Τρώνε σκυλιά!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπορείς κάλλιστα να το πεις βρε mathousalix. ¨ΕΧΕΙΣ αυτό το δικαίωμα! Δικαίωμα δικό μου μετά είναι να σφαχτώ μαζί σου! (Γιατί τα κανίς είναι πανέξυπνα και πρέπει να το εμπεδώσει ο κόσμος αυτό :maria: )
Κι έπειτα δεν είδα προσβολές εδώ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ναι chloe υπαρχει δημοκρατια και ελευθερια λογου και γι'αυτο μπορω εγω να πω οτι εισαι ανοητη γιατι εχεις κανις και τα κανις ειναι ηλιθια ρατσα..δεν ειναι ετσι..επειδη υπαρχει ελευθερια δεν μπορει να προσβαλεις τον αλλον ενω ο ιδιος δεν σε θιγει δεν σε χαρακτηριζει και απλα συζηταει μαζι σου..
Είσαι ξεβράκωτη και πειναλέα αλλοδαπή που κυνηγά με ακόντιο και σφεντόνα στους δρόμους τα αδέσποτα για να τα σκοτώσει και να τα φάει?

- Αν ναι, γιατί προσβλήθηκες που είπα να γυρίσεις στη χωρα σου μπας και αλλάξεις menu και τη γλιτώσουν τα αδέσποτα της Ελλάδας από το πιάτο σου?

- Αν όχι, γιατί προσβλήθηκες?

:confused::confused::confused:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
@Mathousalix, θύμα της δικτατορίας της ανοησίας του καθενός δεν πέφτω ευκολα, ούτε θα μπω στη διαδικασια να διαπραγματευτώ μαζί σου το αναφαιρετο δικαίωμα ΜΟΥ να έχω άποψη, είτε σ’ αρέσει, είτε όχι!

εμανα αυτο με προσεβαλε γιατι πουθενα δεν εδωσα δικαιωμα σε κανεναν να μου μιλησει ετσι και δεν προσεβαλα κανεναν ..και αν διαβασεις ολο το θεμα θα δεις και μονη σου αν αυτο που λεω ισχυει η οχι.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
mathousalix said:
και αν διαβασεις ολο το θεμα θα δεις και μονη σου αν αυτο που λεω ισχυει η οχι.
Το ξαναδιάβασα και θεωρώ ότι δεν ισχύει. Και λοιπόν..?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ωραια αφου θελεις να το πας ετσι που ειναι η ανοησια μου στην οποια αναφερθηκες ακριβως??

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Με συγχωρείτε αγαπητοί φίλοι, αλλά έχουμε και δουλειές!
Μετα λύπης μου αποχωρίζομαι τη συντροφιά σας, αλλά πρέπει να πάω το σκύλο μου βόλτα, διότι εδώ και ώρα είναι στημένος στην πόρτα με το λουρί στο στόμα και διαμαρτύρεται εντόνως!

Δεν θα παραλείψω να πάρω μαζί μου και μια ασπίδα διότι πολύ φοβάμαι πως έτσι και εκλείψουν τα αδέσποτα, θα αρχίσουν οι επιθέσεις με φυσοκάλαμα και δηλητηριώδη βέλη στα δεσποζομενα και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας! :rolleyes::D

Καλή συνέχεια στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σας.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ναι εχετε και δουλειες οπως επισης εχεις και αδικο(στην μεταξυ μας κουβεντα)και δεν μπορεις απλα να το παραδεχτεις..οπως επισης δεν μπορεις να βρεις πουθενα κατι που να σου ειπα που να δικαιολογει με λογικη και οχι με ελευθερια του λογου τον τροπο τον οποιο μου απαντησες.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ρε παιδιά είμαστε η δεν είμαστε σε ένα δημοκρατικό φόρουμ?
Εχουμε η δεν έχουμε ελευθερια του λόγου?

Δεν καταλαβαίνω που είναι το παράλογο σε αυτό που είπε η rottie?
Το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς είναι μεγάλο..
Το φορτώνεται καθαρά οι πολιτες..
και ενώ δεν είχαμε θέσεις εργασίας για εμάς..
Ταΐζουμε και τους αλλοδαπούς..
Συμφωνώ απόλυτα..,τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλια..:mad::mad:

Δεν λέω ότι είναι όλοι κακοί..αλλα αν δεν τους είχαμε μην συγκεκριμενοποιήσω για ποια φυλη μιλάω..θα ήμασταν πολύ πολύ καλύτερα..
Ενα δημοψήφισμα κάντε ρωτώντας ελληνες και θα καταλάβετε..,τέλος πάντως..
και εμενα αυτή είναι η άποψη μου και φυσικά την λέω..

και κάτι άλλο..
Δεν πιστεύω σε αυτήν την εξαθλίωση..

Το να φας σκυλί είναι θέμα κουλτούρας και πολιτισμου..
Θυμάμαι σε ένα τηλεπαιχνίδι στο survivor που παίζαν έλληνες με τούρκους..
Οι έλληνες είχαν βρει ένα πτηνό για pet..
και οι τούρκοι την ίδια ώρα ένα αντίστοιχο τον ψήσανε..

Oι αλλοδαποί αν θέλουν μπορούν να δουλέψουν..
Nα κάνουν κάθε φύσεως δουλειά..
και έπειτα..υπάρχουν τα μακαρόνια..,
τα ζαρζαβατικά,τα όσπρια..
Το ότι σκοτώνουν σκυλιά δεν είναι για να επιβιώσουν..,αλλα για να πουλάνε σουβλάκια εξαπατώντας τον κόσμο..
Αν ήταν οι τελευταίοι ανθρωποι στον πλανήτη ίσως τους καταλάβαινα..

Τώρα γιατί να τους λυπηθώ..?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
δεν ηξερα οτι οταν εισαι σε ενα δημοκρατικο φορουμ μπορεις να προσβαλλεις τον αλλον χωρις δικαιολογια.δεν το λεω ειρωνικα και απο οτι βλεπω για να μεινεις και να γραφεις στο φορουμ θα πρεπει να το ανεχεσαι αυτο..και ναι για να μην ξανακανω quote ναι η rottie προσβαλε εμενα προσωπικα και ονομαστικα χωρις εγω να της πω το παραμικρο απλα συζητωντας μαζι της..και δεν ειμαι παραλογη ουτε παρεξηγησα.

σεβομαι απολυτα τους παντες εδω μεσα οχι επειδη εχουν πολλα ποστ η πολλα χρονια απλα γιατι ειναι μελη μεσα στο φορουμ και νομιζω οτι ολοι θα επρεπε να κανουν το ιδιο.

kango1 και οσοι σχολιασατε το ιδιο πραγμα εγω παντως πουθενα δεν ανεφερα ΤΙΠΟΤΑ για την γνωμη της rottie πανω στο θεμα των αλλοδαπων για να τιθεται συνεχεια θεμα δημοκρατιας και ελευθεριας λογου ..νομιζω οτι ξεκαθαρισα σε τι αναφερομαι.

ουτε τις πολιτικες μου αποψεις εξεφρασα πουθενα.
και δν θα κρινω εναν λαο ολοκληρο απο το survivor.

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Με συγχωρείτε αγαπητοί φίλοι, αλλά έχουμε και δουλειές!
Μετα λύπης μου αποχωρίζομαι τη συντροφιά σας, αλλά πρέπει να πάω το σκύλο μου βόλτα, διότι εδώ και ώρα είναι στημένος στην πόρτα με το λουρί στο στόμα και διαμαρτύρεται εντόνως!

Δεν θα παραλείψω να πάρω μαζί μου και μια ασπίδα διότι πολύ φοβάμαι πως έτσι και εκλείψουν τα αδέσποτα, θα αρχίσουν οι επιθέσεις με φυσοκάλαμα και δηλητηριώδη βέλη στα δεσποζομενα και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας! :rolleyes::D

Καλή συνέχεια στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σας.

Γιατι Οχι;
Υποτειθεται οτι ειναι και πιο καθαρα.

Σοβαρα τωρα.
Το θεμα ειναι τραγικο απο οποια πλευρα και αν το δεις.
Λιγη ψυχραιμια να υπηρχε θα γινοταν μια πολλη καλη κουβεντα.

Φωτης

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το ζήτημα δεν είναι αν είναι παράλογο, για μένα μπορεί να είναι, για σένα μπορεί να μην είναι!Το ζήτημα είναι αν συμφωνεί ο καθένας μας ή οχι!Ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές κι εφόσον διαφωνεί, αφού είναι δημοκρατικό το forum, μπορεί να θέσει τον αντίλογό του!:)
Αλήθεια ρε παιδιά, οι μετανάστες είναι το βασικότερο πρόβλημα της Ελλάδας κι αν φύγουν θα γίνουν όλα τόσο καλύτερα;;;:confused:
Όσο για το δημοψήφισμα, τόσες φορές έχουμε πει ότι η παιδεία των Ελλήνων είναι άστα να πάνε και δεν δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας από τους άξεστους Ελληναράδες σε σχέση με τα σκυλιά τώρα που μιλάμε και για ανθρώπους, θα βασιστούμε σε αυτήν;

Όσο για τις δουλειές, υπάρχει η άποψη που λέει ότι τις δουλειές που κάνουν εκείνοι εμείς δεν καταδεχόμαστε να τις κάνουμε!;)
Αν είναι να φύγουν όλοι οι μετανάστες από την Ελλάδα φυσικά να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες του έξωτερικού πίσω, αφού κι αυτόι μετανάστες είναι!;)

Τέλος για να επανέλθω και στο θέμα συμφωνώ, και το ξαναέγραψα, ότι δεν το πιστέυω με τίποτα ότι είναι λόγω εξαθλίωσης!;)
Αλλά ξαναλέω, δώστε μου στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα έφαγαν οι μετανάστες!:)
Τώρα το ποιοί μας ταίζουν σκυλιά, γατιά, ποντίκια και δεν ξέρω τι άλλο... δεν νομίζω ότι είναι οι αλλοδαποί αλλά τα ντόπια παλικάρια...;)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αν δεις τι φοβερά κατοικίδια γίνονται τα γουρούνια... θα θελήσεις να μην ξαναφάς! Όμως με το μέλι και την τραγανιστή πετσούλα είναι όλα τα λεφτά έτσι?
Έλεγε ο Homer Simpson (του γνωστού καρτούν) στην κόρη του που είχε ενστάσεις για την κρεατοφαγία "This is not a lamb, this is lamb!".
Καλώς ή κακώς ο άνθρωπος έγινε από θήραμα, θηρευτής κι από θηρευτής πρώτος και καλύτερος στην τροφική αλυσίδα. Και το σκυλί θηλαστικό είναι όπως όλα τα άλλα, κι αν δεν υπήρχε άλλη τροφή, ακόμα κι εμείς οι υπεράνω που λατρεύουμε τα σκυλιά, θα το τρώγαμε.
Κανισακι λεμονάτο, γουεστι στιφάδο ... μμμμμ! :D :shock:

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Τελείωσαν τα επιχειρήματα και το γυρίσαμε στις «φτηνιάρικες» λύσεις και το υβρεολόγιο? ;)
Συνήθης πρακτική αγαπητέ και απίστευτα προβλέψιμη...
Αγαπητή μου δεν μου τελείωσαν τα επιχειρήματα, απλός έπρεπε να πάω για ρετσίνα με κάτι Αλβανούς, Αρμένους και λοιπούς αλλοδαπούς που θέλανε να φάνε σκυλιά και τους τραβούσα με το ζόρι να φάμε κανα γουρούνι.

Γι' αυτο έφυγα απο την παρέα σας.
Τους κατάφερα όμως δεν φάγανε πολύ σκυλί.:D

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
foibos η συζητηση γινοταν ετσι αλλα απο ολους μας καπου στην πορεια αλλαξε και πηγε στο ποιος συμφωνει με την ελληνικη πολιτικη απεναντι στους μεταναστες και ποιος ειναι δημοκρατης μαζι με μερικες προσβολες εκατερωθεν..

στο θεμα τωρα..δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που θα πει οτι αυτο που εικαζεται οτι εγινε ειναι το λιγοτερο αηδιαστικο..ουτε βεβαια μπορουμε να πουμε ας τα μαζευε καμια φιλοζωικη για να μην φαγωθουν..

και δν μπορω να φανταστω πως καποιος που θα ειχε την επιλογη να δουλεψει και να φαει μακαρονια και γενικα να αγορασει κατι να μαγειρεψει θα ετρωγε σκυλια:shock:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
και δν μπορω να φανταστω πως καποιος που θα ειχε την επιλογη να δουλεψει και να φαει μακαρονια και γενικα να αγορασει κατι να μαγειρεψει θα ετρωγε σκυλια:shock:
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό!:p:p:p:p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που θα πει οτι αυτο που εικαζεται οτι εγινε ειναι το λιγοτερο αηδιαστικο.
Γιατί είναι αηδιαστικό?
Λένε ότι κάποιες φυλές (όπως το μεξικανικό άτριχο) έχουν πολύ νόστιμο κρέας!!! 'Οσο αηδιαστικό είναι να φας το γουρουνάκι, άλλο τόσο είναι να φας και το σκυλάκι! Πολιτισμικοί παράγοντες μας προκαλούν αηδία, γιατί κι εμείς παμφάγα είμαστε (άρα και σαρκοφάγα) και με ευχαρίστηση τρώμε ένα σωρό είδη (όπως τα απίστευτα χαριτωμένα κουνελάκια, παπάκια, γουρουνάκια, αρνάκια γάλακτος κι όλες αυτές τις γλύκες). Επί κατοχής, ο παππούς του φίλου μου χάρισε τον αγαπημένο του Αγίου Βερνάρδου σε κάποιον πλούσιο που έφυγε από τη χώρα για να μην του τον φάνε οι γείτονες...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
το αηδιαστικο παει μαζι με τους πολιτισμικους παραγοντες που ανεφερες!!
δηλαδη με την παρουσα κατασταση στην ελλαδα νομιζω οτι ο καθενας θα το εβρισκε αηδιαστικο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, δεν απαγορεύεται? Κάτι έχει εκείνος ο 3170/2003 που απαγορεύει τη χρήση γούνας σκύλου διότι το είπε η ΕΕ, αλλά δε λέει και για φάγωμα?

Έχω μια Αμερικάνα φίλη που παντρεύτηκε Κινέζο από την Κίνα, τρομάρα της! Το "τρομάρα της" το λέω διότι τον βρίσκω άκρως περίεργο ΚΑΙ για το λόγο που θα σας πω (καθίστε πρώτα κάτω):

Πήγε στην Κίνα να επισκευτεί τα πεθερικά για πρώτη φορά. Τα οποία είχανε ένα σκύλο στο κλουβί και κείνη το πέρασε για crate, οπότε άρχισε να χαϊδεύει το σκύλο. Τον οποίον τα ζώα τα όρθια και δίποδα τον είχανε για φάγωμα!!!!! Τους έκανε, λέει, ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ως ανισόρροπη, μουρλή και ανάγωγη που φέρεται με τέτοιο τρόπο στο μέλλον φαΐ τους!!!!!

Εγώ στη θέση της θα τον είχα χωρίσει το μαλάκα διότι πιστεύω ακράδαντα ότι παντρεύεται κανείς ΚΑΙ την οικογένεια, είτε μένουνε μαζί, είτε όχι. Και καλά να ροχαλίζουνε ή να έχουνε άλλες κακές συνήθειες που να πας πάσο. Αλλά αυτό με το σκύλο δε θα το άντεχα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η αλήεια είναι ότι εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα...μάλλον θα έπερνα το σκυλί και θα έφευγα!!!!
Τώρα βέβαια αυτό που λέω είναι άκρως υποκριτικό γιατί έχω δει άπειρες φορές δεμένα κατσίκια κι αρνιά που περίμεναν το μοιραίο και για αυτά δεν έκανα τίποτα αποδεχόμενος ότι αυτή είναι η μοίρα τους....:(:(:(