Υβρίδια σκύλος-λύκος

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Που μπορεί κανείς να διαβάσει για τα υβρίδια ανθρώπων με ζώα; Γιατί η μοναδική περίπτωση. που έχω υπόψιν μου, είναι ο ισχυρισμος σοβιετικου επιστήμονα ότι γίνεται και προσπάθησε να γονιμοποίηση πίθηκο με το σπέρμα του. Δεν επιτευχθεί και μετά θέλησε να γονιμοποιήσει γυναίκα με σπέρμα πιθηκου. Τα σχέδιά του αναχαιτιστικαν από το θάνατο του ουρακοταγκου του και δεν άργησε να πέσει και σε δυσμενεια (λόγω της αποτυχίας επιτευξης γονιμοποίησης άραγε?) και εξοριστηκε. Ούτε το όνομα του "επιστήμονα" θυμάμαι, ούτε και το έψαξα να δω πόσο έγκυρο ήταν εκείνο που είχα διαβάσει

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
@Orilis Διασταύρωση μεταξύ ανθρωποειδών πιθανόν να μπορεί να συμβεί [έχει σίγουρα υπάρξει στο παρελθόν μεταξύ του sapien και του neanderthal] αλλά στο συγκεκριμένο θέμα μιλούσε για υβρίδια με σκύλο[με "φυσικό τρόπο" -βλέπε ανώμαλους- δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο]. -lol- Καλά θυμάσαι πάντως για το πείραμα του Ρώσου, δές εδώ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ξερουμε;;; Φιλη μου ειναι, δεν ειναι της οικογενειας, μου το ειπε...
Όταν μεταφέρεις κάτι ως έχουσα γνώση περί ύπαρξης τετοιου υβριδίου...

δεν καταλαβαίνω γιατι ειρωνεύεσαι

Και ναι ανοιγεις ενα θέμα που έχει απήχηση σε επιστήμες οπως η βιολογία...φυσικά και θα συζητηθει σε κάθε δυνατη για ενα φορουμ λεπτομέρεια.