εγω στο προηγουμενο σκυλι μποξερ θηλυκο 30 κιλα και , της ειχα εναν οδηγο χοντρο. το φλεξι το ειχα παρει γιατι μου το ειχε πει ο εκπαιδευτης μου να της μαθουμε την εντολη come οταν εγω ημουν μακρια απο αυτην.... μετα δεν το ξαναχρησιμοποιησα σε αυτο το σκυλι.
το ξαναχρησιμοποιησα στην ξαδερφης μου το αρσενικο μποξερ που δεν εχει κανει βασικη υπακοη και δεν ξερει καν να περπαταει διπλα στο αφεντικο. εμενα με διευκολυνει οταν καποιες φορες τον βγαζω βολτα γιατι μπορει να αργησει να επιστρεψει απο την εργασια της. και τον πηγαινω σε στενα της γειτονιας μονο και μονο για να κανει την αναγκη του που γνωριζεται οτι τα αρσενικα σκυλια σταματανε ανα ενα μετρο και "στοχευουν"
σημερα ομως, μετα απο τα χθεσινα που ειπαμε περι φλεξι, εβαλα στην μικρη φλεξι, που δεν ξερει να περπαταει διπλα μου, κουταβι μποξερ 13 κιλων και 3 μηνων....μπορω να πω οτι δεν βολευει καθολου.... ειδικα στην πατησιων και ειδικα οταν περνουσαμε τους δρομους ειχα βγαλει αλλα 5 ζευγαρια ματια να τσεκαρω γυρω μου μην και πεταχτει κανα μηχανακι ή αυτοκινητο....
μπορει να ειναι πιο ελευθερο.... να μυρισει.... να σταματησει για λιγα δευτερα...αλλα μεχρι εκει.... ειδικα σαν εμενα που μενω στο κεντρο κεντρο της αθηνας που εχει απο ολα(αυτοκινητα,μηχανακια,τρελους που σταματανε και χαιδευουν τον σκυλο σου, που μπορει να στον αρπαξουν και να φυγουν και να το κανουν ενα ωραιοτατο φουρνου, περαστικοι με τσαντες, κτλ κτλ...το φλεξι δεν κανει....
αυτα απο εμενα!