Ναι αλλά εγώ πχ σπουδάζω στο εξωτερικό αλλά δεν υπάρχει φορολογική ελάφρυνση στους δικούς μου....δεν ζω στην ελλάδα για τρία χρόνια αλλά φορολογούμαι για υπηρεσίες που δεν λαμβάνω...Δεν είναι το ίδιο, στην πλειοψηφία τους οι φόροι που πληρώνει ο Έλληνας αποφέρουν κάποιες παροχές (άσχετα αν δεν είναι όπως θα έπρεπε). Στο θέμα όμως της ιδιοκτησίας ζώων και ιδικά σκύλου πες μου τι μας παρέχουν; Μέσα μαζικής μεταφοράς; Αν έχεις μεγαλόσωμο σκύλο και δεν έχεις αυτοκίνητο δεν μπορείς να μετακινηθεις στην Ελλάδα. Χώρο για να παίξει ο σκύλος ή απλά να κάνουμε βόλτα με το σκύλο; Σε πολλά πάρκα στην Ελλάδα μας απαγορεύουν την είσοδο (παράνομο ναι αλλά το κάνουν) και βέβαια η ύπαρξη σκυλοπάρκων είναι ανύπαρκτη (εκτός του Χολλαργού) κλπ.
Δεν το βλέπω σαν προσωπική επίθεση , ανταλλαγή απόψεων κάνουμε
Οσο για τα πάρκα....εγώ το σκυλοπάρκο του Χολαργου το έχω δίπλα μου....το σκυλί μου το βάζω να παίξει όμως στο ωραιότατο γκαζόν του δημαρχείου που με δημοτικούς φόρους συντηρείται... γιατι πολύ απλά αυτο που αποκαλουν σκυλοπάρκο είναι απλά απαράδεκτο.
Δεν είμαι υπερ της φορολόγισης αλλά υπέρ τις καταγραφής τον σκύλων σε βάση δεδομένων σίγουρα, τώρα εαν θα έπρεπε να πληρώσω για αυτο θα το έκανα...