Φαγητό και επιθετικότητα


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.688
7.815
Είναι πολύ κοντινός μου συγγενής οπότε γνωρίζω πολύ καλά πως του συμπεριφερόταν. Το σκυλί είναι πολύ καλά στην υγεία του και στα ιδανικά του κιλα, περιποιημένο. Απλά συμβουλευόταν άρθρα στο διαδίκτυο ή μη ικανούς εκπαιδευτές, που υποστηρίζουν ότι ήδη για να μην κάνει τσισα μέσα στο σπίτι μια λύση είναι να μην του έχει το μπολ με το νερό γεμάτο μονιμα. Το σκυλί ήταν πολύ διεκδικιτικο και επιθετικό με την τροφή του όσο ήξερε ότι κάποιος θα του την πάρει τώρα τις τελευταίες 3 εβδομάδες που δεν του μαζεύω το μπολ έχει αλλάξει στο 100% η συμπεριφορά του.
Τότε μίλα της για το θέμα του νερού και κατά τα άλλα ακολούθησε τις οδηγίες της.
 


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.832
5.065
patra
grdane.blogspot.com
σοβαρα τωρα σε θερμοκρασιες που συντομα θα αγγιζουν τους 40 βαθμους, βαζουμε μπροστα την εκμαθηση τουαλετας; ε οχι ρε παιδια. καπου ενα μετρο δηλαδη. μια χαρα μαθαινουν την τουαλετα τους τα ζωα και χωρις διακρατηση νερου. να θυμησω επισης πως δεν εχουν στομα να πουνε οτι διψανε. για αυτο το αφηνουμε εκει το νερο παντα, και με συχνες αλλαγες να μην μπαγιατευει. επισης στη συγκεκριμεμη περιπτωση μιλαμε για 8 μηνων σκυλι. οχι τριων. λογικα εναν καποιον ελεγχο της κυστης εχει ηδη αρχισει να τον εχει.
επισης να πουμε οτι και για ενηλικα ζωα ειναι σημαντικο να εχουν παντα νερο, και απο αποψη παρακολουθησης της υγειας τους. πολυδιψια/μη αρκετη καταναλωση. πως αλλιως θα μπορεσει καποιος κηδεμονας να παρατηρησει αυτο το, αρκετες φορες σοβαρο συμπτωμα, εαν το νερο δεν ειναι παντοτε διαθεσιμο; ας το δουμε και ετσι.
θα σε παρακαλούσα πολύ αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή δεν είσαι γνώστης σε τι αναφέρομαι να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ούτε να τοποθετείσαι σε πράγματα που φαντάζεσαι ότι ανέφερα χωρίς να τα έχω αναφέρει. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος σε ότι έγραψα. αυτά....με όλη την καλή διάθεση μέχρι στιγμής.