Τρίτος επίσημος αγώνας agility

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
"Που να πάω τώρα, που να πάω; Ωχ...ένα χοπ! Ας πάω εκεί. Ωωω κι άλλο ένα!!! Αμάν!!! Το Αλφα :love: Γιούπιιιιιιιιι...Δες....ένα τούνελ κει σα πέρα!!! Τι χαρααααααά!!!! Χοπ...χοπ...τούνελ...χοπ"

Η να είσαι εκπαιδευμένος και υπάκουος, ή να μην είσαι! Τουλάχιστον, παραμένει σχετικά εντός της περίφραξης. Κάτι είναι κι αυτό :LOL:

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Πλάκα μας κάνεις. Από περιγραφές σου, εγώ νόμιζα ότι το σκυλί είναι απροσάρμοστο. Ειδικά στην αρχή όταν τον λύνεις, λέω θα πάρει τα χωράφια τώρα, και αυτός κάνει τα ΠΑΝΤΑ. Στο Β μέρος ίσως τον αποσυντόνιζε το σκοτάδι. Μπράβο σας.(y)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ειδικά στην αρχή όταν τον λύνεις, λέω θα πάρει τα χωράφια τώρα, και αυτός κάνει τα ΠΑΝΤΑ.
Την έχουμε περάσει κι αυτή τη φάση, που πήδαγε τις περιφράξεις κι έπαιρνε τα χωράφια. Ακόμη με την ψυχή στο στόμα, τον λύνω, όπως είναι πασιφανές! :X3:

Θέλει να κάνει το δικό του, το παιδί:D
Γιατί το καταπιέζεις;;;:LOL:
Πάντα κάνει το δικό του. Προσπαθώ πολύ να τον καταπιέσω, αλλά δεν τα καταφέρνω :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ο σκύλος τα σπάει.... Τη χειριστρια δεν βλέπω καλα:ROFLMAO::ROFLMAO:
Έχει στυλ... "Είσαι σίγουρη οτι ξέρεις τη διαδρομή; Μπαααα λάθος μου τα λες...εγώ ξέρω καλυτερα πού να πάω":p:p:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αυτό το βλέμμα το χαζοχαρούμενο "ε? ε? ε? Δεν το κανα τόοοσο καλά? Ε μαμά?" το λατρεύω!
Αν δεν ήταν τόσο εμφανώς χαρούμενος σε κάθε προπόνηση βασικά, δεν θα καθόμουν τώρα στα γεράματα, να τραβάω τέτοια ζόρια :X3:

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Θεουλης ο Μαρκος :love: αλλα και πολλα μπραβο στον συναθλητη!
Σχετικα με τον σωματοτυπο που αναφερατε πριν για το agility θελω να ρωτησω πιο συγκεκριμενα για τον αν τα Γερμανικα Ποιμενικα ειναι καταλληλα για αυτο και αν ναι, απο ποια ηλικια μπορουν να το ξεκινησουν;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Θεούλης ο συναθλητής! Τι σχεδιάκι είναι (το είδα σε μικρή βερσιόν); Collie?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Σχετικα με τον σωματοτυπο που αναφερατε πριν για το agility θελω να ρωτησω πιο συγκεκριμενα για τον αν τα Γερμανικα Ποιμενικα ειναι καταλληλα για αυτο και αν ναι, απο ποια ηλικια μπορουν να το ξεκινησουν;

;)

Αν ο ιδιοκτήτης του γπ, δεν κάνει του κεφαλιού του και ακολουθεί κατά γράμμα, τις οδηγίες του εκπαιδευτή, από πολύ κουτάβι μπορεί να ξεκινήσει με τα προκαταρκτικά παιχνίδια :)

Θεούλης ο συναθλητής! Τι σχεδιάκι είναι (το είδα σε μικρή βερσιόν); Collie?
Border. Καθαρόαιμο, από εργασιακές γραμμές και πολυυύ δουλεμένο!!! Το τυπάκι, είναι ρομποτάκι, αλλά και ο ιδιοκτήτης του, είναι τρελλάκιας :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Σας βάζω δειγματοληπτικά, μερικά βιντεάκια, από την ομάδα μου, για να πάρετε και μια γενικότερη γεύση :)

Akira: Ημίαιμο βολίδα, που ασχολείται στα σοβαρά, μόλις κάτι παραπάνω από χρόνο, αν θυμάμαι καλά:

Bruno: Ψυχάκιας pittbullάκος περίπου 8 χρονών!! Εντελώς απροπόνητος για μήνες, λόγω φόρτου εργασίας, του μπαμπά:

Cookie: Μαλτεζάκος γλύκας, απόλυτα συγκεντρωμένος στην μαμά:

Maluka: Ημίαιμο μαλινουά, με σοβαρά συμπεριφορικά θέματα, που προπονείται μόλις, κάτι λίγους μήνες. Είναι ειλικρινά άθλος, το πόσα έχει καταφέρει, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα !!!!

Και φυσικά η θρυλική Blu και η Εφη, σε ρυθμούς προπόνησης, γιατί το Bluδάκι έχει κατακτήσει όσα έπρεπε, και η μαμά της, θέλει να την τρέχει μεν, για την διασκέδασή της πλέον, δε :love::

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Το μάλι έχει σοβαρά συμπεριφορικά προβλήματα και ασχολείται μόλις λίγους μήνες και πάει έτσι;;; o_O (y)

Πολλά μπράβο να πεις στο μπαμπά του (το φτυσα μην το ματιάξω κ τα σχετικά).

• Like
Reactions: Aslan and mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ναι. Γι'αυτό το ανέφερα. Εχει δουλέψει πάρα πολύ ο ιδιοκτήτης του, αλλά έχει βοηθήσει πολύ και η προπόνηση. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

• Like
Reactions: Estranged

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Μαρκος, νταξει θεος!!!!!! η ατραξιον της βραδιας!!!!
Ολοι υπεροχοι! συγχαρητηρια!!!!

1. το μαλι τι προβληματα συμπεριφορας εχει?
2. ο/η ακιρα :love:
3. ο κουκι χάιλαντ τεριε δεν ειναι καλε?
4. που ειναι τα μποξερ?????

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
* Ατραξιόν της βραδιάς, από την δική μου ομάδα, αναδείχθηκε πανηγυρικά η Μαλούκα, αυτή την φορά, και ειλικρινά, της βγάζω το καπέλο και της παραχωρώ την θέση μου με χαρά, γιατί ήταν απόλαυση!

00:27

1. Δάγκανε μάνα μου, το ζαβό. Γενικώς κι ανεξαιρέτως.
2. Η Ακίρα.
3. Ο Cookie γουεστάκος φυσικά. Οτι να 'ναι έγραψα!!!
4. Το ένα μας μπόξερ τρέχει, η Noel, καθαρόαιμη [επίσης, με τα θεματάκια της, που τα έχει σχεδόν εξαλείψει, με τον καιρό]. Τα άλλα δύο δυστυχώς είναι κομμένα.

Αντε και το ένα από τα sharpei μας, η Κυβέλη:

@kasi τι θα γίνει; Θα ξεκινήσεις καμμιά φορά;

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
το σάρπει μετα το 3το άλμα δείχνει οτι κάτι δεν πάει καλα, 4,5,6,7 άλμα μεγάλο βάρος πέφτει απότομα μπροστά.. ίσως είναι βαρυκόκκαλη φυλή.. δεν μπορεί ένας μποντιμπιλντεράς να κάνει ενόργανη γυμναστική, ίσως μπορεί αλλά δεν είναι κάτι σε αρμονία.. έχει μερικά άλματα που είναι σχεδόν στατικός και πρέπει να κάνει άλμα.. ε στην προσγείωση βλέπω έχει θέμα..

μπορεί να είμαι λάθος σε όλα, αλλά στο συγκεκριμένο σκύλο, το μάτι μου αυτό μου λει..μπορεί να είναι το στυλ του τέτοιο, δεν έχω κάποια ιδέα από αυτό το ατζίλιτι, αλλά βλέπω ο σκύλος για να φρενάρει πατάει abs...

• Like
Reactions: sea-mol