Ntoulis αναφέρεσαι σε αλλαγή εταιρίας ή σε αλλαγή κωδικών-γεύσεων της ίδιας όμως εταιρίας;καλο ειναι να μην δοκιμασει τοσα διαφορετικα χημικα και <<νεκρα>> κρεατα ο σκυλος..
για λογους υγειας..
θα παρει μεσα του ολη την γκαμα χημικων που κυκλοφορει στην πιατσα..
με τοσες διαφορετικες μαρκες δεν θα ανακαλυψεις τιποτα,εκτος απο τις αντοχες του σκυλου..
δεν ειναι πειραματοζωο
Αν αλλάζεις εταιρία (υποθέτω) αλλάζεις και χημικά αλλά εφόσον μιλάμε για την ίδια εταιρία οι όποιες χημικές ουσίες (πχ για συντήρηση) προστίθενται δεν είναι οι ίδιες (λογικά; ) σε όλους του κωδικούς;
Άρα, αν έτσι, δεν παίρνει ότι χημικό κυκλοφορεί.
Από την άλλη αν είναι διαφορετικές ουσίες δε λειτουργεί μια τακτική, ας πούμε, “διασποράς κινδύνου” με την έννοια ότι από το να σωρεύσω πολύ μεγάλες ποσότητες μίας (εν δυνάμει επικίνδυνης) ουσίας ας δεχθώ μικρότερες από περισσότερες οι οποίες λόγω της ποσότητας δε θα μπορέσουν, προλάβουν, να επιφέρουν ζημία;
Δεν έχω καμία απολύτως επιστημονική γνώση στο θέμα και πιθανότατα δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.
Και εγώ όσο έδινα ξηρά ενάλλασσα, χωρίς (άμεσο) πρόβλημα, τους κωδικούς της ακάνα προκειμένου και για να έχει μεγαλύτερη ποικιλία από πλευράς γεύσης ο σκύλος και γιατί κάποια έχει περισσότερο Ω3, κάποια περισσότερο ασβέστιο κλπ.
:-k