Υπογράψτε για να συλληφθεί βασανιστής κουταβιών

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μόλις μου έστειλαν αυτό, και μου πάγωσε το αίμα: http://www.thepetitionsite.com/1/tell-spanish-police-to-hunt-down-the-torturer-of-puppies/ Ένας μανιακός υπάνθρωπος βασανίζει ένα κουταβάκι online επί 20 λεπτά μέχρι που το μωράκι πεθαίνει. Ορκίζεται ότι θα κάνει το ίδιο σε άλλα 95 κουτάβια, και αναφέρει ότι η σκύλα του είναι έγκυος και ανυπομονεί να βασανίσει τα κουτάβια της. Ο βασανιστής είναι Ισπανός και μαζεύουν υπογραφές από όλο τον κόσμο ούτως ώστε να πιέσουν την ισπανική αστυνομία να τον συλλάβει πρίν πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του. Όσοι μπορείτε υπογράψτε και προωθήστε το σε γνωστούς και φίλους !

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κι εγώ υπέγραψα, αλλά καλέ γιατί εμάς δε μας βάζει με τη χώρα μας?! Στο πηγάδι κατουρήσαμε? Τι θα καταλάβει ο αρχηγός της αστυνομίας στην Ισπανία με σκέτη την πολιτεία?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Καμιά φορά σκέφτομαι ότι όσο υποθέσεις κακοποίησης ζώων βλέπουν την δημοσιότητα τόσο θα υπάρχουν μανιακοί που για να τραβήξουν την προσοχή στο προσωπό τους θα κάνουν τα πάντα...Υπέργραψα αν και θα έπρεπε να τον συλλάβουν χωρίς να χρειάζεται συγκέντρωση υπογραφών όπως είναι αυτονόητο.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εμένα με προβληματίζει το γεγονός πως μετά από τόσες ώρες σε παγκόσμιο επίπεδο δεν μπόρεσαν ακόμα να μαζευτούν 2000 υπογραφές.:(:(

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Άθλιος, το σύμπαν θα αποδόσει δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί όπως και νά'χει, εγώ αυτό πιστεύω. Υπέγραψα κι εγώ...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Με 1000 υπογραφές απλή αναφορά γείτονα γιατί το κάνει αυτό στα κουτάβια!
Με 2000 υπογραφές τον βρίζει ο γείτονας γιατί το κάνει αυτό στα κουτάβια!
Με 3000 υπογραφές τον πετάει μια πέτρα και του ανοίγει το κεφάλι!
Με 4000 υπογραφές καλεί την αστυνομία!Όπα κάτι κάνουμε εδώ!
[...]:(

Υπέγραψα και 'γώ!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Άθλιος, το σύμπαν θα αποδόσει δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί όπως και νά'χει, εγώ αυτό πιστεύω. Υπέγραψα κι εγώ...
Μωρέ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά σκέψου πόσοι μπορεί να υποφέρουν μέχρι τότε, άνθρωποι και ζώα... :(

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να είστε καλά ...

Να είστε καλά βρέ παιδιά που υπογράψατε ! Έχω αρρωστήσει από χθές που το διάβασα. Δυστυχώς η αστυνομία θέλει πίεση για να κινηθεί ! Δεν καταλαβαίνουν ότι πέρα από τα κουταβάκια που κινδυνεύουν ο τύπος είναι μανιακός και είναι θέμα χρόνου πότε θα αρχίσει να κάνει κακό και σε ανθρώπους !

casinaki

New Member
20 Ιανουαρίου 2010
4
0
αθήνα
υπογραφη εβαλα αλλα ειμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ???? γιατι δεν τον μπουζουριαζουνε? πρεπει να υπογραψουν για να κινηθουνε εναντιον του? ποσοι? και αν δεν συμπληρωσουν τον ζητουμενο αριθμο τι θα γινει?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
δενειναι ποινικο αδικοιμα??
τι υπογραφες και μλκιες??
Δυστυχώς δεν είναι ποινικό αδίκημα - μακάρι να ήταν. Και όπως φαίνεται η ισπανική αστυνομία δεν ενδιαφέρεται, οπότε προσπαθούν να τους πιέσουν με τις υπογραφές.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν