Υπογράψτε για να συλληφθεί βασανιστής κουταβιών

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
υπογραφη εβαλα αλλα ειμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ???? γιατι δεν τον μπουζουριαζουνε? πρεπει να υπογραψουν για να κινηθουνε εναντιον του? ποσοι? και αν δεν συμπληρωσουν τον ζητουμενο αριθμο τι θα γινει?
Θα στείλουν στον αρχηγό της ισπανικής αστυνομίας όσες υπογραφές συγκεντρώσουν για να τον πιέσουν να κινηθεί η αστυνομία και να συλλάβει αυτό το τέρας. Απλώς όσες περισσότερες υπογραφές συγκεντρωθούν, τόσο το καλύτερο. Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει, να πρέπει να ξεσηκώνεται η διεθνής κοινότητα ζωοφίλων για να συλληφθούν τέτοιοι ανώμαλοι.

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
δεν υπεγραψα.
εδω η επεμβαινει ο εισαγγελεας ή τα σωματεια ή αποδιδω δικαιοσυνη με τον τροπο μου.
Δηλαδη αν μαζευτουν οι ''ανωμαλοι'' να μαζεουν υπογραφες για νομημοποιση τις φολας τι γινετε?

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
δεν υπεγραψα.
εδω η επεμβαινει ο εισαγγελεας ή τα σωματεια ή αποδιδω δικαιοσυνη με τον τροπο μου.
Δηλαδη αν μαζευτουν οι ''ανωμαλοι'' να μαζεουν υπογραφες για νομημοποιση τις φολας τι γινετε?
Οι ανώμαλοι που θέλουν να βάλουν φόλα δεν περιμένουν καμία νομιμοποίηση για να το κάνουν. Όπως και ο συγκεκριμένος ανώμαλος που μας έβαλε με την ανωμαλία του να ασχολούμαστε μαζί του. Αν όμως χρειάζεται κινητοποίηση για να ενεργήσουν οι αρχές και να κάνουν τη δουλειά τους τότε όσοι θέλουν να λέγονται ενεργοί πολίτες πρέπει να την κάνουν είτε αυτό λέγεται υπογραφές είτε οτιδήποτε χρειαστεί μέχρι να πάρει μπροστά το κάθε αδιάφορο και αργοκίνητο κράτος.:mad:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Οι ανώμαλοι που θέλουν να βάλουν φόλα δεν περιμένουν καμία νομιμοποίηση για να το κάνουν. Όπως και ο συγκεκριμένος ανώμαλος που μας έβαλε με την ανωμαλία του να ασχολούμαστε μαζί του. Αν όμως χρειάζεται κινητοποίηση για να ενεργήσουν οι αρχές και να κάνουν τη δουλειά τους τότε όσοι θέλουν να λέγονται ενεργοί πολίτες πρέπει να την κάνουν είτε αυτό λέγεται υπογραφές είτε οτιδήποτε χρειαστεί μέχρι να πάρει μπροστά το κάθε αδιάφορο και αργοκίνητο κράτος.:mad:
Συμφωνώ απόλυτα - με αυτό το σκεπτικό έθεσα και εγώ το θέμα στο φόρουμ. Βεβαίως είναι προσωπικό θέμα του καθενός αν θα υπογράψει ή όχι, και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Απλά όπως λές και εσύ sevah, εμείς - όσοι υπογράψαμε δηλαδή - κάναμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Μακάρι να μην είναι αλήθεια και να είναι "μούφα", αλλά αν είναι ; Τουλάχιστον έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη ότι κάναμε ότι ήταν δυνατόν, εστώ και αν δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά ...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Συμφωνώ - κι επειδή τα 2 πρώτα δεν "κουνιούνται" ψηφίζω την 3η πρόταση ως πιο αποτελεσματική (ξέρω-ξέρω ...δεν είμαι πολιτισμένη κλπ-κλπ :D)

Υπέγραψα αν και αμφιβάλλω ότι θα αποφέρει κάτι...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
υπερβολικά αργά.......
το άλλο με τα χασκι έχει φτάσει σε πολύ μεγάλο αριθμό πολύ σύντομα

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Υπέγραψα και εγώ αλλά απορώ πως δεν τον έχουν σφάξει οι φιλόζωοι γείτονές του?
Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο τύπος, και εφόσον η ισπανική δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν ασχολείται είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Θα μου πείς, δεν ακούν κάτι οι γείτονες ; Τί να πώ ; Τα έχω χαμένα ... :confused:

Αυτό το θέμα με τα Χάσκυ που λέτε τί είναι ; Ελπίζω όχι κάτι παρεμφερές με βασανισμούς ...

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
το βιντεο το ειδατε?? δεν υπαρχει. ο τυπος ειναι ψυχασθενης.
ρε την παλευεις?? μονο που το διαβασα εκλαψα θα δω το βιντεο κιολασ? θα αφτοκτωνησω ρε πουστι!!!
αυτος δεν θελει φυλακη θελει εκτελεση επιτοπου!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν