει για το θεμα να καθισεις και να εξηγησεις τι ειναι ο ΒΥΒ και με απλες κουβεντες για να γινεις κατανοητος και γιατι δεν μπορει ο καθε ιδιωτης να ζευγαρωσει το σκυλι του. Αν εχεις δε και καποιο παραδειγμα γνωστου σας που πηρε τετοιο σκυλο και την "πατησε" ακομη καλυτερα ωστε να εχεις να βασισεις κι αυτα που λες σε παραδειγματα που καποιος γνωριζει οτι υπαρχουν αλλα αγνοουσε την αιτια.

Οποιος δεν εχει ή δεν θελει να διαθεσει 1000 ευρω υπαρχει και το δωρεαν --> καταφυγιο.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Πρεπει σε καποιον που δεν ξερει για το θεμα να καθισεις και να εξηγησεις τι ειναι ο ΒΥΒ και με απλες κουβεντες για να γινεις κατανοητος και γιατι δεν μπορει ο καθε ιδιωτης να ζευγαρωσει το σκυλι του.
Έχει βγάλει μαλλιά η γλώσσα μου που λένε , για να εξηγήσω κάποια πράγματα, ακόμα και σε νέα άτομα θεωρώντας τα λιγότερο στενόμυαλα.
Ειλικρινά χαράμισα το σάλιο μου τις περισσότερες φορές. Ακόμα και όταν τους μιλάω τεκμιριωμένα , με πηγές από το ίντερνετ και από βιβλία, αρνούντε να παραδεχτούν ότι έχουν άδικο.
Αυτό που κάνω τελευταία , είναι να τους προτείνω να ρίξουν μια ματιά στο φόρουμ , (χωρίς να τους λέω ''μπες και ξεστραβώσου''), λέγοντας απλά ''μπες, έχει χρήσιμες συμβουλές'' και διάφορα τέτοια!:rolleyes:
Πρόσφατα έστειλα εδώ μία κοπέλα , που είχε ανεβάσει στο ίντερνετ φωτογραφίες από τα υπέροχα σκυλάκια που γέννησε η σκύλα της.
Δεν ήθελα να της χαλάσω την ωραία της συζήτηση με τις φίλες της λέγοντας ''τι πήγες και έκανες μωρή;'' (δεν την ήξερα και καλά) έτσι της έστειλα λινκ του φόρουμ και την παρακίνησα με την παραπάνω διπλωματική φράση...(για να μην το ξανα κάνει στο μέλλον)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Βρε nizinny μου συγνωμη κιολας αλλα οκ δεν ξερουν περι BYB και τα συναφη (ουτε εγω ηξερα πριν μπω στο φορουμ) αλλα οταν μιλαμε για περιπτωσεις ανθρωπων που νοιαζονται και τρεχουν για τα αδεσποτα ειναι δυνατον να προωθουν κουταβια απο ανεξελεκτες γεννες ή να καθονται να υπολογιζουν ποσο τους στοιχισε ο σκυλος και ποσα ζευγαρωματα να κανουν για να ρεφαρουν το αρχικο κεφαλαιο?

Οκ δεχομαι τον φιλοζωο που αγαπαει τα ζωακια και νοιαζεται για αυτα αλλα δεν ξερει. Αλλα δεν μπορω να δεχτω καποιον να αυτοαποκαλειται φιλοζωος και να ασχολειται ενεργα με τα αδεσποτα και απο την αλλη να μην κανει τιποτα για να μειωθουν οι ανεξελεκτες γεννες. Ή αφελεις ειναι και δεν καταλαβαινουν οτι τσαμπα τρεχουν γιατι κανουν μια τρυπα στο νερο* ή απλα χρησιμοποιουν σαν αλλοθι την φιλοζωικη τους δραση για να τα εχουν καλα με την συνειδηση τους.

Απο την αποψη οτι οσο και να παλευεις να βοηθησεις τα αδεσποτα αν δεν φροντισεις να μαθεις και εσυ καποια πραγματα και να τα επικοινωνησεις και σε αλλους δεν κανεις τιποτα

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Έχει βγάλει μαλλιά η γλώσσα μου που λένε , για να εξηγήσω κάποια πράγματα, ακόμα και σε νέα άτομα θεωρώντας τα λιγότερο στενόμυαλα.
Ειλικρινά χαράμισα το σάλιο μου τις περισσότερες φορές. Ακόμα και όταν τους μιλάω τεκμιριωμένα , με πηγές από το ίντερνετ και από βιβλία, αρνούντε να παραδεχτούν ότι έχουν άδικο.
Αυτό που κάνω τελευταία , είναι να τους προτείνω να ρίξουν μια ματιά στο φόρουμ , (χωρίς να τους λέω ''μπες και ξεστραβώσου''), λέγοντας απλά ''μπες, έχει χρήσιμες συμβουλές'' και διάφορα τέτοια!:rolleyes:
Πρόσφατα έστειλα εδώ μία κοπέλα , που είχε ανεβάσει στο ίντερνετ φωτογραφίες από τα υπέροχα σκυλάκια που γέννησε η σκύλα της.
Δεν ήθελα να της χαλάσω την ωραία της συζήτηση με τις φίλες της λέγοντας ''τι πήγες και έκανες μωρή;'' (δεν την ήξερα και καλά) έτσι της έστειλα λινκ του φόρουμ και την παρακίνησα με την παραπάνω διπλωματική φράση...(για να μην το ξανα κάνει στο μέλλον)
Εμενα παλι μαλλια δεν εχει βγαλει η γλωσσα μου. Θα ξεκινησω μια συζητηση και αν ο αλλος ειναι θετικος αλλα απλα δεν γνωριζει καποια πραγματα η συζητηση συνεχιζεται και για τα περαιτερω. Αν παλι οχι δεν θα κατσω να του αλλαξω τα μυαλα. Γιατι οσο και να χτυπιεμαι δεν προκειται να καταφερω τιποτα.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
..ή μήπως έχω παρεξηγήσει κάποια άτομα.
Θέλω να σας πω δύο περιπτώσεις, για να μου πείτε πως το εξηγείτε εσείς αυτό και αν σας έχει τύχει και εσάς κάτι παρόμοιο...

Μέσω facebook είχα γνωρίσει το πρώτο άτομο που ήταν (με όλη την ουσία της λέξης) ''πορωμένο'' με τα άτυχα σκυλιά.
Είτε έψαχναν σπίτι , είτε είχαν χαθεί, είτε είχαν βρεθεί, είτε ήθελαν βοήθεια (οικονομική, ιατρική κ.ά.)
Δεν ξέρω αν ήταν και στην πράξη , μιας και δεν είχαμε συναντηθεί από κοντά, και δεν την ήξερα και πολύ καλά προσωπικά ...
Μην σας τα πολυλογώ την θαύμαζα αυτή την κοπέλα, από άποψη κυνοφιλίας..
Οταν λοιπόν έχασα το σκυλάκι μου, ήθελα να δώσω τα πράγματάκια του σε κάποιο σκυλάκι που τα χρειαζόταν και έτσι ρώτησα εκείνη μήπως μπορεί να με βοηθήσει...
μου είπε''πήγαινε στο τάδε '', ξέρω γω , ''καταφύγιο και άσε τα'' [φιλόζωη]
και στο τέλος μου είπε '' ενδιαφέρεσαι ξανά για ρασελάκι;'' [ε;]
της είπα ''ναι, όμως θέλω να περάσει κάποιος καιρός να συνέλθω και τότε ναι, σίγουρα θα ξανα θέλω''
απάντησε ''α γιατί αν θες έχουν γεννήσει 2 φίλων μου οι σκυλίτσες , πολύ όμορφα σκυλάκια'' [στράβωσα]
και μου έστειλε τα προφίλ των ιδιοκτητών που είχαν αναρτήσει φωτογραφίες από τις γέννες
[δεν ενδιαφέρθηκα]
υστέρα από ημέρες ψάχνοντας τυχαία στο ίντερνετ βρίσκω την αγγελία με την φωτογραφία της μία αγγελίας και από κάτω ''350 ευρώ το κουτάβι''.... [έπαθα , νομίζω κάτι σαν σοκ]
τρέχω πίσω και βρίσκω ξανά τους ιδιοκτήτες στο facebook και τους στέλνω,
''καλά ρε, δεν ντρέπεσαι; επιχείρηση το πέρασες; και πουλάς τόσο τα κουταβάκια σου; 350;''
και μου απαντάει με θράσσος ''και λίγα είναι γι αυτά τα κουτάβια''
''έλα ρε '' του λέω ''αλήθεια; γιατί έτσι;''
''γιατί θα δεις τους γονείς τους και έχουν κάνει και το πρώτο εμβόλιο'' μου απάντησε.. ξενερώνοντας λοιπόν πάω και μιλάω στη ''φίλη μου'' από το facebook..
της εξήγησα ότι έχει φίλους εκμεταλευτές και ότι δεν ενδιαφερόμουν... εκείνη για να τα μπαλώσει μου έλεγε ''είναι καλοί άνθρωποι, και θα νοιαστούν για το που θα καταλήξουν τα σκυλιά τους''....
εκείνη λοιπόν η φιλόζωη, δεν γνώριζε πως δεν έπρεπε να προωθεί σκυλιά από ιδιώτη; ή μήπως είπε ''έλα μωρέ, γνωστού μου είναι''..;

άλλη μία φορά πρόσφατα μου συνέβη κάτι αντίστοιχο..
ένα χρόνο τώρα η αδερφή μου έχει γνωρίσει ένα παλικάρι άκρως φιλοζωικά ευαίσθητο, μαζεύει ζώα από τον δρόμο, κάποια τα υιοθετεί στα άλλα βρίσκει σπίτι, με λίγα λόγια νοιάζεται πολύ..... (ευτυχώς έχει επηρέασει τη αδελφή μου σε αυτό το κομμάτι)..
όταν έμαθε λοιπόν ότι έχω αρχίσει σιγά σιγά και ψάχνω για σκυλάκι μου είπε '' έχει γεννήσει η σκύλα, της μάνας, ενός γνωστό μου''
του απάντησα με την μία ''δεν θέλω από ιδιώτη. αν βρω απο καταφύγιο. αλλιώς από εκτροφέα''
''καλά μ@...κ@ς είσαι; θα δώσεις χίλια και ευρώ για ένα σκύλο; ρε μου είπε ότι θα σου το αφήσει τριακόσια μόνο, επείδη της είπα ότι είσαι φίλος μου'' αυτή ήταν η απάντηση του..

και αναρωτιέμαι τώρα εγώ, είναι φιλόζωος που κάνει τα στραβά μάτια; ή μήπως δεν γνωρίζει;

επίσης, άλλο ένα περιστατικό ( σύντομο ;) και μετά τέρμα)
έχω ένα φίλο ο οποίος έχει τζακ ράσελ (8 μηνών τότε το σκυλί) και στη διάρκειας μιας βόλτας μου πετάει το θεικό
'' ρε αυτή με το θυληκό τζακ δίπλα από το σπίτι σου, αν θέλει να το ζευγαρώσει, πες μου''
''γιατί;'' απόρρησα
- για να τα ζευγαρώσουμε. μετά θα πάρω εγώ ένα στα πέντε
- ε;
- θα τα κανονίσουμε να πάρω ένα ή δύο ρε, ανάλογα την γέννα
- και τι να τα κάνεις αφού έχεις ήδη ένα; θες και άλλο;
- όχι ρε να τα πουλήσω, από τετρακόσια το ένα. άρα θα βγάλω τα σπασμένα
- ποια σπασμένα ρε τι λες;
- καλά δεν έδωσα πεντακόσια για να τον πάρω; δεν έδωσα άλλα τόσα για τον κτηνίατρο;

την αντίληψη αυτή, πιστεύω πως την έχουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων :mad:

το να μην δηλώνεις φιλόζωος , δεν σημαίνει ότι έχεις το διακαίωμα να εκμεταλεύεσαι τα ζώα..
100%

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Στο φατσοβιβλίο έχω δει πολλά κουλά..
Σούπερ Χριστιανούς που αν δεν έβλεπες φώτο θα νόμιζες πως είναι παπάδες αλλά στην κανονική ζωή δεν πάνε ούτε στην ανάσταση,
παρ'όλα αυτά κάνουν καθημερινό κύρηγμα στους αμαρτωλούς του FB,
φιλόζωους μαιμού,
δίμετρες καλονές που στην πραγματικότητα είναι η απόδειξη του πόσο γ@ματο είναι το photoshop και πολλά άλλα..
Έχω πολλά παραδείγματα αλλά δεν είναι της παρούσης.
Πιστεύω πάντως πως για μερικούς το FB λειτουργεί λίγο σαν αυτό που θέλουν να είναι,
και όχι αυτό που είναι, ανάλογα την περίπτωση..

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ωχ, παιδιά....
Πριν 6 μήνες στο FB μου έγραψε μια κοπέλα (από το Καζαχστάν νομίζω) που ζει στα Τρίκαλα και ζητούσε να τη βοηθήσω οικονομικά για στείρωση αδέσποτων σκύλων που είχε μαζέψει κάπου στην εξωχή του άνδρα της. Τέλος πάντων, όταν όμως είδα τις φωτογραφίες σε τι κατάσταση ζουν εκείνα τα κακόμοιρα δεμένα με αλυσίδες ενός μέτρου, να κοιμούνται επάνω στα περιττόματα τους, να τρώνε ψωμί και κάτι κοκκάλα δεν μπορούσα να πω τίποτα, απλά τη ρώτησα για πιο λόγο τα είχε μαζέψει εφόσον τα έχει α'αυτό το χάλι ? Τα ζευγάρωνε τότε κι πουλούσε κουτάβια σαν τσοπανόσκυλα (και καλά) έναντι 100 ευρώ. Τι μου απάντησε ? Οτι δεν είναι δική μου δουλειά και τα σκυλιά της είναι μια χαρά και αν δεν θέλω να της δώσω λεφτά να πάω στο διά...ο ! Έμενα άφωνη από τέτοια "φιλόζωη" κοπέλα και φωτογραφίες αυτών των δύστυχων ζώων ακόμα τις έχω....

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ρε εδω ημουν δουλεια προχθες και δεν ειχαμε πολυ δουλεια και κοιτουσα αγγελιες,λοιπον ειδα σε μια αγγελια χρυση ευκαιρια εναν να πουλαει πιτ μπουλ και για να εκθειασει τον αρσενικο του,ελεγε ευθαρσως και χωρις κανενα δισταγμο πως ο πατερας(ο σκυλος δλδ)ΡΙΤ bull κουταβια staffordshire terrier βλεπεται και τους δυο γονεις (ο πατερας εχει αρκετες συμετοχες σε μαχες και εχουν μεγαλοσει και τα δυο μεσα σε σπιτι. . ), τιμή 200 ευρώ, συζητήσιμη σε μαχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και του στειλα μνμ οτι θα τον καταγγειλω.

για του λογου το αληθες: http://www.xe.gr/zoa/skyloi|ad-6808854.html

αντε τωρα βγαλε ακρη τι κοσμος κυκλοφορει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...τρελαθηκα ρε παιδια ημουν στη δουλεια και ειχα νευριασει τοσο πολυ με το καθικι αυτο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ρε παιδιά ΤΙ ΛΕΤΕ???

Όποιος έχει σκύλο/γάτα/καναρίνι υπο οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν πα να του δίνει πέτρες να φάει δηλώνει φιλόζωος.
Όποιος έχει μάνα, πατέρα, αδελφό, κολλητό, γείτονα, παππού με σκύλο, γάτα, καναρίνι, που ο ίδιος ξέρει και δεν αντιπαθεί, δηλώνει φιλόζωος.
Όποιος έχει δει φωτογραφία κουταβιού κι έχει πει "αχ τι γλυκούλι" δηλώνει φιλόζωος.
Όποιος έχει δει αδέσποτο σε μαύρο χάλι, έχει πει "αχ κρίμα" και το έχει προσπεράσει, δηλώνει φιλόζωος.
Όποιος έχει πάει στο ζωολογικό κήπο και πέρασε καλά δηλώνει φιλόζωος.

Εσείς έχετε πιάσει αυτούς που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι και ΕΝΕΡΓΟΙ φιλόζωοι, όχι τους "φιλόζωους". Φιλόζωοι είναι ΟΛΟΙ! Δεν υπάρχει πιο κακοποιημένη λέξη. Ίσως η λέξη "ευαίσθητος". Ξέρετε... "ποια είναι τα ελαττώματά σου?"..."Είμαι πολύ ευαίσθητος ρε παιδί μου...".

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Ρε παιδιά ΤΙ ΛΕΤΕ???

Όποιος έχει σκύλο/γάτα/καναρίνι υπο οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν πα να του δίνει πέτρες να φάει δηλώνει φιλόζωος.
Όποιος έχει μάνα, πατέρα, αδελφό, κολλητό, γείτονα, παππού με σκύλο, γάτα, καναρίνι, που ο ίδιος ξέρει και δεν αντιπαθεί, δηλώνει φιλόζωος.
Όποιος έχει δει φωτογραφία κουταβιού κι έχει πει "αχ τι γλυκούλι" δηλώνει φιλόζωος.
Όποιος έχει δει αδέσποτο σε μαύρο χάλι, έχει πει "αχ κρίμα" και το έχει προσπεράσει, δηλώνει φιλόζωος.
Όποιος έχει πάει στο ζωολογικό κήπο και πέρασε καλά δηλώνει φιλόζωος.

Εσείς έχετε πιάσει αυτούς που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι και ΕΝΕΡΓΟΙ φιλόζωοι, όχι τους "φιλόζωους". Φιλόζωοι είναι ΟΛΟΙ! Δεν υπάρχει πιο κακοποιημένη λέξη. Ίσως η λέξη "ευαίσθητος". Ξέρετε... "ποια είναι τα ελαττώματά σου?"..."Είμαι πολύ ευαίσθητος ρε παιδί μου...".
Μα όπως είπα, τα άτομα ασχολούνται ενεργά... δεν έχουν απλά ένα σκύλο και οκ τους ονόμασα ''φιλόζωους''.
Ναι μεν έχεις δίκιο, υπάρχουν πάαααρα πολλά άτομα που δηλώνουν ''φιλόζωοι'' ενώ δεν έχουν καμία σχέση, όμως εγώ ανέφερα άτομα που δρουν φιλοζωικά... ειδικά το ένα το γνωρίζω και προσωπικά και ξέρω τι σου λέω..
Μου έκανε εντύπωση όμως ότι ενώ πράττει φιλοζωικά , με παρακίνησε να πάρω από ιδιώτη για να μην πετάξω λεφτά (μου είπε πρώτα φυσικά να υιοθετήσω κάποιο από το δρόμο)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Και γιατί σου κάνει εντύπωση?? Και οι συλλέκτες φιλόζωοι είναι και μάλιστα υπέρ του δέοντος.... Η φιλοζωϊα δεν προϋποθέτει ενημέρωση, ούτε λογική, ούτε αίσθηση του μέτρου, ούτε κριτική σκέψη, ούτε κοινωνική συνείδηση.

Το μόνο που προϋποθέτει είναι μια γενικότερη ευχαρίστηση οταν κάποιος βρίσκεται υπο την παρουσία ζώων. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Το μόνο που προϋποθέτει είναι μια γενικότερη ευχαρίστηση οταν κάποιος βρίσκεται υπο την παρουσία ζώων. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Αυτό δεν μου κάνει τόσο φιλόζωο.....αλλά ζωόφιλο;):D

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
άρα καταλλήγουμε στο ότι λείπει η γνώση των ατόμων που ανέφερα και ότι προώθησαν τους bybs εν άγνοια τους; ή μήπως θεωρείται ότι μπορεί και να τους προώθησαν εσκεμένα , έχοντας γνώση για το τι συμβαίνει;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ