Θα την τρώει καλύτερα και θα κάνει πιο μαλακά και ίσως λίγο περισσότερα κόπρανα.και να παρατηρήσουμε πως θα την δεχτεί
Θα την τρώει καλύτερα και θα κάνει πιο μαλακά και ίσως λίγο περισσότερα κόπρανα.και να παρατηρήσουμε πως θα την δεχτεί
την εχεις δοκιμάσει ???????Ναι..η χιλσ τα εκανε πολυ σκληρα και ξηρα..
Επισης η ακανα νομιζω ειναι απο τις πιο νοστημες τροφες για σκυλια..
Οταν δινω..,αυτην δινω Μακη..
Ο μικρος τρελενεται..
Επισης καποτε εδινα χιλσ..
edit:τωρα καταλαβα πως το ειπες..λοιπον εχω δοκιμασει τα σκυλισια σοκολατακια τα οποια παιδια πραγματικα ειναι παρα πολυ ωραια..
Τα εχω σερβιρει και σε φιλους και τους ρωταω σας αρεσε ??..και λενε ναι πολυ ωραια..!!!!ααα τους λεω ..του σκυλου μου ειναι..!!!¨και πεφτουν ξεροι..!!!
Μην μουλιάζεις την acana. Περιέχει κιτρικό οξύ. Διάβασε το παρακάτω θεμα: βρεγμενη η στεγνη!Να προσθέσω ότι μέχρι τους 7 μήνες ταΐζουμε 3 φορές την ημέρα μουλιασμένη την τροφή σε νερό.
Α και εκείνο το υποκαταστατο γαλατος που χρήσιμοποιουσα μου το επέβαλε ο κτηνίατρος
Το σκυλάκι δεν παρουσιάζε διαροια οπότε όταν πήγε 2 μηνών άρχισα να το λισοστάθμιση έτσι ώστε να συνηθίσει την ξηρά τροφή! Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να αρχίσω να του πλένω τα δοντάκια με την ειδική οδοντόκρεμα και οδονυοβουρτσα που έχω πάρει? ?Τι γάλα? Εάν ήταν με λακτώζη όχι δεν έκανες καλα.