Φάτσας

FATSAS

Active Member
11 Ιουλίου 2008
36
0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Καλημέρα σε όλους σας!!!
Ονομάζομαι Σοφία και από 06/06/2008 έχουμε βάλει στην οικογένειά μας ένα πανέμορφο και πανέξυπνο λαμπραντοράκι, τον Φάτσα.
Αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι ενώ ξέρει που πρέπει να κάνει τις ανάγκες του εκείνος τα κάνει όπου βρει, και πάντα μα πάντα μας κοιτάζει με παιχνιδιάρικο βλέμμα.:p:p:p
Έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να το σταματήσει αλλά δεν σταματάει με τίποτα.
Υπάρχει κάποιος να με συμβουλέψει πως μπορώ να του το σταματήσω αυτό?

FATSAS

Active Member
11 Ιουλίου 2008
36
0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Καλώς σας βρήκα!!!
Τα διάβασα αλλά ο μικρός με δουλεύει. Το κάνει επίτηδες αλλά δεν ξέρω γιατί.
Δεν ξέρω αν είναι της ράτσας του αυτή η αντίδραση.

Chloe ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Καλημερα!να σου ζησει ο μικρος!
Δεν το κανει επιτηδες...δεν ειναι εκδικητικα ζωα κατα τη γνωμη μου τα σκυλια...:D
απλα ειναι μπερδεμενος...εεεεεχεις ακομα να μαζεψεις κ@τρουλιο-σκ@το!!!:D

FATSAS

Active Member
11 Ιουλίου 2008
36
0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Το μωρό μου όταν λείπουμε ή τα κρατάει και περιμένει να βγει βόλτα ή τα κάνει στην πάνα του. ΄
Μόνο όταν είμαστε εμείς εκεί μας το κάνει αυτό.
Αυτό δεν καταλαβαίνω

FATSAS

Active Member
11 Ιουλίου 2008
36
0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δεν κάνει μόνο τσίσα του. Κάνει και κακά του. Και δεν τα κάνει μόλις μπαίνουμε στο σπίτι, τα κάνει μετά από ώρα.
Και ποιον φόβο? Είμαι έγκυος 4 μηνών και η απορία της μάνας μου και του άντρα μου είναι αν θα καταφέρω ποτέ να αγαπήσω και να συμπεριφερθώ στο παιδί μου με τόση τρυφερότητα όσο στο μωρό μου.
Έχετε ποτέ αντιμετωπίσει παρόμοιο προβληματάκι?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλως ήρθες!!!!

Βάλε καμια φώτο να δούμε την Φάτσα είναι αυτή που σε τρελαίνει :):)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Πόσο μηνών είναι?

Όλοι αντιμετωπίσαμε παρόμοια προβλήματα.

Τον έχεις περιρισμένο σε συγκεκριμένο χώρο, ή κυκλοφορεί ελεύθερος παντού?

FATSAS

Active Member
11 Ιουλίου 2008
36
0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Θα βάλω αύριο φωτογραφία γιατί τώρα είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ.
Σας προειδοποιώ όμως όλους ότι μόλις τον δείτε, θα ερωτευτείτε όλοι παράφορα!!!

FATSAS

Active Member
11 Ιουλίου 2008
36
0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Είναι 3,5 μηνών. Και δεν το έχω περιορισμένο, κυκλοφορεί σε όλο το σπίτι ελεύθερος και με aircondition γιατί βράζει ο τόπος τέτοιες μέρες

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Χοχο δηλαδη θα μεγαλωσουν μαζι παιδι κα σκυλι? αχ τελεια τελεια! Καλωσορισες!!!

FATSAS

Active Member
11 Ιουλίου 2008
36
0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δεν δέχομαι με τίποτα να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς σκυλί.
Περίμενα όμως να φτιάξω το σπίτι πριν το πάρω και πριν μείνω έγκυος. Μου έτυχε όμως η εγκυμοσύνη και κατευθείαν πήρα το μωρό μου.
Ο περίγυρός μου όμως όπως καταλαβαίνεις επαναστάτησε γιατί λένε (βλακείες) ότι δεν κάνει να έρθεις σε επαφή με ζώα όταν είσαι έγκυος ή όταν το μωρό θα είναι νεογέννητο. Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά ή σκεφτεσαι να αποκτήσεις αλλά μην ακούσεις ποτέ κανέναν για τέτοια θέματα

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Καλώς ήρθες... Εχω και γω την ίδια απορία με την Chloe.Δεν λέω ότι είναι λάθος να έχεις σκυλί και παιδί μαζί απλά αν δεν είχα σκύλο και έμενα έγκυος θα έπαιρνα αφού τελείωναν τα πρώτα βάσανα:p με το μωρό.
Όσο για το κατούρημα ήταν φορές που μου το έκανε αυτό και ο δικός μου αλλά για λίγο, το έκοψε γρήγορα.Τον μαλώνεις καθόλου όταν τα κάνει μπροστά σου ή απλά λες ένα "μη" και τον κοιτάς?Εγω ειδικά αν ήταν μπροστά μου τον μάλωνα αρκετά.
Κάπου είχα διαβάσει ότι υπαρχουν σκυλιά που την ώρα που τα μαλώνεις εκείνα βλέπουν ότι ασχολείσαι μαζί τους και το κάνουν επίτηδες.Μήπως πρέπει να μιλήσεις με έναν εκπαιδευτή????

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά ή σκεφτεσαι να αποκτήσεις αλλά μην ακούσεις ποτέ κανέναν για τέτοια θέματα
Δεν έχω παιδιά. Ο φίλος μου όμως έχει τις ίδιες επιφυλάξεις με τον περίγυρό σου.
Οπωσδήποτε φρόντισε να εκπαιδεύσεις το σκυλί με επαγγελματία. Με ένα βρέφος στο σπίτι επιβάλλεται άλλωστε.

FATSAS

Active Member
11 Ιουλίου 2008
36
0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Σας πληροφορώ με μεγάλη μου χαρά και υπερηφάνεια ότι το μωρό την πρώτη φορά του το ένιωσα είχε ακουμπησει ο Φατσάκος μου το κεφάλι του στην κοιλιά μου. Ο μπέμπης ο μικρός τώρα πια κουνιέται μόνο όταν ακουμπάει ή γλύφει την κοιλιά μου το Φατσάκι.
Νομίζω ότι το μωρό μόλις γεννηθεί μόνο το Φατσάκι θα θέλει!:):):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν