Καλημέρα σας.
Χθες το απόγευμα πήραμε την μικρή από την Δράμα ή οποία στο αυτοκίνητο ήταν κυρία. Ούτε κλάματα,ούτε εμετοί. Εχει αρχίσει βέβαια να κατασπαράζει χέρια με τα δοντάκια της αλλά της φωνάζουμε ένα δυνατό όχι και της δίνουμε να ασχοληθεί με το παιχνιδάκι της.Με το που φτάσαμε πήγαμε απευθείας στον κτηνίατρο,όπου την μέτρησε 1.400.Πως μας είπαν οι άνθρωποι από την φιλοζωική 600-700 γραμμάρια δεν ξέρω.Της έκανε το εμβόλιο,μας έδωσε μια κρεμούλα για τα επειδή είδε λίγο την κοιλιά της πρησμένη και αγοράσαμε από το κτηνιατρείο του τροφή την οποία αυτός μας συνέστησε.Τώρα αν έπραξα σωστά δεν ξέρω,πάντως η τροφή είναι η hills.Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας,γιατί οι περισσότεροι μου είπαν πως είναι πολύ άνοστη για τους σκύλους και δεν την αγγίζουν καν. Για συστατικά,από τα λίγα που ξέρω μου φαίνονται μια χαρά.Εννοείται βέβαια,πως η μικρή ούτε που την δοκίμασε.Τής βάλαμε να φάει κοτόπουλο(επειδή αυτό της δίνανε στη φιλοζωική,και μας είπαν να της το κόψουμε σιγά σιγά)αλλά προσθέσαμε στο μπολάκι της και λίγη ξηρά τροφή.
Χθες η καημένη έκανε τσίσα στην κουζίνα και μετά πήγε σε μία άκρη και έκλαιγε... την πλησίασα να την χαιδέψω και άρχισε να με δαγκώνει και να φωνάζει. Πρέπει να την έδειραν όταν θα κουτούρησε δεν εξηγείται αλλιώς.. Της έδωσα κασεράκι που είναι τελικά καλύτερη λιχουδιά από τις αγοραστές για αυτή και ηρέμησε λίγο. το βράδυ κοιμήθηκε στην κρεβατοκάμαρα δίπλα στο κρεβάτι μας. Αμόλισε και μία εκεί αλλά το πρωί έκανε και στην πανα της αφού την μύρισε πρώτα. και πριν προλάβω να χαρώ και εγώ και αυτή (με κασεράκι ) μας έχεσε στην κουζίνα που βρωμούσε χλωρίνη από χθες. Είναι πολύ μικρή και φοβάμαι μη την πατήσω. Ο άνδρας μου λέει καλά δε τη βλέπεις??? Και μόλις μπήκε στην τουαλέτα χώθηκε και αυτή χωρίς να τη δει και βγαίνοντας την έκλεισε μέσα. Ακούω πάλι το σκυλί να γαυγίζει και το ψάχνουμε παντού μέσα στο σαλόνι . Πουθενά αυτή .τελικά ανακαλύψαμε ότι η πορδίτσα προλαβε και χώθηκε στην τουαλέτα. τώρα είναι μόνη της αλλά σε μισή ωρίτσα θα πάω. Σίγουρα δεν της αρέσει γιατί μας πέρνει από πίσω συνεχώς . Θα πάω στο νοσοκομείο να πάρω μία διάγνωση που χρειάζομαι μετά αν τελειώσω νωρίς θα τη φέρω στο μαγαζί να μας τραβήξει κανένα κατούρημα κι εδώ . ΓΟΥΡΙ ΓΟΥΡΙ !!!!!!!!!!!
Φωτογραφίες θα βάλω σε λίγο γιατί από ότι φαίνεται πρέπει να της ανεβάσω ή στο facebook ή στο plotobucket