Chloe μου δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το Φατσάκι σε εκπαιδευτή. Ήδη καταλαβαίνει ότι μέσα μου υπάρχει κάποιος και είναι πολύ προσεκτικός.
Μην ακούς τις βλακείες που λέει ο καθένας.
Δεν είναι βλακείες, πίστεψέ με. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις εδώ σχετικά με την εκπαίδευση του σκύλου με επαγγελματία, ανεξαρτήτως φυλής και ανεξαρτήτως ύπαρξης ή όχι παιδιού.Chloe μου δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το Φατσάκι σε εκπαιδευτή. Ήδη καταλαβαίνει ότι μέσα μου υπάρχει κάποιος και είναι πολύ προσεκτικός.
Αυτο ειναι απο τα ποιο γλυκα πραγματα που εχω διαβασειΣας πληροφορώ με μεγάλη μου χαρά και υπερηφάνεια ότι το μωρό την πρώτη φορά του το ένιωσα είχε ακουμπησει ο Φατσάκος μου το κεφάλι του στην κοιλιά μου. Ο μπέμπης ο μικρός τώρα πια κουνιέται μόνο όταν ακουμπάει ή γλύφει την κοιλιά μου το Φατσάκι.
Νομίζω ότι το μωρό μόλις γεννηθεί μόνο το Φατσάκι θα θέλει!
εδω εισαι τελειος λαθος και επειδη αυτα που διακυβεύονται ειναι εκπλητκικα σημαντικα θα σου προτεινα να διαβασεις λιγο καποια θεματαστην εκπαιδευση και να αναθεωρησεις αμεσα! το πρωτο που θα ηθελα να κρατησεις ειναι οτι "το σκυλι σου δεν ειναι ανθρωπος, αλλα ενα ζωο"Chloe μου δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το Φατσάκι σε εκπαιδευτή. Ήδη καταλαβαίνει ότι μέσα μου υπάρχει κάποιος και είναι πολύ προσεκτικός.
σε εκπαιδευτη θα παει οχι να περασει διαβολοβδομαδα στα ΟΥΚ! συν οτι δεν χρειαζεται να τον αποχωριστεις ερχεται ο εκπαιδευτης σπιτι σου και εκπαιδευεστε και οι 2 (σκυλος κ ιδιοκτητης).Δεν θα τον πάω σε εκπαιδευτή. Δεν τον αποχωρίζομαι με τίποτα. Με το ζόρι τον αφήνω και έρχομαι στην δουλειά.
Εσύ αυτό το μπουμπουκάκι το έχεις πάει σε εκπαιδευτή?
κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος! μιλαμε για ενα κουταβι που πριν χρονιση θα βρεθει μεσα στην τρελα της γεννας! επεισης εμεις αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι αυτο που της προτεινουμε. πρεπει καποιος να χτυπησει το καμπανακι οτι τα πραγματα μπορουν να πανε πολυ ασχημα (και αναφερομαστε για ενα μωρο). οι ανθρωποι ζουσαν αρμονικα με τα σκυλια οταν ηταν και οι ανθρωποι στην φυση, απο τοτε που μεταφερθηκαμε στην πολη το χασαμε! και πιστευω να θυμασαι πως φεροντε στα σκυλια στα χωρια.Αλλα αν ολα ειναι καλα και η μαμα φατσα ειναι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα δε θα ερθει το τελος του κοσμου αν δεν τον παει σε εκπαιδευτη. Αλλωστε οι ανθρωποι ζουσαν με τα σκυλια αρμονικα και πριν την υπαρξη επαγγελματιων! Αν δει οτι υπαρχει προβλημα ναι!!
Παντως και εγω θελω να μεγαλωσει το παιδι μου με σκυλι. Λενε οτι τα 3 πρωτα χρονια ειναι πολυ σημαντικα στη ζωη ενος ανθρωπου και το σκυλι νομιζω μπορει αποβει πολυ καλο για τη διαμορφωση χαρακτηρα. Μονο και μονο γιατι μαθαινει το παιδι σου να δινει αγαπη απο πολυ μικρο. Εμενα παντως πολυ με αρεσει η ιδεα φατσας-μπεμπη να κυλιουνται. αντε φωτος!!
δεν στο κανουμε γιατι ειμαι στραβοξυλα ή βλαμενοι στο κεφαλι!Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση xritaki, νομίζω ότι με αποπήραν λίγο