Η δική σου η κουκλάρα έχει έτσι κι αλλιώς πολλούς άλλους και χρήσιμους τρόπους να καλύψει την ενέργεια, την περιέργεια και την προσοχή της... Τι να της κάνει ένα ξυλαράκι?? Μόνο βλαμμένο δεν είναι το κουκλί, μην ανησυχείς!Διαβάζω τι κάνουν τα δικά σας και απορώ... βλαμμένο είναι η δικιά μου???? δε μασουλάει τίποτα! ούτε ξύλο, ούτε κουκούναρι (και από αυτά άλλο τίποτα! γεματός ο τόπος από τα έλατα και τα πουρνάρια...) ούτε πέτρες κυνηγάει.. το μόνο κόλλημα της είναι να κυνηγάει τις γάτες (να παίξει αλλά αυτές δε διασκεδάζουν ιδιαίτερα....)
Το να μασουλαει κουκουναρια δεν πειραζει αλλα με τα ξυλα υπαρχει θεματακι.Οσο για συμπτωματα σκυλος γνωστου αφοδευε κοπρανα με αιμα, δεν ειχε διαθεση για φαϊ και απο τις εξετασεις που του εκανε δεν επερνε χειρουργειο και απλα περιμενε μηπως και το βγαλει. Δυστυχως το σκυλι πεθανε.Ναι,περαν της οποιας πλακας ετσι για να ευθυμουμε κιολας,γιαυτο και σηκωσα ενα τετοιο θεμα.Προσπαθω να εξαφανιζω οτι μπορει να φαει ξυλινο αλλά δυστυχως δεν μπορω να το ελεγξω 100% διοτι και με τις μικρες σπιτι,ο Φοιβος εχει ενα παραδεισο απο "επιλογες".
Γιαυτο ηθελα να ξερω τι συμπτωματα ισως θα πρεπει να εχουμε υποψη αν τρωει ξυλα;
Και έπραξες ορθώς. Διότι το Μουφ τρελλαίνεται για μακρυά και κάπως λεπτά ξύλα όπως π.χ. ξύλινες κουτάλες! Η καλύτερή του! Κάθεται κάτω και τα μασουλάει επιμελώς και καθώς τα ξεσκίζει και τα μασάει με αγαλλίαση, τα φτύνει τριγύρω του σαν πασατέμπο!! Μου έχει φάει έτσι τουλάχιστον 10 κουτάλες...Καλά ρε παιδιά, δεν τα ταίζετε τα σκυλιά σας;
* Συμπλήρωσα καλού-κακού εκ των υστέρων, άλλη μια φατσούλα, γιατί αρχίζω και διακρίνω μια έλλειψη χιούμορ στη ομήγυρη...
Αισιοδοξο ποστ...αμα το διαβασεις και εχεις ιδια περιπτωση,σε πιανει απογνωση,να παρεις ναρκωτικα,να αυτοκτονησεις να φοροδιαφυγεις 1 ευρω και να φας ισοβεια να να να...aja1:... σκυλος γνωστου αφοδευε κοπρανα με αιμα, δεν ειχε διαθεση για φαϊ και απο τις εξετασεις που του εκανε δεν επερνε χειρουργειο και απλα περιμενε μηπως και το βγαλει. Δυστυχως το σκυλι πεθανε.
Ειναι αστα να πανε ιστορια και πιστευω σχετικα σπανιο να τυχει αλλα εγω τις δικες μου εκτος απο κουκουναρια δεν τις αφηνω να μασουλανε ξυλα. Καλυτερα να μεινουν με το παραπονο παρα να εχουμε ιστοριες.Αισιοδοξο ποστ...αμα το διαβασεις και εχεις ιδια περιπτωση,σε πιανει απογνωση,να παρεις ναρκωτικα,να αυτοκτονησεις να φοροδιαφυγεις 1 ευρω και να φας ισοβεια να να να...aja1:
Όλη τη νύχτα θα γελάωΗ αληθεια ειναι οτι εχω να δω την πεθερα μου πανω απο εβδομαδα,αλλά ειπα να μην το κανω θεμα τοσο γρηγορα...
Εμένα ξεκίνησε σήμερα από το κρεβάτι μου "στις κολώνες" μιας και είναι 2όροφο....
Οχι κ το σπιτι ειπαμε μονο στις βολτες αυτα, Για βαλε μια τάξη !!
Τις εχουμε για πρωινό... Ειδικά αυτες που ειναι για κορνίζες... χααχχαTα παντα ολα! Το μονο που προσεχω ειναι οι προκες...