Το αν εχω παρει μεγαλη φορα μην μου το λες γιατι δεν με γνωριζεις..Επειδή ως γνωστός στρατηγός, μου αρέσει να λέω τα πράγματα με τ'όνομά τους, το μόνο που δεν πρόκειται να ανεχθώ από κανέναν απολύτως, είναι τέτοιου είδους μομφές, για το τεράστιο έργο κάποιων ανθρώπων, που εμείς οι υπόλοιποι δεν τους φτάνουμε ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι, για το μεγαλείο της ψυχής τους. Ενας από αυτούς τους ανθρώπους, είναι και η φίλη μου η Ολγα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πάρα πολύ καλά, τα σκατά κυνηγών και μη, που τρώει με το κουτάλι πολλά χρόνια τώρα. Και ούτε μία φορά, δεν έχει βγει να κομπάσει γι'αυτό. Εχεις πάρει λοιπόν μεγάλη φόρα και αρχίζεις και κάνεις, αυτά για τα οποία κατηγορείς τους υπόλοιπους. Να χλευάζεις, καταστάσεις ανύπαρκτες, για ανθρώπους που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, για το τι προσφέρουν. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν, πάρα πολύ, το θέμα "προσφέρω με σκοπό να κοκορεύομαι", να το κρατήσεις για να το αποδώσεις αλλού. Σε όποιον ξέρεις εσύ, ότι πράττει έτσι. Οχι όμως για την Ολγα. Τελεία.
Αυτό πάλι με την γαργάρα...δεν το καταλαβαίνω. Οποιος θέλει, είναι ελεύθερος να σχολιάσει ότι θέλει, αν θέλει, είτε συμφωνεί, είτε όχι.
Αν τώρα εσένα, δεν σου αρέσει που μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρεθεί άλλοι να καταδικάσουν κάποια σχόλια, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εσύ αντιθέτως, αν θίγεσαι πια τόσο πολύ, μπορείς να κάνεις report και να ενημερώσεις την διαχείρηση. Και αυτή, θα κρίνει.
Μπραβο της που βοηθαει κ μπραβο σε οσους βοηθανε αλλα να μην διαβαζεις επιλεκτικα για τους φιλους σου..και ΝΑΙ θα λεω την γνωμη μου οπου πιστευω οτι εχω δικαιο..
Ο κοσμος εχει διαβασει κ ξερουν τι εχει ειπωθει μεσα στο συγκεκριμενο θεμα,
πολλοι εχουν βγαλει ενα τεραστιο μισος προς συναθρωπους που χαιρονται ακομα και που σκοτονωνται κ μεταξυ τους.
Οποιος θελει μπορει να σχολιαζει οτι θελει??ναι συμφωνουμε τοτε γιατι μου λες οτι εχω παρει φορα επειδη ειναι φιλη σου????
οτι θελω δεν μπορω να λεω? δημοκρατια δεν εχουμε?
report για πιο λογο να κανω στην διαχειρηση δεν το καταλαβα???τι σου την χαλαω?
δεν συμφωνω με καποια πραγματα που εχουν ειπωθει κ το λεω,μαλλον ειμαι κακος..