Ειπες οτι οταν γραφει ετσι η Κλειαννα τοτε αυτος που θα απαντησει στην αγγελια της θα παρει το ζωο ως
kango1Εποχιακά ζώα..
Ζώα των χριστουγέννων και των γενεθλίων..
Ζώα της βιτρίνας που αντικατέστησαν τα λούτρινα και όταν κατάλαβαν πως γαυγίζουν και κάνουν την ανάγκη τους πετάχτηκαν στα σκουπίδια..
Παρορμητισμός της στιγμής..
Bασίζομαι στον παρορμητισμό της στιγμής..
Είναι ο λόγος που όλοι αυτοί που διαφωνούμε με τέτοιες παρουσιάσεις που στηρίζονται σε ψυχαναγκαστικές αγγελίες, απευθυνόμενοι σε άτομα που κινούνται από παρορμητισμό..
Με ρωτησες:
Να ρωτησω κατι? Εσυ ποσες πιθανοτητες δινεις ενας που θα απαντησει σε αυτες τις αγγλιες μονο απο συγκινησιακη φορτηση και οχι απο συνειδητοποιημενη επιλογη να αλλαξει με την παροδο του χρονου, να συνειδητοποιηθει και να συνεχισει την υιοθεσια του ζωου?
και σου απαντησα:
kango1
Εγώ θεωρώ πως αυτή η επιλογή προσέγγισης είναι από την αρχή λάθος..
Δεν πιστεύω ότι απευθύνεται στον συνειδητοποιημένο μελλοντικό ιδιοκτητη..
Με αυτήν την λογική σου απαντώ πως η υοθεσία θα είναι επιτυχης με τον παράγοντα τύχη που πάντα παίζει..
και φυσικά δεν μπορώ να προβλέψω..
Πως μπορώ να σου δώσω μια απόλυτη απάντηση για το αν θα βρεθεί ένας η δυο να το το υοθετισουν κανονικά..?
Αν σου έλεγα ναι.. πιστεύω 20 στους 100 θα ήσουν ικανοποιημένη?
Νομίζω λογικοί ανθρωποι είμαστε δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι..γιατί και ο ένας κάνει την εξαίρεση.
Ηθελες ακριβής αναλογια?
Αν μου έθετες αλλιώς την ερώτηση..
Ποσες πιθανότητες δίνεις να υοθετηθουν σωστά αυτά τα σκυλιά με μια σοβαρή δημοσίευση με απλά λιτά και ενημερωτικά λόγια, ή μια με γλυκουλινιες..
θα σου έλεγα σαφέστατα πως η πρώτη είναι ξεκάθαρη για ξεκάθαρα μυαλά και πράξεις..
Παιρνεις αντιστοιχες απαντησεις για τις αναλογες ερωτησεις..
Οχι μονο δεν ησουν τελικα σιγουρη οτι θα πεταχτουν αλλα επισης προσθεσες οτι φιλοζωικες (οπως και η Κλειαννα)
μετα την προσελκυση τους με αυτου του υφους τις ανακοινωσεις
Δικαιως και εγω συμπερανα οτι μαλλον ξανασκεφτηκες τη σιγουρια του πρωτου ποστ οτι δεν ισχυει και ρωτησα
Εδω σε χανω για αλλη μια φορα..
Δεν βλεπω κανενα φαυλο κυκλο. Εφοσον δεν ησουν σιγουρη για το ποσοι θα πεταξουν τα σκυλια αυτα στο δρομο παλι, εφοσον η Κλειαννα μαλλον θα ξερει ποσοστα επιτυχιας του συγκεκριμενου υφους και για να το συνεχιζει υποθετω θα ειναι υψηλα γιατι να μην συνεχισουν να βαζουν τετοιου τυπου αγγελιες?
Nα σου πω κάτι ξέρεις εσύ ποσα σκυλιά θα φάνε φόλα σε στο επόμενο δευτερόλεπτο?
Πως περιμένεις να ξέρω εγώ κάτι τέτοιο?
Από αυτήν μου την δημοσίευση :
kango1Γιατί όχι?
Αλήθεια πιο είναι το πραγματικά ζητούμενο?
Να βρούνε σπίτι η απλά να δοθούν
?
Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πως ζητάμε υπευθυνότητα..και όχι λύσεις της ανάγκης..
Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πως έτσι κουκουλώνουμε και ανακυκλώνουμε το πρόβλημα?
Εποχιακά ζώα..
Ζώα των χριστουγέννων και των γενεθλίων..
Ζώα της βιτρίνας που αντικατέστησαν τα λούτρινα και όταν κατάλαβαν πως γαυγίζουν και κάνουν την ανάγκη τους πετάχτηκαν στα σκουπίδια..
Παρορμητισμός της στιγμής..
Εσύ έiδες αυτο..το αν εγω συμπερανα πως το 100 τα 100 των σκυλιω πεταγονται στα σκουπιδια και μετα ξανα συμπερανες πως τελικα δεν ειμαι συγουρη..
Να χαμε να λεγαμε δηλαδη..
Αν εσυ απο το ποσο σοβαρος ειναι ο παρορμητισμος στην υοθεσια ενος ζωου..καταλαβες η μαλλον αποκομισες ..αν ειμαι σιγουρη η οχι, ποσα σκυλια πεταγονται στα σκουπιδια, τοτε σιγουρα η κουβεντα μας γιατι κουβεντα ειναι και οχι διαλογος, δεν εχει κανενα νοημα..