Τρώει κότες βοήθεια

maria29

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2012
50
0
Πάντως αν αρχισεις να δινεις κροκετα κανε την αλλαγη σταδιακα:
Tις 2 πρώτες μερες: 75% πνιγμενη κοτα - 25% κροκετα
Τις επομενες 2 μερες: 50% πνιγμενη κοτα - 50% κροκετα
Τις τελευταιες 2 μερες: 25% πνιγμενη κοτα - 75% κροκετα
Την 7η μερα δινεις 100% κροκετα (αλλωστε δεν θα χει μεινει δειγμα κοτας).

χο χο πως τα λέω ε; :p
Ναι! Δεν έχει και like εδώ για να κάνω

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Μπορείς αν θες να ταΐζεις κροκέτα τις κότες (αυτές τρώνε τα πάντα) και μετά να τις αφήνεις στο σκύλο.
Που θα πάει; θα συνηθίσει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Έχουν τροφή, νερό, εμβόλια, αποπαρασίτωση και προφύλαξη απο τον καιρό. Δεν αρκούν κατ' εσέ?
Προφανώς όχι, για να μπαίνεις εδώ με θέμα..."....βοήθεια"
Τροφή βρίσκει μόνη της έτσι κι αλλιώς, νερό και προφύλαξη από τον καιρό, επίσης μπορεί να βρει.
Πάω ένα πάσο, για τα εμβόλια και την αποπαρασίτωση, αλλά μάλλον δεν θα την προφυλάξουν από φόλα ή τουφεκιά. Τι λες κι εσύ;

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Μα δεν προσπάθησα να την δώσω ακόμη την σκυλίτσα. Δεν πήγα στον Δήμο για να την δώσω. Έτυχε να μιλήσω με μια δημοτική σύμβουλο για το θέμα των αδέσποτων.
κάνε μια προσπάθεια έτσι όπως σου λέω για αρχή μπας και σωθούν τα ζωντανά

maria29

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2012
50
0
Προφανώς όχι, για να μπαίνεις εδώ με θέμα..."....βοήθεια"
Τροφή βρίσκει μόνη της έτσι κι αλλιώς, νερό και προφύλαξη από τον καιρό, επίσης μπορεί να βρει.
Πάω ένα πάσο, για τα εμβόλια και την αποπαρασίτωση, αλλά μάλλον δεν θα την προφυλάξουν από φόλα ή τουφεκιά. Τι λες κι εσύ;
Το οτι μπαίνω εδώ κατ' εμε δείχνει οτι προσπαθώ να τα βοηθήσω, θα μπορούσα να αδιαφορήσω τελείως. Μέλημά μου δεν είναι σώνει και ντέ να τα κρατήσω άλλωστε, αν μπορέσω να τα δώσω για να είναι καλύτερα θα το κάνω. Εσύ δηλαδή τι θα έκανες? Και αμφιβάλλω αν οι συνθήκες διαβίωσης τους θα ήταν καλύτερες αν ήταν μόνα τους.

maria29

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2012
50
0
Το οτι μπαίνω εδώ κατ' εμε δείχνει οτι προσπαθώ να τα βοηθήσω, θα μπορούσα να αδιαφορήσω τελείως. Μέλημά μου δεν είναι σώνει και ντέ να τα κρατήσω άλλωστε, αν μπορέσω να τα δώσω για να είναι καλύτερα θα το κάνω. Εσύ δηλαδή τι θα έκανες? Και αμφιβάλλω αν οι συνθήκες διαβίωσης τους θα ήταν καλύτερες αν ήταν μόνα τους.
Μήπως μου προτείνεις να τα απομακρύνω απλά απο την οικία μου? Το μόνο εύκολο.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παιδια πιστευω οτι ειστε λιγο αδικοι με την κοπελα. Ο καθενας κανει οτι μπορει. Δεν ειναι οτι πηγε και πηρε ενα σκυλο και τον εχει σε τετοιες συνθηκες. Απλα βοηθαει και ταιζει ενα αδεσποτο και του προσφερει τα απαραιτητα. Δηλαδη εγω αν παω και ταιζω και φροντιζω ολα τα σκυλια της γειτονιας θα ημουνα κατακριτεα γιατι δεν τα βαζω σπιτι μου? Απλα εγω ενα δεν καταλαβα...το σκυλι μενει στον κηπο ή εξω απο το σπιτι (εννοω εξω και απο τον κηπο) ???

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Παιδια πιστευω οτι ειστε λιγο αδικοι με την κοπελα. Ο καθενας κανει οτι μπορει. Δεν ειναι οτι πηγε και πηρε ενα σκυλο και τον εχει σε τετοιες συνθηκες. Απλα βοηθαει και ταιζει ενα αδεσποτο και του προσφερει τα απαραιτητα. Δηλαδη εγω αν παω και ταιζω και φροντιζω ολα τα σκυλια της γειτονιας θα ημουνα κατακριτεα γιατι δεν τα βαζω σπιτι μου? Απλα εγω ενα δεν καταλαβα...το σκυλι μενει στον κηπο ή εξω απο το σπιτι (εννοω εξω και απο τον κηπο) ???
+++++

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Μα είσαι σοβαρή έπιασες τα κουτάβια και τα έτριβες πάνω στην κακομοίρα την κότα επειδή σου είπε ένας χαζός μία μαλακία!!μα τι πράγματα είναι αυτά,δεν μπορώ να φανταστώ κάθε μέρα τι κάνει ο καθένας τελικά σε αυτόν τον κόσμο.
Πέρα απο αυτό μπράβο σου που έστω ασχολείσαι αλλά τα έχεις κάνει μαντάρα για ξεκίνα να ενημερώνεσαι μην κάνεις τα ίδια και φτιάξε επιτέλους έναν χώρο για τα σκυλιά γιατί παραμένουν αδέσποτα ότι και να λές εσύ,αν δεν έχεις χρήματα βάλε τα σπίτι σου.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Να κυνηγήσει και να φάει το σκυλί κότες δεν είναι παράξενο, αντίθετα είναι στο ένστικτο του. Σε μικρά νησιά και απομακρυσμένες επαρχιακές πόλεις είναι δύσκολο να βρεις άτομα που μπορούν να σε συμβουλέψουν. Είναι δύσκολο να βρεις καν γιατρό. Δες αν μπορείς να προσφέρεις καλές συνθήκες διαβίωσης για τη μάνα και τα κουτάβια, αλλιώς να σε βοηθήσουμε να τα προωθήσεις για υιοθεσία.

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Παιδια ελεος μας δουλευει και φτασαμε το θεμα 6 σελιδες! Αν γινουν 10 τι να πω... Κουκλα μου εγω δεν θα το ζευγαρωνα καν τα σκυλι, κατευθιαν για στειρωση και θα το ειχα μες στο σπιτι για μην τρωει ουτε κοτες ουτε σκατζοχειρους και εσυ την ωρα μας!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έτσι όπως τα περιγράφεις (αν λες αλήθεια δηλαδή) δεν φαίνεται να μπορείς ή/και να θέλεις να κάνεις τίποτα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ειπες οτι ειναι μικρα και μαλλιαρα. Αυτα συνηθως βρισκουν σπιτι ευκολοτερα. Καθαρισε τα και βγαλε ωραιες φωτογραφιες. Ομορφες σε αγκαλια κι οχι μεσα στα χωματα ή με τις πνιγμενες κοτες. Ποτε δεν ξερεις... Γιατι δεν το υιοθετεις κανονικα τα σκυλακι οπως κανει ολος ο κοσμος που υιοθετει σκυλια? Πλυνε το, κουρεψε το κι αφου το εχεις αποπαρασιτωσει κι εμβολιασει τι φοβασαι και δεν το παιρνεις μεσα στο σπιτι σου? Η χαρα που θα σας δωσει δεν περιγραφεται. Προωθησε τα κουταβια με αγγελια και φωτογραφιες αμεσα διοτι σε 6 μηνες δεν θα μπορειτε να τα διαχειριστειτε (με ανθρωπια) τοσα που θα γινουν.

maria29

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2012
50
0
Έχω βεράντα και κήπο. Το σκυλί μένει έξω απο το χαλάκι μου στη βεράντα. Απλά όταν βρέχει εδώ μπορεί να γίνει μούσκεμα και η βεράντα οπότε μπαίνουν σε μια μικρή τουαλέτα που έχω στην βεράντα. Σήμερα την πήρα στο γραφείο και χθες το βράδυ έκλεισα την πόρτα της τουαλέτας για να μην μπορεί να βγεί.

maria29

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2012
50
0
Παιδια ελεος μας δουλευει και φτασαμε το θεμα 6 σελιδες! Αν γινουν 10 τι να πω... Κουκλα μου εγω δεν θα το ζευγαρωνα καν τα σκυλι, κατευθιαν για στειρωση και θα το ειχα μες στο σπιτι για μην τρωει ουτε κοτες ουτε σκατζοχειρους και εσυ την ωρα μας!
Επαναλαμβάνω για εκατομμυριοστή φορά! Δεν την ζευγάρωσα. Όταν βρήκα το ζωντανό ήταν ήδη έγκυος. Και στείρωση πήγα να της κάνω όταν ήρθε κτηνίατρος στο νησί αλλά δεν της κάναμε γιατί μόλις είχε γεννήσει. Ελεος. Διάβασε τουλάχιστον τι γράφω αφού όπως λες μπαίνεις στον κόπο και απαντάς και τρως και την ώρα σου. Στο σπίτι δεν μπορώ να την βάλω ρε παιδιά. Δεν το χω. Δεν μπορώ. Μου μυρίζει ακόμη και αφού την είχα κάνει μπάνιο και δεν θέλω να μου κάνει ζημιές.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Επαναλαμβάνω για εκατομμυριοστή φορά! Δεν την ζευγάρωσα. Όταν βρήκα το ζωντανό ήταν ήδη έγκυος. Και στείρωση πήγα να της κάνω όταν ήρθε κτηνίατρος στο νησί αλλά δεν της κάναμε γιατί μόλις είχε γεννήσει. Ελεος. Διάβασε τουλάχιστον τι γράφω αφού όπως λες μπαίνεις στον κόπο και απαντάς και τρως και την ώρα σου. Στο σπίτι δεν μπορώ να την βάλω ρε παιδιά. Δεν το χω. Δεν μπορώ. Μου μυρίζει ακόμη και αφού την είχα κάνει μπάνιο και δεν θέλω να μου κάνει ζημιές.
Σου μυριζει επειδη ειναι τοσο καιρο στο δρομο και κουβαλαει τοση βρωμα πανω της. Εχετε μηπως γκρουμερ εκει που να πλενει-κουρευει σκυλια? Τι λεω τωρα ε? :eek: Μετα απο ενα καλο μπανιο περασε την με μηλοξιδο αραιωμενο σε νερο. Παιρνει τις μυρωδιες. Σταματα να την ταιζεις κονσερβες κι αλλες παρομοιες αηδιες διοτι η τροφη ειναι πολλες φορες η αιτια της ασχημης μυρωδιας. Παρε μια καλης ποιοτητας κροκετα κι ενα crate για να την περιοριζεις τις ωρες που θα φευγεις απο το σπιτι ή θα κοιμασαι. Βαλτης ενα προγραμμα με τα γευματα και τις βολτες της και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Ο ενας μου σκυλος ειναι μαζεμενος απο το δρομο και ζουσε εξω πριν τον βαλω στο σπιτι. Μεσα στο σπιτι δεν εχει λερωσει ποτε. Αυτα που ολοι τους τη ζωη κατουρουσαν στο χωμα και στα χορτα δεν κατουρανε στα πλακακια. Προεχει βεβαια να δοθουν τα κουταβια της σε καλα σπιτια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν