Τρόποι αντιμετώπισης

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω δεν θα ειμουνα ποτε με καποιον που δεν θα ειχε την ιδια τρελα με μενα..(τα σκυλια)!!!
Σιγουρα ειναι κρητιριο αυτο..για να μην πω και οι παρεες μου..

Αλλα στο να πησουμε καποιον να παρουμε σκυλακι..αν κατα βαθος ειναι φιλοζωος..απλα του το παμε σπιτι..και σιγα σιγα..αν οντως ειναι φιλοζωος.. απλα θα το λατρεψει.. :wink:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Λοιπον κι εγω εχω παρατηρησει οτι οι παρεες μου εχουν ηθελημενα

περιοριστει σε ατομα που εχουν τρελλα με τους σκυλους!!!

Ειναι λιγο αντικοινωνικο αυτο, αλλα συμβαινει... :oops: :oops: :oops:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Εμένα πάλι που όλοι στην καλύτερη περίπτωση δεν έχουν πρόβλημα με τα σκυλιά μου?

Νομίζω ότι και εγώ δε συχνάζω στα σωστά μέρη.

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Εμείς προβλήματα δεν έχουμε :D
Απλά εγώ έχω το μωρό μου (spirit => golden) :D
Και εκείνος τη σάντι και το καίσαρα (boxer) :!:
Το μόνο που δεν ξέρω είναι πως θα ζήσουμε όλοι μαζί όταν έρθει η ώρα :?
Πρως το παρών τα boxer είναι ακόμη σπίτι του :!:
:wink: :D :wink: :D

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Μια ζωη παρακαλούσα τους γονεις μου να με αφησουν να πάρω ενα σκυλάκι..αδικος κόπος, πήγα έμεινα μόνη μου, το πήρα, ενηλικιώθηκε, ξαναγύρισα σπίτι με το σκυλί αφου είχε στρωσει χαρακτήρα, επειτα όταν ΄΄ηταν να μείνω με το φίλο μου το δέχτηκε φυσικα (ας εκανε και αλλιώς)
Το θέμα είναι ότι θέλω δευτερο, το φερα με το καλό αλλα τιποτα...ούτε να ακούσει.. :cry: με το αγριο δεν λεει , ευελπιστώ ότι αν κάποια στιγμή πάμε σε μεγαλύτερο σπίτι θα αλλάξει γνωμη....λεω εγω τωρα....

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
επειπτωσεις ειχε σε κανεναν οτι τελικα πηρε σκυλο?γτ εμενα οσο πλησιαζουν οι μερες(σε 4-5)ανεβαινει ο πηχης της ποινης.ψυχολογικης επι το πληστον.προς το παρον εχουμε οτι δεν θα παω 7μερες ιταλια με τους δικους μου και 12 μερες ταιλανδη με τον πατερα μου(γτ δεν μπορω να παρω τον σκυλο μαζι)...

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
καποιες φορες που δεν μπορούσαν να το κρατήσουν οι δικοί μου και πηγαιναν οι παρεες μου ΣΒΚ και ήξερα πως ο μικρός μου δεν ήταν ευπρόσδεκτος απλά δεν πηγαινα..
όσον αφορα για τα ταξίδια στο εξωτερικό επειδη πάω πόλλεσ φορες μέσα στο χρόνο λόγω δουλείας ευτυχως πάντα είχα τους γονείς μου ή τον άφηνα σπίτι με το φίλο μου , αλλωστε νομίζω ότι τα ολιγοήμερα ταξίδια στο εξωτερικό ειδικά με το αεροπλάνο είναι μεγαλη ταλαιπωρία για το σκυλι

Α.. και μια φορα χωρισα με κάποιον γιατι απο οτι φαινεται δεν συμπαθούσε πολύ τους τετραποδους φίλους μας ( αν και στην αρχή έλεγε το αντίθετο :evil: :evil:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
και εγω αναγκαστηκα δεν θα παω.νταξει δεν λεω πως με πολυνοιαζει αλλα νταξει...