εμ αυτο ειναι το θεμα...η μανα μου τον ταιζει...το βραδυ καμια φορα εγω,αλλα επειδη δουλευω και πρωινο-μεσημεριανες ωρες δεν ειμαι σπιτι του βαζει εκεινη να φαει..ποιος τον ταιζει???
εμ αυτο ειναι το θεμα...η μανα μου τον ταιζει...το βραδυ καμια φορα εγω,αλλα επειδη δουλευω και πρωινο-μεσημεριανες ωρες δεν ειμαι σπιτι του βαζει εκεινη να φαει..ποιος τον ταιζει???
εμενα εχει στην μανα μουΠερίεργο. Τα σκυλιά της οικογένειας τα έβγαζα πάντα εγώ βόλτα και παρόλο που τα τάιζε η μητέρα μου σε μένα είχαν αδυναμία.
και στους 2 φερεται οκ? ''δαγκωνει''/παιζει/ανεβαινει πανω σε κανεναν απο τους 2?γενικα ποιος τον αφηνει να ''ξεφευγει'' απο το οτιδηποτε κανει?εμ αυτο ειναι το θεμα...η μανα μου τον ταιζει...το βραδυ καμια φορα εγω,αλλα επειδη δουλευω και πρωινο-μεσημεριανες ωρες δεν ειμαι σπιτι του βαζει εκεινη να φαει..
μια χαρα φερεται και στους δυο,και παιζει και σηκωνει τα ποδαρακια του πανω μας να τον παρουμε αγκαλια κλπ..ας πουμε τωρα γυρισα σπιτι,με ακουσε σηκωθηκε και μου εκανε αγαπουλες....η μανα μου απλα τον εχει λιγο πιο λασκα..και στους 2 φερεται οκ? ''δαγκωνει''/παιζει/ανεβαινει πανω σε κανεναν απο τους 2?γενικα ποιος τον αφηνει να ''ξεφευγει'' απο το οτιδηποτε κανει?
καταλαβα.......μην κανεις ομως το λαθος να τον αφησεις ''ποιο λασκα'' απο τη μανα σου......γιατι σε μερικους μηνες θα γραφετε θρεντ ''μας δαγκωνει και δεν μπορουμε να τον σταματησουμε κτλ.''......μια χαρα φερεται και στους δυο,και παιζει και σηκωνει τα ποδαρακια του πανω μας να τον παρουμε αγκαλια κλπ..ας πουμε τωρα γυρισα σπιτι,με ακουσε σηκωθηκε και μου εκανε αγαπουλες....η μανα μου απλα τον εχει λιγο πιο λασκα..
καλα σιγουρα..προσπαθω να της το περασω αλλα τον λυπαται και τον αφηνει πχ να της τρωει χαλια,να δαγκωνει τα δαχτυλα της κλπ και τον αφηνει τον κυριο χωρις ουτε ενα "μη"...καταλαβα.......μην κανεις ομως το λαθος να τον αφησεις ''ποιο λασκα'' απο τη μανα σου......γιατι σε μερικους μηνες θα γραφετε θρεντ ''μας δαγκωνει και δεν μπορουμε να τον σταματησουμε κτλ.''......
ταιζε τον και εσυ αν θες και συ συμπαθεια!
(τιπ=βαζε το χερι σου μεσα στην τροφη για να περνει την μυρωδια σου!)
και ναι μετα απο 2 μερες που ετρωγε μονο 50-60 γραμμαρια,ειχαμε επιτυχια!!!!του εριξα λιγο ζεστο νερο και φαγαμε σαν τρελοι,χορτασαμε και η σκυλομανα πανευτυχης!!!!!εχεις δοκιμασει να βρεξεις λιγο την ξηρα τροφη?
και ναι μετα απο 2 μερες που ετρωγε μονο 50-60 γραμμαρια,ειχαμε επιτυχια!!!!του εριξα λιγο ζεστο νερο και φαγαμε σαν τρελοι,χορτασαμε και η σκυλομανα πανευτυχης!!!!!
θα ανεβασω και αλλες φωτο...τελος ειναι ο αντρας της ζωης μου!!!!
Eυα σε ευχαριστω πολυ!!!!πολυ χαιρομαι για το λατρευτο σου καβαλιερ! ολα θα πανε καλα!
ο γιατρος τι σου εχει πει για αυτο? οι γιατροι βασικα? ειναι λογικο να αγχωνεσαι :neutral:μπορει να γινομαι υπερβολικη αλλα ειλικρινα το εχει βαλει πεισμα να με κραταει σε αγωνια καθε μερα για το αν θα φαει...σημερα παλι μολις 50 γραμμαρια εφαγε...και δοκιμασα και το νερο και το αλλο το τιπ με το ηλιελαιο....
κατεληξα σε εναν τελικα στο Χαλανδρι που νομιζω μου φανηκε καλυτερος απο τους υπολοιπους...θα τον παω ξανα την δευτερα,να δει τα αυτακια του για την ωτιτιδα...τον πηρα τηλ ομως για την τροφη , και μου ειπε να συνεχισω να του δινω την ιδια μια δυο μερες ακομα,και την τριτη αν δω οτι δεν παλι,να αρχισω να του βαζω σταδιακα μια αλλη..να μη κανω αποτομη αλλαγη οπως μου ειχε πει ο αλλος κτηνιατρος να κανω,γιατι θα τον πειραξει με διαρροιες κλπ....σημερα εφαγε το πρωινο του,αλλα 50 γραμμαρια...νερακι πινουμε ομως κανονικα,και διαθεση και ορεξη για παιχνιδι εχει....ο γιατρος τι σου εχει πει για αυτο? οι γιατροι βασικα? ειναι λογικο να αγχωνεσαι :neutral:
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!Καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι τον μικρό σου,να είναι πάντα γερός!
Περαστικά του