Το πρωτο μου κουταβι!!

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
ποιος τον ταιζει???
εμ αυτο ειναι το θεμα...η μανα μου τον ταιζει...το βραδυ καμια φορα εγω,αλλα επειδη δουλευω και πρωινο-μεσημεριανες ωρες δεν ειμαι σπιτι του βαζει εκεινη να φαει..

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
Περίεργο. Τα σκυλιά της οικογένειας τα έβγαζα πάντα εγώ βόλτα και παρόλο που τα τάιζε η μητέρα μου σε μένα είχαν αδυναμία.
εμενα εχει στην μανα μου:(

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
εμ αυτο ειναι το θεμα...η μανα μου τον ταιζει...το βραδυ καμια φορα εγω,αλλα επειδη δουλευω και πρωινο-μεσημεριανες ωρες δεν ειμαι σπιτι του βαζει εκεινη να φαει..
και στους 2 φερεται οκ? ''δαγκωνει''/παιζει/ανεβαινει πανω σε κανεναν απο τους 2?γενικα ποιος τον αφηνει να ''ξεφευγει'' απο το οτιδηποτε κανει?

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
και στους 2 φερεται οκ? ''δαγκωνει''/παιζει/ανεβαινει πανω σε κανεναν απο τους 2?γενικα ποιος τον αφηνει να ''ξεφευγει'' απο το οτιδηποτε κανει?
μια χαρα φερεται και στους δυο,και παιζει και σηκωνει τα ποδαρακια του πανω μας να τον παρουμε αγκαλια κλπ..ας πουμε τωρα γυρισα σπιτι,με ακουσε σηκωθηκε και μου εκανε αγαπουλες....η μανα μου απλα τον εχει λιγο πιο λασκα..

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
μια χαρα φερεται και στους δυο,και παιζει και σηκωνει τα ποδαρακια του πανω μας να τον παρουμε αγκαλια κλπ..ας πουμε τωρα γυρισα σπιτι,με ακουσε σηκωθηκε και μου εκανε αγαπουλες....η μανα μου απλα τον εχει λιγο πιο λασκα..
καταλαβα.......μην κανεις ομως το λαθος να τον αφησεις ''ποιο λασκα'' απο τη μανα σου......γιατι σε μερικους μηνες θα γραφετε θρεντ ''μας δαγκωνει και δεν μπορουμε να τον σταματησουμε κτλ.''...... :p:p

ταιζε τον και εσυ αν θες και συ συμπαθεια! :)
(τιπ=βαζε το χερι σου μεσα στην τροφη για να περνει την μυρωδια σου!)

Last edited:

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
καταλαβα.......μην κανεις ομως το λαθος να τον αφησεις ''ποιο λασκα'' απο τη μανα σου......γιατι σε μερικους μηνες θα γραφετε θρεντ ''μας δαγκωνει και δεν μπορουμε να τον σταματησουμε κτλ.''...... :p:p

ταιζε τον και εσυ αν θες και συ συμπαθεια! :)
(τιπ=βαζε το χερι σου μεσα στην τροφη για να περνει την μυρωδια σου!)
καλα σιγουρα..προσπαθω να της το περασω αλλα τον λυπαται και τον αφηνει πχ να της τρωει χαλια,να δαγκωνει τα δαχτυλα της κλπ και τον αφηνει τον κυριο χωρις ουτε ενα "μη"...

σ'ευχαριστω για το τιπ,θα το δοκιμασω να δουμε!!!!παντως,εδω και 2 μερες με το ζορι μου τρωει..τον ταισαν οι γονεις μου με το χερι (τους εβαλα εγω "χερι"γιαυτο..)..θα του συνεχισω την hills που του δινω και αν δω οτι δεν,θα προσπαθησω να του βαλω λιγο λιγο αλλη τροφη μεσα μπας και...

υ.γ:ειναι μεγαλος αλητης ομως...με πηρε χαμπαρι τωρα που γυρισα και εχει ξεσηκωθει για χαδια και παιχνιδι...

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
λοιπον επειδη δεν τα εγραψα χτες,τα νεα απο τον κτηνιατρο που πηγαμε χτες:εξακολουθει να εχει βαρια ωτιτιδα με τα αυτακια του να βγαζουν "μαυρο" απο μεσα..μας αλλαξε λοιπον το προηγουμενο φαρμακο και μας εδωσε ενα νεο,που θα αντιμετωπισει και τα παρασιτα στα αυτια του(κατι που δεν εκανε το αλλο..).Ο κτηνιατρος λοιπον σχεδον αποκλειει το ενδεχομενο συρριγομυελιας εφοσον το ξυσιμο που κανει στο σκυλος οφειλεται κατα 99% στην ωτιτιδα...ειπε πως αν περασει και το συνεχιζει σε εντονο βαθμο το ξαναεξεταζουμε και το εχουμε απο κοντα για τυχον συμπτωματα...μας ειπε κιολας οτι η ασταθεια των ημερων των πρωτων στα ποδαρακια του αλλα και το λιγο "αστειο"τρεξιμο που εχει καμια φορα δεν το αποδιδει σε δυσπλασια αλλα (συγνωμη αν δεν το εξηγησω σωστα,γιατι εκεινη την ωρα ημουν τοσο αγχωμενη που τα εχω βαλει στο μυαλο μου λιγο "μπακαλιστικα" ) στο οτι ο χονδρος στο πισω αριστερο ποδαρακι του δεν ειναι τοσο καλα τοποθετημενος οσο στο πισω δεξι...θα το επιβεβαιωσουμε ομως σε λιγους μηνες με ακτινογραφια και αυτο....
τα κιλα του κανονικα,η καρδουλα του μια χαρα παει(γιατι λογω ρατσας το φοβομουν πολυ αυτο) και τα ματακια του επισης μια χαρα πλεον!!!

λιγο με το οτι δεν τρωει εχω αγχωθει,αλλα μας ειπε ο γιατρος να σταματησω αυτο που εκανα(του αφηνα το φαγητο 3 φορες την μερα για κανενα 20 λεπτο και μετα το μαζευα) και να το αφηνω μονιμα σε χαμηλο πιατακι(ο κυριος προτιμαει ανθρωπινο πιατο τελικα,δεν του κανει ουτε το πλαστικο ουτε το μεταλλικο μπολ) ,να του συνεχισω κανονικα την τροφη του για μια δυο μερες ακομα και μετα αν δω και δεν τρωει παλι να την αναμειξω λιγο λιγο με μια αλλη που εχω...

εχουμε παλι ραντεβου την αλλη δευτερα να τον ξαναδει..

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
εχεις δοκιμασει να βρεξεις λιγο την ξηρα τροφη?
και ναι μετα απο 2 μερες που ετρωγε μονο 50-60 γραμμαρια,ειχαμε επιτυχια!!!!του εριξα λιγο ζεστο νερο και φαγαμε σαν τρελοι,χορτασαμε και η σκυλομανα πανευτυχης!!!!!

θα ανεβασω και αλλες φωτο...τελος ειναι ο αντρας της ζωης μου!!!!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
και ναι μετα απο 2 μερες που ετρωγε μονο 50-60 γραμμαρια,ειχαμε επιτυχια!!!!του εριξα λιγο ζεστο νερο και φαγαμε σαν τρελοι,χορτασαμε και η σκυλομανα πανευτυχης!!!!!

θα ανεβασω και αλλες φωτο...τελος ειναι ο αντρας της ζωης μου!!!!
:D:D:D :):):)

αμα τα βρεις παλι σκουρα καμια μερα, ριξε και μιση κουταλια ηλιελαιο/ελαιολαδο...

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
μπορει να γινομαι υπερβολικη αλλα ειλικρινα το εχει βαλει πεισμα να με κραταει σε αγωνια καθε μερα για το αν θα φαει...σημερα παλι μολις 50 γραμμαρια εφαγε...και δοκιμασα και το νερο και το αλλο το τιπ με το ηλιελαιο....

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
μπορει να γινομαι υπερβολικη αλλα ειλικρινα το εχει βαλει πεισμα να με κραταει σε αγωνια καθε μερα για το αν θα φαει...σημερα παλι μολις 50 γραμμαρια εφαγε...και δοκιμασα και το νερο και το αλλο το τιπ με το ηλιελαιο....
ο γιατρος τι σου εχει πει για αυτο? οι γιατροι βασικα? ειναι λογικο να αγχωνεσαι :neutral:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι τον μικρό σου,να είναι πάντα γερός!
Περαστικά του:)

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
ο γιατρος τι σου εχει πει για αυτο? οι γιατροι βασικα? ειναι λογικο να αγχωνεσαι :neutral:
κατεληξα σε εναν τελικα στο Χαλανδρι που νομιζω μου φανηκε καλυτερος απο τους υπολοιπους...θα τον παω ξανα την δευτερα,να δει τα αυτακια του για την ωτιτιδα...τον πηρα τηλ ομως για την τροφη , και μου ειπε να συνεχισω να του δινω την ιδια μια δυο μερες ακομα,και την τριτη αν δω οτι δεν παλι,να αρχισω να του βαζω σταδιακα μια αλλη..να μη κανω αποτομη αλλαγη οπως μου ειχε πει ο αλλος κτηνιατρος να κανω,γιατι θα τον πειραξει με διαρροιες κλπ....σημερα εφαγε το πρωινο του,αλλα 50 γραμμαρια...νερακι πινουμε ομως κανονικα,και διαθεση και ορεξη για παιχνιδι εχει....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi