Τσακωμός

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
πλακα μεγαλη ειχε το καλοκαιρι ,ειχε ερθει η μαμα μου παλι για λιγες μερες ,το μικρο θηριο(μπουκος) παραδοξα ηταν στην αρχη πολυ ησυχος ,μενουμε σε μονοκατοικια και οπως καταλαβενετε καλοκαιρι ολοι στα μπαλκονια ,εμας δεν μας βλεπουν γιατι εχω πανελ και τεντα αλλα μας ακουνε ,η μανα μου λοιπον χαρουμενη με το μοναχογιο της ειχε τα γλυκολογα με το κιλο οσο το μικρο θηριο ηταν "κυριος" "αντρα μου ομορφε,καμαρι μου,παλικαρι μου ,λεβεντη μου", μολις ο αλητης περασε η πρωτη μερα αρχισε τα δικα του η μανα μου τοτε "καθαρμα,καθικι,θα σε σκοτωσω που με γραφεις,δεν ντρεπεσε λιγακι εκμεταλευτη,εμενα με εχεις για να σε καθαραιζω κλπ" ,η γειτονησα απεναντι φιλοξενουσε μια κουμπαρα της που δεν μας ηξερε ,και της ειπε "αυτη η απεναντι σου εχει σχεση με παθος με τον αντρα της " κατουρηθηκαμε στα γελια οταν μας το ειπε

λοιπον στα κουταβια λεω δυο φρασεις ,οταν ανοιξουν τα ματακια τους ,τα περνω στα χερια μου και πολυ κοντα στο προσωπο μου και τους λεω με στομφο "η μανα σου ειναι σκυλα !!!!! " ,και οταν τελειωσει ο απογαλακτισμος που φωναζουν μολις ειναι η ωρα του φαγητου τους λεω αυστηρα "σιωπη ανεδεστατα !!!! "

α και επειδη ως γνωστων ειμαι αρρωστη με τη μουσικη εκτος ολων των μεταλλων που ακουγονται στο σπιτι ,βαζω ενα κομματι απο "μωρα στη φωτια" ειναι πολυ χαρουμενο ,παιζουμε με τα καθαρματα εγω τραγουδαω αυτα χοροπηδανε και σε καποια στιγμη σοβαρευω ξαφνικα οταν ερχετε η στιγμη του αγαπημενου μου επιμαχου στιχου ,στριμωχνω συνηθως τη μεγαλη σε γωνια και της λεω με υφος δικτακτορα "ο μονος τροπος για να ζησεις ειναι να μιλησεις"

δεν χρεισιμοποιω "ασχημες" λεξεις οταν με νευριαζουν ,αυτες τις χρεισιμοποιω στα καλα χαρουμενα μας

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
τριμ@@@@κα!!!
χαμηλομενε.
ποτε θα σου βαλω ψωμακι πανω κατω και θα σε κανω μενου στον αχρηστο
στη μικρη εκτος απο γαμ@@@@@@@@@@@@σου
τις λεω αμα κανει μ@@@@α.μετα θα μου ζητας μπαλακι να(κανοντας τη χαρακτηριστικη κινηση)μπαλακι που θα παρεις

υγ.κρινα τυχαια ημιυνα στο λοφο σημερα με τη μικρη κ ψαχναμε κατι ροτι για να φαμε αλλα δεν τα πετυχαμε:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
χμ...
στην μικρη φορτουνα...
δεν θαρθει το πασχα.... θαχειος χρονισει ... ότι πρεπει για την σουβλα θασαι.....
γενικως.... τα λεω...
μα..κα
ρε πουστ. γιατι ρε.....
τωρα θα δεις.....
ελα γλυκο μου ελα στον θειο..... ( μετα απαγορευεται το μαλωμα... :( )

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κλεφτη,απατεωνα,π...στη,κερατα,νταμπαντουμπα,καρ....λη,εκβιαστη,απαραδεκτε τυπε...
επισης...
χαρα μου,ομορφια μου, γλυκοκωλη μου, εκτορουλη,κυριουλη...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Χρησιμοποιω την πιο συχνη ελληνικη λεξη "μ@λ@κα, καθως επισης και το "σιχαμενε βρωμιαρη" και "παλιοβαζελε"!!!

filio

Active Member
22 Δεκεμβρίου 2010
28
0
Βόλος
το πρώτο το γαλάκι όταν με νευρίαζε( σπάνια) τον έλεγα βάτραχε , δεν θα σε πίασω στα χέριαμουθ βρε παλιοκε@@@τα
και απο γλυκόλογα τζουτζουνι μου κολοσφυριχτρα (καιαυτο γιατι έκανα σβουρες στο πάτωμα
Το δεύτερο γαλλάκι που είχα επειδη ήταν ανεπιδευκτος οπιασδήποτε μαθήσεως και επειδή πάντα γαυγιζε πολύ και ήταν αγριος και επιθετικός με όλους τον έλεγα εοσφόρε, λουσιφέρ, γιέ του σατανα, πιρανχας που@@σκιλο !
Αυτό που έχω τωρα τον λέω κουφαλογο, κερ@@α βαραω παλαμακια χτυπιεμαι στο πατωμα τον απειλω με βλεματα μιας καιδεν ακουει γιανα με καταλαβει!!

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Είμαι αθυρόστομη μαζί του, μόνο όταν κάνουμε γλύκιες και ζουζουνιές! Έχει κι ωραία οπίσθια!!! χεχεχε

Όταν κάνει σαχλαμάρες και φτάνω σε σημείο να βγάλω καπνούς από τα αυτιά... πλέον
...δαγκώνομαι, τσιμπιέμαι και παραμιλάω γ@μ@ την μπουλντόζα μου γ@μ@...

Last edited by a moderator:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ωραιο θεμα να διαβαζεις πως αποκαλουμε τα "βρωμοσκυλα" μας οταν μας σπανε τα νευρα...:D

ελεφαντα,σκ@το-μπιφτεκο,μ@λ@κ@...

μου εχεις σκοτισει τα @@,αυριο θα δεις την φατσα σου στα "Χαριζονται"...

αι στο δι@ολο δεινοσαυρε...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αααχαχαχαχα!!! Μπραβο! με κανατε και γελασα!! :D :D

Zaira => Tsoyla ,χοντροκολα , ζητιανα, βρομοσκυλο... θα σε σκισω!

Saga => Παχυδερμο, χοντρε, μ@λ@κ@, βρομοσκυλο (ειναι τα αγαπημενο μου!) Βλαμενο!! θα φυγεις απο εδω μεσα!!

Μανουουουουου!!!!!!!!!!!... κολογατο!! Σαγκα Ζαιρα φατε τον!!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ξεχασα να σας πω το μονιμο, κοπροσκυλα τα ανεβαζω κοπροσκυλα τα κατεβαζω
βεβαια λογω εκτροφης οταν ειμαι μονη μου χωρις τους γονεις μου σπιτι γιατι φρικαρουν λογω οικονομικης κρισης ,λεω "πουτ@ν@ τι αλλο θελεις απο τη ζωη μου μεχρι και το γκομενο σου εχω ετοιμο ,αλλος γ@μ@ει αλλος πληρωνει ,τερμα τα τζοβενα αμα θες τραβηξου στο μεταξουργειο"

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Όταν μου σπάει τα νεύρα : << θα σε ευνουχίσω αυτή τη στιγμή >> και << είσαι ένας παλιοβρωμίαρης >>
Όταν αγαπίομαστε : << αλογομουτράκι >> << ελαφάκι >> ... χμ και δεν θυμάμαι κανένα άλλο :D