Τρόποι αντιμετώπισης

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
της οικογένειας, του/της μαινόμενου/νης συμβίου/ας.

Γενικά, πως καταφέρατε και τουμπάρατε, αν χρειάστηκε βέβαια ποτέ, την υπόλοιπη οικογένεια ώστε να αποδεχθούν τα ζώα σας.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Μετά απο πολύ πολύ πολύ μουρμούρα κάποια στιγμή τα κατάφερα όχι μόνο για ένα, αλλά και για 2 σκύλους :wink: !!! Το λές μέχρι να πάρεις την απάντηση " Βρε δεν πας να κάνεις ότι θές" και το ακολουθείς κατα γράμμα. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα. :lol:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Εγω παιδια , το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν η ενσταση

του τεως συζυγου για την φυλη που επελεξα και οχι για την ιδια την

αποκτηση σκυλου!

Το ελυσα πολυ απλα: δεν το διαπραγματευτηκα! :mrgreen:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
υπαρχει και ενα ψιλοσχετικο θεμα που θα μπορουσε μαλλον να συνεχισει η συζητηση στα γενικα: http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=1584
γιατι μαλλον ολοι θα αρχισουμε να θαβουμε τους συντροφους συζυγους πρωην νυν κτλ. :lol: :lol: :lol: (πλακα κανω)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Αν και θέλω να δώσουμε έμφαση στους τρόπους αντιμετώπισης, και όχι στο θάψιμο.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Προσωπικά εφάρμοζα το τρίπτυχο κλάψα-γκρίνια-παρακάλι.

Μετά χτυπούσα ευαίσθητες χορδές. Δε το λυπάσαι το καημένο στο δρόμο και τέτοια. Σε άγριες καταστάσεις τους έριχνα το μπαλάκι. Αν δε το θέλετε και θέλετε να το πετάξω στο δρόμο να το κάνετε εσείς, δολοφόνοι.

Βέβαια μιλούσα εκ του ασφαλούς γιατί είχα τη σιγουριά ότι δε θα το κάνουν.

Κάπου εκεί ξεκίναγε και η μάνα μου τα θα με πεθάνεις και δε με λυπάσαι που έχω την καρδιά μου, και μου κοβότανε λίγο η φόρα.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εγω επειδη ακομα ειμαι ανηλικος και δεν μπορω να κανω οτι θελω τους ψηνω απο περισυ που τελικα δεν εκατσε να παρω και τωρα που το ξανασυζηταγαμε αποφασιστηκε :D βεβαια οχι για πιτ μπουλ που ηθελα αλλα ενταξει ποσο καιρο θα μενω ακομα σπιτι μου?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εγω πααααντα γκρινιαζα!!!αλλα ηξερα π να΄''χτυπησω''...κατευθιαν στη μανα!!!η ιδια ειχε 25 γατες και σκυλια παλια και θα ελεγε σε μενα οχι???
και να ,το μαζεψα,θα το παταγε αμαξι,εκανε κρυο ,το κλωτσουσαν...και δωσ του κλαμα,ε δεν αντεχε και μετα πηγαινε η ιδια να παρει τροφες και τα σχετικα!!!ημουν κωλοπαιδακι παντως! :twisted:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Με τον αγαπημένο μου έχω ένα άλφα προβληματάκι. Εγώ μένω με μαμά και σκύλο και τη μισή εβδομάδα μαζί μας ο εν λόγω, ο οποίος αγαπάει μεν το σκύλο μου , είναι δε πεπεισμένος ότι έγγυος γυναίκα και στη συνέχεια μωρά παιδιά δεν πρέπει να ζουν μαζί με σκύλους. Θέλει πολύ ένα σκύλο, αλλά "πρώτα να έχει μεγαλώσει λίγο το παιδί"! Ζήσε Μάη μου δηλαδή... Έτσι, στην περίπτωση που αποφασιστεί η... τεκνοποίηση, θα πρέπει να πάμε σε δικό μας σπίτι αφενός και αφετέρου να τον πείσω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα σκυλιά. Καθώς ακόμα δεν το σκεφτόμαστε έχω επαναπαυτεί κι εγώ, αλλά χρειάζεται ψήσιμο το θέμα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο άντρας μου «τσινάει» στην απόκτηση δεύτερου σκύλου, όποτε σκέφτομαι να παρακάμψω το «ψήσιμο» και να του το ανακοινώσω για να τελειώνουμε! :twisted:
Έτσι και αλλιώς το δικό μου θα γίνει στο τέλος, γιατί να το κουράζουμε? 8)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παντως οι περισσοτεροι αναφερονται στο προβλημα π εχει ο συντροφος-η συντροφος...και γω το σκευτομαι για το μελλον αυτο... :? αλλα εγ θα το ξεκα8αρισω απτην αρχη.''εγω και σκυλος παμε πακετο!!!αν μας θες οκ!αν οχι...δεν πειραζει!''

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ειχα ενα γνωστο 40 χρονων εργενης γι'αυτο το λογο...καμια δεν ηθελε το ντοπερμαν του :lol: :lol: :lol:

rottie ασε τα προκαταρκτικα σερβιρισε το μια κι εξω στο κυριως,στην τελικη ολες ετσι δεν κανουμε??? :lol: :lol: :lol: εγω παντως ετσι καταληγω παντα,πως γινεται?το ξεκιναω καλα,μετα τα μπερδευω,μετα τα κανω ολα μαζι αχταρμα...αλλα στο τελος μου βγαινει σε καλο :D

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
LUNA07 said:
ειχα ενα γνωστο 40 χρονων εργενης γι'αυτο το λογο...καμια δεν ηθελε το ντοπερμαν του :lol: :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock:

Ντροπη τους! Μα κι αυτος δε θα συχναζε στα σωστα μερη!!! :wink:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
κοιτα ...δεν ειμαι προκατηλημενος με τισ φυλες!!!καθε αλλο!!!αλλα αν πας να μπεις αναμεσα σε ενα σκυλι(ντομπερμαν! :shock: ) και το αφεντικο του θα το σκευτεις πολυ καλα...εγω πχ δεν θα κοιμομουν ησυχος...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Gogo said:
:shock: :shock: :shock:

Ντροπη τους! Μα κι αυτος δε θα συχναζε στα σωστα μερη!!! :wink:
εχεις δικιο πηγαινε με το ντοπερμαν στα σκυλαδικα :lol: :lol: :lol:
ηταν ο μονος σκυλος που ξερω οτι εμπαινε στα μπουζουκια :shock: