Υιοθεσία αδέσποτου εκτός Αττικής

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
γενικά μιλάω αν διαβάσεις το θέμα από την αρχή θα δεις!!θα μπορούσε και να επικοινωνεί μαζί μου και να βλέπει φωτό, από το facebook το πως ζει το σκυλάκι μιας και από εκεί βρήκα την αγγελία..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Για γενικα δεν μπορω να σου απαντησω. Αν παλι θες για ειδικα (βλεπε Λουιζα) αν πληρουσες
αυτα που ζηταω και σε γνωριζα δεν θα ειχα προβλημα να παει και στη Συρο. Αρκει να
ξερω οτι θα περναει καλυτερα απο οτι τωρα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πάντως έχω να πώ ότι όσα έχω μαζέψει εγώ (τρία γατάκια και μια σκυλίτσα) όλα εκτός από ένα πήγαν σε δικά μου άτομα που ήξερα τι και πώς κι ας είναι μακρυά μου. Όποτε ανεβαίνω Αθήνα τα βλέπω και ξέρω ότι συμβαίνει γύρω από αυτά. Αλλά ήταν σε δικά μου άτομα, το ξαναλέω. Αν και εφ'όσον ήταν να δώσω κάποιο σε άγνωστο, τότε ναι θα ήθελα να είναι σχετικά κοντά ώστε να υπάρχει επαφή και ενημέρωση και αν χρειαστεί να το πάρω πίσω το ζωάκι.
Για τις υιοθεσίες του εξωτερικού έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στο μακρυά εφ'όσον όμως γίνει οργανωμένα, καθώς η παιδεία ως προς τα ζώα είναι καλύτερη, αλλά και οι έλεγχοι από τις φιλοζωικές αυστηροί (τουλάχιστον σε χώρες της ευρώπης, καναδά και Η.Π.Α.). (Για της φιλοζωικές στην Ελλάδα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω συνεργαστεί άμεσα οπότε θα παπαγάλιζα εμπειρίες άλλων)

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Μα εδω δεν εμπιστευεσαι να το στειλεις εκτος αθηνας γιανα το βλεπεις (λογικο!),στη γερμανια πως θα τσεκαρεις οτι ο σκυλος ειναι καλα?

το εχω απαντησει πιο πανω διαβασε απο την αρχη το θεμα και θα το δεις

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα