Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την εξυπηρέτησή τους. Το αντίθετο.
Αλλά, να σβηστεί λογαριασμός, για ποιο λόγο;;
Λογικά, θα μάθω μόλις μου απαντήσουν!
Αλλά, να σβηστεί λογαριασμός, για ποιο λόγο;;
Λογικά, θα μάθω μόλις μου απαντήσουν!
Δεν είπα ότι έχουν προσωπικά μαζί μου, απλά ρώτησα αν γίνεται να σβηστεί αν πχ έχεις να παραγγείλεις πολύ καιρό...@Lavernne , αποκλειεται οι ιδιοι να εσβησαν το λογαριασμο σου.
δεν εχουν προσωπικα μαζι σου. προφανως καποιο προβλημα θα υπηρξε στο site τους.
Ίσως σου απαντήσουν πιο γρήγορα, άμα τους στείλεις στη σελίδα τους στο Facebook.Δεν είπα ότι έχουν προσωπικά μαζί μου, απλά ρώτησα αν γίνεται να σβηστεί αν πχ έχεις να παραγγείλεις πολύ καιρό...
Θεωρώ πως θα μου απαντήσουν αύριο, οπότε και θα σας πω τι και πώς..
Τους ρώτησες για το θέμα σου όταν πήρες τηλέφωνo;Αν και τελικά απάντηση δε πήρα, έμεινα ικανοποιημένη με την εξυπηρέτηση τους άλλη μια φορά.
Πήρα τηλέφωνο για να μπορέσουν να κανονισουν να μου φέρει η μεταφορική την παργγελια στο σπιτι (λόγω του χειρουργείου). Τελικά όχι μόνο δε καταφερε να βγάλει άκρη ο άνθρωπος με τη μεταφορική, αλλά κανόνισε να μου φέρει την παραγγελία κούριερ!!
Το να κολλησε το ενα απο το αλλο δεν παιζει?Μα κ στα δυο μαζί;;
Τα πάντα παίζουν η αλήθεια είναι ...Το να κολλησε το ενα απο το αλλο δεν παιζει?
παιδια μια απορια οσο αναφορα τη platinum...αν προτεινόμενη δοσολογια μου λεει γυρω στα 350 γρ !!! ο σκυλος μου ειναι 31 κιλα... 350 γρ δεν ειναι πολυ πολυ λιγα?
Αλλες δινουν και λιγοτερα π.χ ακανα. Συνηθως οσο λιγοτερα σιτηρα εχουν τοση μικροτερη ειναι και η δοσολογια. Και εμενα η προηγουμενη τροφη εδινε 400 αυτη 320.απλα μου φαινονται πολυ λιγα τα 380 γρ για 31 σκυλο...αλλες τροφες εχω δει, δινουν και 500 γρ
Ποια δινεις? με το ιβηρικο εχει ελαχιστα και σφιχτα το γκρεμλιν...Με το αρνι παραπανωτην εχω πανω απο 10 μερες... του δινω περιπου 380 γρ εχει παρει κιλακια και πολυ δυναμη... αρκετα κοπρανα για την ποσοτητα που του δινω