Τρώνε ζουζούνια...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
αμα κυνηγαει μονο τα μυγακια μια χαρα εισαι εσυ!!!! :D εδω λεμε για τζιτζικια, ακριδες κλπ!

Παρεπιπτωντως εχθες γλιτωσα απ'του χαρου τα δοντια ενα βατραχακι... Αν τα δω να τρωνε και τετοιο... μπλιαααχ

Mil4mb3r

Active Member
11 Αυγούστου 2011
31
0
Ηράκλειο- Θεσσαλονίκη
Εγω χθες το είδα να περικυκλώνει το πιο μεγάλο αλογάκι της παναγίας που έχω δει στη ζωή μου.
Την ώρα που επιτέθηκε να το δαγκώσει φώναξα ΜΗΗΗΗ και έπεσα προς το μέρος της (matrix στυλ) και το απομάκρυνα!!
Δεν ξέρω γιατι δεν το έπιασε να αρχίσει να τρέχει όπως συνήθως αλλά πιθανολογώ οτι έφταιγε το οτι είδε το αφεντικό της να κάνει σαν το καραγκιόζη :p

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
χαχαχαχα εγω δυστυχως τα αλογακια δεν προλαβαινω να τα σωσω και xmen να ημουν οχι το matrix... Αστα! παντως το καραγκιοζιλικι μμε τα σκυλια μας το χουμε ολοι δεν μπορω να πω!

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Και μένα η μικρη (γερμανικο ποιμενικό) έχει ταράξει τα τζιτζίκια εδώ στην κρήτη.
Έχει φτάσει σε σημείο να πηδάει πλέον και να τα πιάνει στον αέρα και μέχρι να πατήσει έδαφος να τα χει καταπιεί..
Η διατροφή της αποτελείται απο 40% ξηρα τρογή και 60% τζιτζίκια γρύλους, τριζόνια,αλογάκια της παναγίας και που και πού καμιά πεταλούδα.
Και εγω απο πίσω της της φωνάζω ΜΗΗΗΗ αλλά με γράφει εκεί που δε πιάνει ήλιος...
Μήπως να μειώσεις λίγο την ποσότητα της ξηρής τροφής?:D αφού τρώει τόσα έντομα είναι καλυμμένη ως προς τις πρωτεΐνες...μην παχύνει κιόλας!:D:D:D

Mil4mb3r

Active Member
11 Αυγούστου 2011
31
0
Ηράκλειο- Θεσσαλονίκη
Μήπως να μειώσεις λίγο την ποσότητα της ξηρής τροφής?:D αφού τρώει τόσα έντομα είναι καλυμμένη ως προς τις πρωτεΐνες...μην παχύνει κιόλας!:D:D:D
έχεις απόλυτο δίκιο, πέρα απο την πλάκα. Το τζιτζίκι το πρωτεινάτο θα μου κάνει το σκυλί τόφαλο :p

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Δεν χρειαζεται να ανησυχεις,ειναι στην φυση τους να τα τρωνε.Ο δικος μου τρωει μυγες πεταλουδες και ακριδες.Δυστυχως δεν τρωει τις σφηκες στις οποιες ειμαι αλλεργικη και εχω κλειστει στο σπιτι ολο το καλοκαιρι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
Τα τζιτζικια τελικά πρέπει να είναι πολυ νόστιμα, ο δικος μου είδε και αποειδε με την άχρηστη μάνα που του λαχε και δεν του δίνει μπαρφ κι αποφάσισε να την ξεκινήσει μόνος του, οποίο τζιτζικι κάνει το λάθος και προσγειωθεί στο τοίχο της βεραντας γίνεται μεζεδακι με συνοπτικές διαδικασίες.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Και τα τρία τ σκυλάκια που έχουμε στο σπίτι, αλλά και ένα άλλο που είχαμε και μας ψόφησε κυνηγάνε τα έντομα σαν παλαβά! Πολλές φορές τρώνε και μύγες στον αέρα! Αυτό το τελευταίο είναι καλό γιατί είναι πολύ σπαστικές! Η δικιά μου πάντως πριν τα φάει τα τεστάρει λίγο να δει αν θα τη τσιμπήσουν :)) Δεν έχει πάθει κανένα απ' τα σκυλάκια μας τίποτα ποτέ! Σε αντίθεση με τ μεγάλα σκυλιά που έχουμε στο εξοχικό μας που ποτέ δεν κυνηγάνε έντομα! Δεν ξέρω γιατί! Μάλλον επειδή είναι εξοικειωμένα με τη φύση! Τα μικρά πάντως τρέχουν από πίσω τους!

jasonp66gr

Well-Known Member
15 Οκτωβρίου 2008
83
62
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Εμάς το κόκερ κυνηγά πεταλούδες και άλλα ιπτάμενα με τις προαναφερθείσες συνέπειες με μέλισσες, αλλά αυτό που τον τρελαίνει είναι αν μυρίσει ποντίκι, σαύρα, σαμιαμίδι τα οποία προσπαθεί να τα πιάσει

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις κατσαρίδες? Δεν πιστεύω να τις τρώνε κι' αυτές....
Εχθές στη βόλτα εντόπισαν μια κατσαρίδα στο δρόμο και με τραβολογούσαν για να την πιάσουν ... :eek:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις κατσαρίδες? Δεν πιστεύω να τις τρώνε κι' αυτές....
Εχθές στη βόλτα εντόπισαν μια κατσαρίδα στο δρόμο και με τραβολογούσαν για να την πιάσουν ... :eek:
Σε τραβολογούσαν γιατί είδαν κάτι να κινείται και τους κίνησε την προσοχη! Τώρα αν γευστικά αρέσκονται στα συγκεκριμένα αηδιαστικά ασπόνδυλα υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθεις!!:)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ευτυχως εδω δεν εχουμε κατσαριδες οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω αν και αφου τα τρωνε ολα δεν νιμιζω να κολλησουν δε αυτο! Εμενα τα καλα μου πριν 2 μερες σκοτωσαν ενα ποντικι και μου το εφεραν και μπροστα στην πορτα να το δω (ευτυχως δεν το εφαγαν τουλαχιστον)!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog