Τρώει κότες βοήθεια

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Προσοχή με τις πλάκες προς πιθανά troll. Μπορεί να κάνετε λάθος και να είστε εσείς αυτοί οι φιλόζωοι που πρώτοι συμβάλλετε στην αδιαφορία προς τα αδέσποτα.

Καλό θα ήταν να το βουτήξουμε και λίγο πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Προσοχή με τις πλάκες προς πιθανά troll. Μπορεί να κάνετε λάθος και να είστε εσείς αυτοί οι φιλόζωοι που πρώτοι συμβάλλετε στην αδιαφορία προς τα αδέσποτα.

Μad00lini σε ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Εγώ προσωπικά το ενδιαφέρον μου για τα αδέσποτα δεν θα το επιδείξω με ένα ποστ . Σε ευχαριστώ όμως και πάλι και ειδικά για την επισήμανση του βουτήγματος :p , είναι πολύ χρήσιμη. :)

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
παιδιά έχει σκεφτεί κανείς να υιοθετήσει έναν άστεγο;
βλέπω έναν στην γειτονιά μου και το σκέφτομαι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχω αρκετό χώρο.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα ΠΜ, έχω και φέιςμπουκ!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ναι Kyveli, δεν πήγαινε σε σένα προσωπικά. Γενικότερα όπως βλέπεις υπήρξε μία απαξίωση του θέματος της κοπέλας εξ' αρχής που κατά τα άλλα κάθε άλλο παρά τρόλλ ήταν.

Πώς περιμένει κάποιος να γεμίσει το φόρουμ αν κάθε καινούριο μέλος δέχεται μια τέτοια αντιμετώπιση;
Κανείς δε γεννήθηκε εκπαιδευτής σκύλων με έτοιμες γνώσεις. Αν δεν υπάρχει θέληση για ενασχόληση με το πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουν 4 σελίδες ανούσια ποστ.

Κι αν κάποιο καινούριο μέλος μπει για αναζήτηση παρόμοιου θέματος και πέσει σ' αυτό, θα διαβάσει ειρωνικά και κοροϊδευτικά σχόλια. Δε νομίζω να φτάσει ποτέ στην 7 σελίδα για να δει αν λύνεται τελικά το πρόβλημα, οπότε θα προτιμήσει να ρωτήσει ένα γνωστό του που θα του πει να τρίψει τη μούρη του σκυλιού στην κότα...

Δεν μετράμε πόσο φιλόζωοι είμαστε εδώ πέρα. Μετράμε και το πόσο άνθρωποι είμαστε. Δε νομίζω να μιλούσε κανείς έτσι στην κοπέλα αν του έλεγε το πρόβλημά της face to face.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268

Εγώ προσωπικά το ενδιαφέρον μου για τα αδέσποτα δεν θα το επιδείξω με ένα ποστ .
Με τα πάντα το επιδεικνύουμε παιδιά, με τα πάντα... Δεν καταλαβαίνω γιατί αλλού με την αδιαφορία συνηγορούμε στην κακομεταχείριση και την κακοποίηση και εδώ όχι...

mad00lini πήγα και να σου στείλω προσωπικό μήνυμα με τα μπράβο μου αλλά είσαι φουλ οπότε το λέω εδώ. Πολλά μπράβο.

edit: και μετά την από πάνω απάντησή σου ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ. Δεν είναι θέμα φιλόζωου ή μη πάντως για να μην αρπαχτείτε, απλά θέμα ψυχραιμίας, νομίζω αυτό εννοούσε και η mad00lini όταν έλεγε να το βουτήξουμε λίγο. Έστω κι αν η συγκεκριμένη περίπτωση είναι τρολάρισμα και μόνο για αυτό:

Κι αν κάποιο καινούριο μέλος μπει για αναζήτηση παρόμοιου θέματος και πέσει σ' αυτό, θα διαβάσει ειρωνικά και κοροϊδευτικά σχόλια. Δε νομίζω να φτάσει ποτέ στην 7 σελίδα για να δει αν λύνεται τελικά το πρόβλημα, οπότε θα προτιμήσει να ρωτήσει ένα γνωστό του που θα του πει να τρίψει τη μούρη του σκυλιού στην κότα...

Last edited:

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
σε μια προσεκτική ματιά του θέματος μερικοί απο όσοι το διακωμώδησαν λίγες σελίδες μετά κατηγορούν άλλους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
σε μια προσεκτική ματιά του θέματος μερικοί απο όσοι το διακωμώδησαν λίγες σελίδες μετά κατηγορούν άλλους.
Εντάξει δεν έγινε και τίποτα, ο καθένας όπως μπορεί προβάλεται.
Εγώ ακόμη πιστεύω ότι πρόκειται για troll , δικαίωμα μου παιδιά όπως δικαίωμα σας να το κρίνετε. Δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας , άμα κάνουμε εμείς έτσι φανταστείτε οι κότες πως πρέπει να κάνουν..

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Αυτο το φορουμ εχει γεμισει ξερολες.... ΜΠΡΑΒΟ!!! Συνεχιστε ετσι και σε λιγο θα την λετε ο ενας στον αλλον!!!!
Αν θεωρειτε TROLL το ποστ της κοπελλας, μπορειτε να μην απαντησετε καθολου!! WAAAOO!!! Ειδατε τι μαθαινει κανεις ???? ε?? Κι ομως ειναι αληθεια...το διαβαζετε και το προσπερνατε !!!!

Τελικα μαλλον το τρολαρισμα το κανανε καποια (παλια) μελη εδω περα, παρα η κοπελα.... Συνεχιστε..μπορειτε να ανεβασετε κι αλλο το post count σας!!!! :)

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Εντάξει δεν έγινε και τίποτα, ο καθένας όπως μπορεί προβάλεται.
Εγώ ακόμη πιστεύω ότι πρόκειται για troll , δικαίωμα μου παιδιά όπως δικαίωμα σας να το κρίνετε. Δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας , άμα κάνουμε εμείς έτσι φανταστείτε οι κότες πως πρέπει να κάνουν..
Δεν το έγραψα για σένα :)

Και εγω είμαι τις ίδιας άποψης οτι η ιστοριά γράφτηκε για να προκαλέσει γέλιο...
όμως σε ανάλογη ερώτηση μέλους μήνες πριν κανείς δεν έκανε επίθεση....
προκαλεί ο τρόπος που γράφει δεν λέω....αλλά και πάλι απο μερικά μέλη δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Το ξέρω κι εγώ δεν απάντησα για μένα..ουφ τι μπέρδεμα! :p
:confused: οκ το λύσαμε!

Σε σχέση με το θέμα μας τώρα......έχω μια μικρή εντύπωση οτι τα πουλερικά μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες στους σκύλους....στον άνθρωπο σίγουρα....πρέπει να το ψάξω...

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Κι εμενα μου πέρασε απ το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση και να τρολλάρει και εν προκειμένω εκει που έφριττε με την βρώση των ορνίθων...Γιατι εγώ τις τρώω με μαχαιροπήρουνα!

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Γιατί είναι χωριό εδώ
Αληθεια εεε; Εμεις στο χωριο μας γιατι εχουμε κατι ξυλινα υποστεγα μεσα σε περιφραγμενη περιοχη; Λεγονται κοτετσια αν εχεις ακουστα! Ξερεις τωρα για να μην τρωνε τις κοτες μας οι αλεπουδες και τα σκυλια; Πλακα μου κανεται παιδια; αμολυμενες κοτες; Υποτιθεται στα χωρια πουειναι πιο κοντα στα ζωα και στη φυση και δεν εχουν τοσα λεφτα προσεχουν τα ζωα που ηδη εχουν!

Last edited:

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Τελος παντων αν δεν κανεις τρολινγκ, φορντισε να περιορισεις καπως τις κοτες γιατι ειναι επικινδυνο να κυκλοφορουν ετσι. Επισης αν δεν μπορεις να εχεις την σκυλιτσα μεσα στο σπιτι φροντισε να την δωσεις γρηγορα γιατι ερχεται χειμωνας...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
άχου τα μωρέ,γλύκες είναι και η μάνα να φανταστώ είναι στην τρίτη φωτογραφία?
Προσπάθησε να φτιάξεις έναν χώρο απο την στιγμή που έχεις και κήπο ώστε να είναι ασφαλής και να μην φεύγουν.
Μην ακούς συμβουλές όπως εκείνη που σου έδωσαν για το τρίψιμο γιατί είναι απαράδεκτο και αν μπορείς δώσε τα μόλις φτάσουν δύο μηνών ώστε να φύγουν απο την μάνα σωστά και σε άτομα που να τα προσέχουν όσο γίνεται..που να τους βρείς αυτούς όμως εκεί πέρα θα μου πείς γιατί θα τα έχουν δεμένα και παρατημένα.
Πές μας εκτός απο τις κότες η καθημερινότητα τους πως είναι,προσπαθείς πέρα απο το φαγητό να κάνεις κάτι περισσότερο?

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν