Κατά την προσωπική, ταπεινή μου γνώμη, αν ήσουν ευχαριστημένος με την ακάνα, κακώς τη σταμάτησες. Εξ'όσων γνωρίζω, στον Καναδά οι έλεγχοι είναι από τους αυστηρότερους. Ο κτηνίατρός σου τις εμπορεύεται τις τροφές που σου πρότεινε? Αν ναι, να ξέρεις ότι αυτές οι εταιρίες δίνουν αρκετά μεγάλα μπόνους (έχει αναλυθεί σε άλλα νήματα).Παιδια εγω πηγα τον κουταβο μου στον κτηνιατρο για τα πρωτα εμβολιακια του και για να γινει γενικος ελεγχος...Ολα πηγαν μια χαρουλα...Με ρωτησε τη τροφη του δινω και ειπα ξηρα τροφη αποκλειστικα την Αcana Junior...Μου ειπε οτι αυτη την στιγμη μονο 5 Premium τροφες υπαρχουν στην αγορα και καλο ειναι να προτιμησω αυτες γιατι εχουν περασει απο τους απαραιτητους ελεγχους και ειναι οτι το καλυτερο...Οι royal canin-hills-eukanuba και αλλες 2 που δεν συγρατησα...Και μου ζητησε να επιλεξω απο αυτες και εγω επελεξα την Royal γιατι εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο τα περισσοτερα παιδια...Ετσι απο Δευτερα ξεκιναμε την Royal Canin Junior..Eλπιζω ολα να πανε καλα.....
Υ.Γ Ο κτηνιατρος δεν ανεφερε οτι η Acana δεν ειναι καλη τροφη...Μου ειπε δεν ξερω μπορει να ειναι η καλυτερη αλλα δεν ειναι μεσα στην 5 premium τροφες και για αυτο τον λογο δεν την θελω ετσι αποφασισαμε την Royal Canin που ειναι μεσα στις 5...Σε αντιθεση με αλλη μαρκα που μου ανεφερε ονομαστικα(Friskies οτι δεν ειναι καλη),ειπε χαρακτηριστικα "Ποτε τροφες τυπου Friskies ειναι σκετο αχυρο για τον σκυλο..." Αυτα απο μενα...