Καλησπέρα σε όλη τη σκυλοπαρέα
Θα ανεβάσω σε λίγο βιντεάκι που φτιάχνει η κόρη μου να την δείτε.Τώρα με το crate είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη,δεν άργησε να το συνηθίσει και το θεωρεί σπίτι της..Εκεί πάει και κοιμάται και μπορεί να κάθεται ήρεμη χωρίς να δυσανασχετεί.Βέβαια δεν την αφήνουμε και πολλές ώρες μην φανταστείτε...45 λεπτά-1 ώρα γιατί αυτόν τον καιρό δεν λείπουμε πολύ και όλο και κάποιος είναι σπίτι.Με το κατουροχέσιμο τα πάμε και εκεί επίσης εξαιρετικά αλλά ατυχηματάκια ακόμα συμβαίνουν
.Πολύ παιχνιαδιάρα,τσαμπουκαλού και αναζητά συνεχώς την ανθρώπινη συντροφιά.Φέραμε προχθές στο σπίτι ένα λαμπραντόρ,ενός φίλου,εμβολιασμένο,ήσυχο που τα πηγαίνει άριστα με άλλα σκυλάκια και κουτάβια.Νομίζω πως δεν θα θέλει να ξαναδεί την Λάκι στη ζωή του.
Του έβγαλε την πίστη η άτιμη...πηδούσε πάνω του, του γρύλιζε,του γαύγιζε,ήθελε να παίζουν συνέχεια και τον ακολουθούσε σε όλο το σπίτι.
@ntoulis,αυτός που έχεις βάλει στο avatar σου είναι ο δικός σου?Είναι κούκλοςς φτου φτου φτου...
Έρωτας εε?Να τα παντρέψουμε άμα την θέλει τόσο πολύ καλέ
Βέβαια η δικιά μου είναι λίγο έως πολύ ακατάδεκτη οπότε δεν ξέρω άμα θα συμφωνήσει