Άμα έχεις κήπο, σε συμφέρει.Αλλά αν είναι να πίνει μισό υδραγωγείο νερό στην καθισιά του...
Το περίεργο είναι ότι δεν κατουράει περισσότερο.Δεν ξέρω αν το 10πλασιο που περιγράφεις είναι φυσιολογικό..Σίγουρα 3 φορές πάνω θα το καταλάβαινα αλλά εσύ μιλάς για κουβάδες νερό, άρα νεφρά που δουλεύουν ξαφνικά σε τρελούς ρυθμούς. Δεν ξέρω γιατί, ρώτα το γιατρό σου πληροφοριακά.
Ο δικός μου πίνει. Του έχω ένα μικρό τσουπωτό μπολ (0.6l περίπου) για να μην βρέχει την τραχηλιά του και γεμίζει τον τόπο. Το λίτρο το πίνει την ημέρα με μαγειρευτό.Με κροκέτες ο σκύλος μου έπινε γύρω στο 1,4l νερό την ημέρα. Με μαγειρευτό ξεχνάω να του βάλω νερό, ξεχνάει κι αυτός να πιει... (περίπου 1l σε μιάμιση έως δυομιση μέρες)
Εγώ του έκοψα την μισή ποσότητα μαγειρευτού, και την αντικατέστησα με την μισή ελάχιστη προτεινόμενη δόση για τα κιλά του.Τι εννοείς όταν λες να "την κόψω στη μέση;" Σκεφτόμουν να δώσω μια ευκαιρία και στην platinum μπας και βρεθεί μια ξηρή να του κάθεται καλά.
Είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες 2!Το iberico + greens το είχα σκεφτεί να της το παραγγείλω, αλλά πραγματικά ξεφεύγει λίγο σε τιμή. Ήταν και το αγαπημένο της από τα 3 δειγματάκια τροφής.. :/