Τρώει ότι βρει!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δηλαδη δεν δελεαζεται με τιποτα να αφησει την πετρα και να παιξει με κατι αλλο? Αυτο με τους κομπους το εχετε που το τραβαει και αυτος και εσυ? Μηπως να ειχες και ενα τετοιο στην βολτα μπας και το εβρισκε πιο ενδιαφερον απο την πετρα. Ισως να το εχει βαρεθει το παιχνιδι με το μπαλακι και να θελει κατι αλλο που θα τον ιντριγκαρει περισσοτερο!

Τωρα βεβαια δεν νομιζω να την σφιξει τοσο ωστε να σπασει κανα δοντι αλλα και σιγουρη δεν ειμαι.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
το κακό είναι ότι μου φέρνει από μικρές πέτρες 2 εκατοστών μέχρι νταμάρια που δεν χωρούν στο στόμα του.

εντωμεταξύ ενώ πάει να τις ροκανίσει δεν τις τρώει. Δηλαδή τις πολύ μικρές δεν τις καταπίνει ενώ θα μπορούσε. Άρα δεν του λείπει κάτι απο θέμα διατροφής (αν ισχύει κάτι τετοιο)

AnnaMaria01

Active Member
2 Απριλίου 2018
41
3
23
Και ο δικος μου το ίδιο μονο που δεν εχουμε βγει ακομα εξω και τρωει οτι βρίσκει στο πάτωμα.... κόβει κομματάκια που εξέχουν απο καποια πλαστικά παιχνιδάκια, τρωει τα παντα.... εχω αρχίσει να σκέφτομαι την πλύση στομαχου ξερει κανεις αν υπάρχει κατι που να τον κανει να καθαρίσει το έντερο-στομάχι του;;;

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Και εγω ειχα-εχω θεμα με αυτο. Απο μικρη βουταγε τα παντα και οταν πηγαινα να το παρω εριχνε μαχη (και δαγκες , ο λογος που μου ειχε κανει "ντου" πριν κανα χρονο) , πλεον μετα απο κοπο και μπολικες μαχες κανει πισω και αφηνει με το μη - aus αλλα εξαισιους μεζεδες οχι παντα , μια φορα αφησε κοκκαλο μπριζολας αλλα αλλη φορας ηταν σαν αστραπη και κατιπιε κατι πολυ γρηγορα (κοκκαλακι και μετα με κοιταει σαν βρεγμενη γατα).

Οταν ηταν κουταβος μια δοση βουτηξε πτωμα καρακαξας (βραδυ μαυριλα δεν το ειδα γρηγορα) , ευτυχως το αφησε.

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Και ο δικος μου το ίδιο μονο που δεν εχουμε βγει ακομα εξω και τρωει οτι βρίσκει στο πάτωμα.... κόβει κομματάκια που εξέχουν απο καποια πλαστικά παιχνιδάκια, τρωει τα παντα.... εχω αρχίσει να σκέφτομαι την πλύση στομαχου ξερει κανεις αν υπάρχει κατι που να τον κανει να καθαρίσει το έντερο-στομάχι του;;;
Προσοχη θέλει και να μην αφήνεις εκτεθειμένα τα πράγματα που μπορεί να φαει.
Τα παιδιά (ανθρώπινα) ξέρεις τι ωραία που τρώνε τσιγάρα, βίδες, μπίλιες;.. Το ίδιο κι εδώ, με τη διαφορά οτί ο σκύλος και μεγαλώνοντας δεν το κόβει εντελώς. όσο ειναι κουτάβι θέλει μεγάλη προσοχή, ύστερα θα ελαττωθούν αυτές οι τασεις αλλα και πάλι θα πρέπει να έχεις το νου σου. Καλή είναι η εντολή αστο αλλα δυστυχώς χρησιμεύει μόνο όταν ο σκύλος είναι μπροστά σου. Οταν φεύγεις, κανείς δεν θα σου δώσει την εγγύηση ότι δεν θα μασουλήσει κάτι.
Ειδική προσοχή στα φάρμακα, χημικά, χλωρίνες, αλκοολ, τσιγάρα/καπνό, τσίχλες, γλυκά. Αυτά εξαφάνισέ τα να μην μπορεί να τα βουτήξει με τιποτα.