Τredmill - διάδρομος

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Re: tredmill

Συγνώμη αλλά δεν ήμαστε με τα καλά μας, αν δεν έχει καλό καιρό ας μην βγει μεγάλη βόλτα,θα βγει την επόμενη,αν θέλεις να αθληθεί, ξαμόλα το σε ένα πάρκο-βουνό κλπ να ξεδώσει !!!

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
hi,

οπως ειπα και πριν, το μιλ ειναι για συνπληρωμα μονο.

τιν αμολαω σε ενα γυπεδακι περιφραγμενο που εχω βρει αλλα δεν γινεται καθε μερα. σε παρκο / χοραφι δεν γινεται γιατι αν δει γατα εφυγε...

βολτα βγαινει παντα, 2 φορεσ τη μερα η 3.

το σκυλακι στο αβαταρ μου ειναι απο ενα συριαλ που εβλεπα στα παιδικα μου χρονια, το μυστηριο του χρυσου πιθηκου, αναλογα με την ηλικια σας, μπορει καποιος να το θυμαται :)

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Εμείς έχουμε ηλεκτρικό και της αρέσει να περπατάει για κανά εικοσάλεπτο,μετά βαριέται.Την τελευταία εβδομάδα το έχουμε αρχίσει σαν παιχνίδι γιατί χαίρεται πολύ όταν μας βλέπει να τον βάζουμε σε λειτουργία και ανεβαίνει από μόνη της :D .Αλλά είναι μόνο για παιχνίδι,δεν ξέρω αν στο μέλλον μπορεί να κάνει και περισσότερο χρόνο.

Πάντως το βρίσκω πιο ασφαλές από το πάρκο που την πηγαίνω εγώ.Στο πάρκο πάμε για να παίξει με άλλα σκυλιά,δεν τρέχει ιδιαίτερα εκτός κι αν βρούμε κανά ρετρίβερ που αν τους πετάξεις κουκουνάρι κάνουν σαν τρελά και η δικιά μου τρέχει από πίσω :lol: .Το καλό είναι πως περπατάμε στο δρόμο αρκετά αλλά με τα αυτοκίνητα και τα άθλια πεζοδρόμια δεν είναι για τρέξιμο....

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
morfeas said:
hi,

οπως ειπα και πριν, το μιλ ειναι για συνπληρωμα μονο.

βολτα βγαινει παντα, 2 φορεσ τη μερα η 3.

, το μυστηριο του χρυσου πιθηκου, αναλογα με την ηλικια σας, μπορει καποιος να το θυμαται :)
βγαινει αρκετες βολτες πιστευω και αν ειναι για συμπληρωμα μονο το μηχανημα και αρεσει στο σκυλι οπως ισχυριζεται ο morfeas δεν υπαρχει κανενα προβλημα η' καποια καταπονηση του σκυλιου πιστευω.........παν μετρον αριστον.

p.s.εγω το εβλεπα πωπω τι μου θυμησες :D :D :D