Αλλωστε, το ειπε το κοριτσι: οταν μας προκυψει. Προφανως δεν εννοει καθε μερα, και νομιζω ουτε καν καθε εβδομαδα(του φουστανου, ποσο συχνα να εχει χαλουμι;
Μη το λες, εγώ έχω πάντα! (ας όψεται το αμόρε από την Κύπρο ! )Αλλωστε, το ειπε το κοριτσι: οταν μας προκυψει. Προφανως δεν εννοει καθε μερα, και νομιζω ουτε καν καθε εβδομαδα(του φουστανου, ποσο συχνα να εχει χαλουμι;
Ε όχι και Παντάνο... χαχαχαχα....αν δεν ειναι Ρετζιάνο δεν είναι παρμεζάνα!Παρμεζανα Ρετζιανο κατα προτιμηση και αν δεν εχει αναγκαστικα Παντανο.
Αν δεν μαθει ολες τις εντολες α ψ ο γ α , θα τον στειλω να τον αρμεγουν μεχρι να ξεπληρωσει τα κεφαλια που αγοραζω για χαρη του.
Εντελώς...να το διορθώσετε!!τι παρμεζανες λετε ρε παιδια, δηλ. εμεις που τρωμε ανθοτυρο και το πολυ λιγη φετα, ειμαστε μπαναλ?
Μονιο αν ειναι ροκφορ ή γκοργκοντζολα. Το μπλου τσιζ μαλλον θα τα χαλασει.Η λίγο μουχλιασμένο που λέει και η γιαγιά μου... λες να το φάνε??
Ατσα γκουρμεδιές...To ροκφορ μου αρεσει και εμενα πανω σε ψημενη στα καρβουνα, φετουλα μπακετας...:maria:
Και εγω αυτη την εντυπωση ειχα για το ωμο γενικα. Οσπου ρωτησα και τον εκτροφεα ετσι για την ιστορια: Ρε φιλε, τι λες να αρχισω να του δινω αυγο? ''Ναι, αλλα αν του δωσεις να το δωσεις οπως ειναι, ωμο...''ICE, κάπου στην barf δεν είχε αναφερθεί ότι δεν κάνει αυγό ωμό?
Γιατί και εμένα τρελαίνεται, αλλά του το έκοψα...
Για το ωμό αυγό έχω διαβάσει ότι περιέχει ένα ενζυμο την αβιδίνη ή οποία καταστρέφει την βιοτίνη που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του σκύλου και την υγεία του τριχωματός του.Για το βρασμένο αυτό ξέρω και εγώ Κοκόνι.Δίνω κάθε μέρα αυγά στα σκυλιά.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.