Τρίκαλα Κορινθίας 2010

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Φέτος τα Χριστούγεννα πήγαμε 4 μέρες στην ορεινή Κορινθία, έναν παράδεισο, μόλις 2 ώρες από την πρωτεύουσα.

Με την Αμαλία (Amaliaz) είναμε εδώ (120€/βραδιά το δίκλινο υψηλή περίοδο, 80€ το δίκλινο τη χαμηλή) κ ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι δέχονται με μεγάλη χαρά τους 4ποδους φίλους μας, είμαστε ανεξάρτητοι (δικό μας σπιτάκι/τζάκι/πρωινό κλπ), ενώ επίσης έχει πολλά μέρη εκεί κοντά να επισκεφτείς... (Ο κ. Γιάννης -που του ανήκει η εγκατάσταση- μάλιστα μάς είπε φεύγοντας ότι αν μαζευτούμε κάμποσοι, θα γίνει κ καλύτερη τιμή στα σπιτάκια - είναι 7 στο σύνολο, κ μπορεί να φιλοξενήσει ως 4 άτομα)

Σταματώ να γράφω λοιπόν κ παραθέτω φωτο -κάποιες είναι από το αρχείο της Πηγής (kopritis) κ της Ειρήνης, (xotikouli), με τις οποίες βρεθήκαμε 2 φορές, τη 2η μετά κόπων κ βασάνων :p) από όσα είδαμε (πόσο θέλω να πάω πίσω λέμε... :D)

fuBBB!!:p:p

Συνεχίζεται...:):):)

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπράβο κορίτσια είσαστε μια ωραία παρέα σε ωραία μέρη. Τα σκυλιά σας είναι τέλεια.:)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Λίμνη Στυμφαλία (την οποία τελικά δεν είδαμε ποτέ, διότι μουλιάσαμε από τη βροχή:D) - πού είναι το ποστ είπαμε για τις 'θυσίες' που'χουμε κάνει για τα σκυλιά μας;; :p:p

that's all folks! :D:)

Kαλή μας Χρονιά!:):):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να πω κι εγώ για όποιον ενδιαφέρεται οτι εμείς μείναμε εδώ. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένες. Μας αφήσανε να μείνουμε με τρία σκυλιά εκ των οποιων τα δυο μεγαλόσωμα. Η κυρία που έχει τον ξενώνα ειναι ευγενέστατη. Κλείσαμε μέσω booking.com 90ευρώ το δωμάτιο (δίκλινο αλλα τελικά μας έδωσε τρίκλινο!) αλλά μας είπε οτι αν είχαμε πάρει τηλέφωνο θα ήταν φτηνότερο (χωρίς προμήθεια και γενικά καλύτερες τιμές).

Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα! Αν πάτε να πειτε οτι σας εστειλαν οι κοπέλες με τα σκυλιά! ;) Κάναμε εντύπωση! ;)

Στιχομυθία με το γείτονα:

Κυριούλης: Ωραίος είναι αυτός... τι ράτσα είναι?
Εγώ: Τίποτα, κοπρίτης.
Κυριούλης: Κοίτα ρε παιδί μου.... αν σου τύχει καλός.... μήπως εχει κανα αδερφάκι??

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το τζακουζι ξεχασες Νατ!! Φωτο δεν εχουμε?:paja1::maria:
Περάσαμε σουπερ!! Και εις αλλα με υγεια:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
κυριος ο ντιεγκο στο κρεβατι αυτος στο
πατωμα η λωρα. μια χαρα.
Oχι και στο πάτωμα αγαπητε μου! Της παραχώρησε τη μαξιλάρα του:)
Ασε που dogo χωρις καναπέ ή κρεβάτι είναι ενα δυστυχισμένο dogo :p

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Πωπω ομορφιές!!! Υπέροχες οι φωτογραφίες, πραγματικά έχω ενθουσιαστεί! Τέλειο το μέρος, θα το καταφχαριστήθηκαν τα σκυλιά (και οι άνθρωποι βεβαίως βεβαίως)! Και εις άλλα με υγεία!

Υ.Γ. Λοιπόν στο τρίτο σετάκι φωτογραφιών, στην τέταρτη φωτό που είναι τα σκυλιά μόνα τους, ξετρελάθηκα με τον Ντιέγκο που είναι σαν να βγάζει γλώσσα!

Giannis69

Member
16 Δεκεμβρίου 2010
24
1
Ελληνικό
Oχι και στο πάτωμα αγαπητε μου! Της παραχώρησε τη μαξιλάρα του:)
Ασε που dogo χωρις καναπέ ή κρεβάτι είναι ενα δυστυχισμένο dogo :p
Ωραίες φωτογραφίες. Πολύ ωραία περάσατε. Να ρωτήσω όμως κάτι; Σας έχει περάσει καθόλου απ' το μυαλό ότι εκεί που ξάπλωσε ο dogo, για να είναι ευτυχισμένος, το άλλο Σ/Κ θα ξαπλώσει κάποιος άνθρωπος; Ναι, θα μου πεις αλλάζουν σεντόνια και τα πλένουν ....

Δεν ξέρω ίσως εγώ κάνω λάθος ή είμαι λίγο ιδιότροπος.

Πάντως και εγώ έχω σκυλί και όταν πάω σε ξενώνα, που
δέχονται ζώα, ξαπλώνει πάντα στο χαλάκι της. Έστω από στοιχειώδη σεβασμό για τον επόμενο πελάτη του ξενώνα.