Ειχα διαβασει καπου οτι η Μοκα (του κ.Γιαννη) εχει φλεξι? η εγω θυμαμαι λαθος?
Οχι,
kasi!!!
Αν είχες διαβάσει κάτι, αυτό θα ήταν ότι η Μόκα
δεν έχει flexi!!!
Και γι' αυτό έβαλα ένα "thanks" στο post της
mareco (συμφωνώντας), ώστε να μη γράψω... αλλά, δεν αφήνεις άνθρωπο να αγιάσει!!!
Ετσι, να πω κι εγώ, με τη σειρά μου, ότι όσοι έχουν δυνατά και "εκρηκτικά" σκυλιά... και, κυρίως, όσοι έχουν δυνατά, εκρηκτικά
και πολύ βαριά σκυλιά, δεν πρέπει να διανοούνται το flexi... η ορμή που δημιουργείται, αν προσπαθήσει να "την κάνει" ο σκύλος, είναι αφάνταστη!!!
Εδώ, φτάνω στο σημείο (και με τη Μόκα 2-3 φορές - αλλά κυρίως με την πρόβλεψη για τον Casper) να προβληματίζομαι αν ο κρίκος του οδηγού (ο πιο "αδύναμος κρίκος" του συστήματος ανθρώπου - σκύλου) θα αντέξει ή θα σπάσει σε μιά στραβή... αν ρωτήσετε τον
Ricos, θα σας το επιβεβαιώσει...
Φαντάζεσαι (εκείνη τη σπάνια, αλλά "κακιά" στιγμή) να πρέπει να σκεφτώ να πατήσω το κουμπί (και να το κάνω κιόλας!), ή να αρχίσω να μαζεύω την καλούμπα... No way!!!
Επιπλέον, έχουμε χύσει κιλά ιδρώτα, ώστε να μάθουμε τα σκυλιά μας να ξεχωρίζουν με μαθηματική ακρίβεια το "μαζί" και το "ελεύθερος"... να πάνε χαμένα?
Υ.Γ. Παρόλα αυτά, έχω δει flexi που υποτίθεται ότι μπορεί να συγκρατήσει βάρος σκύλου 90 κιλών!