Το πρωτο μου κουταβι!!

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
Nα πω ναναι υγιη και τυχερο.... και κατι τετοιους εισαγωγεις-εκ-παιδευτες καλο θα ηταν να τους κανετε διαφημιση με τα πληρη στοιχεια τους,,,,,,,, και διπλα να γραφετε και την κατασταση που πηρατε το σκυλακι,,,, ειναι η καλυτερη διαφημιση για εκεινους που αγαπανε τοσο πολυ τα ζωα ωστε κανανε την αγαπη τους επαγγελμα ==))
μιλησα και με αλλη μια φιλη της μανας μου επισης με cavalier,απο τον ιδιο "κυριο"....σε καλυτερη κατασταση ο δικος της σκυλος βεβαια αλλα και παλι ταλαιπωρημενο...ο συγκεκριμενος δε,οταν ηρθα σε επικοινωνια μαζι του ειπε να μου δωσει τα χρηματα πισω και να μου κανει "αλλαγη " στο σκυλακι...εγω φυσικα το σκυλο δεν του τον δινω πισω για κανενα λογο..στην συνεχεια ειπε να κρατησω τον Ralph και να μου δωσει και αλλο,αλλα του ξεκαθαρισα πως δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη...λες και το σκυλακι ειναι ρουχο να το πας για αλλαγη...δινω και το ονομα του κανονικα δεν εχω προβλημα..καθως και την διευθυνση του εν λογω pet shop.

Last edited:

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
εμενα παλι μου εχει μεινει η εικονα με το μακαρονι στο στο στομα...χαχαχα...
αν και εδω που τα λεμε η Disney πρεπει να χει κανει τεραστια ζημια με καθε ''happy end'' ταινιων της με ζωα να συμπεριλαμβανει κουταβια......
η ξαδερφη μου που ειναι 4, μολις τον ειδε αρχισε να φωναζει μεσα στην τρελη χαρα "η λαιδη,η λαιδη":D

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Ναι αλλά έκανε και τεράστιο καλό με τις ταινίες που δείχνουν ότι τα ζώα κρυώνουν-φοβούνται-πονάνε-αγαπάνε-καταλαβαίνουν-νιώθουν-είναι φίλοι και συνοδοιπόροι και όχι αντικείμενα.
...με συνεπεια τα ποιο πολλα παιδακια να καταντανε ''Ελμαιρα'' και αντι να μαθαινουν για τις πραγματικες αναγκες τους να τα ''ανθρωπομορφοποιουν'' με την κακη εννοια...

Tiny Toon Adventures Season 1, Vol 1 - New Puppy - YouTube

η λεπτομερεια ''I will feed you.......yummy meat by-products'' στο ''διαλογο'' με τρελαινει...χαχαχαχαχα

Last edited:

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
PetsFarma λεγεται και ειναι Kαλλιροης 12 στον Νεο Κοσμο!!!!
Ευχαριστω!να σαι καλα!
απο τη σελιδα τους...

''
Το pet shop μας λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια κάνοντας εισαγωγή καθαρόαιμων κουταβιών από την Ευρωπαική Ένωση. Οι επιλογές γίνονται από εμάς τους ίδιους με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα με γνώμονα την πολυετή πείρα μας.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες οικογένειες εκτροφέων , γνωρίζουμε τους γονείς και επιλέγουμε τα κουτάβια μας ένα-ένα.

Τα κουτάβια παραμένουν για μία εβδομάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Ουγγαρία κάτω από στενή κτηνιατρική παρακολούθηση.

Η μεταφορά τους γίνεται με δικά μας διαμορφωμένα αυτοκίνητα με συνεχή παρακολούθηση και προσοχή. Κατά την άφιξη τους παραμένουν για δύο ημέρες στο πρότυπο εκθεσιακό μας κέντρο με κτηνιατρική παρακολούθηση και μετά διανέμονται στον προορισμό τους.

Σε μας θα βρείτε κουτάβια από όλες τις φυλές με ευρωπαικό διαβατήριο, microchip, τα πρώτα εμβόλια, αποπαρασίτωση και εγγύηση Τύφου, Μόρβας και καθαροαιμίας του κουταβιού.

Οι αποστολές μας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό γίνονται μέσα σε ειδικά κλουβιά μεταφοράς φροντίζοντας για μία ασφαλή μεταφορά του κουταβιού στο χώρο σας.

Οι εισαγωγές μας πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τόσο της Ελληνικής αγοράς όσο και των αγορών του εξωτερικού.''

...ξερναω...σορρυ...
μηπως ειναι μια καλη ευκαρια για ενα 'θρεντ' με πετ-σοπ προς αποφυγειν???

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
Ευχαριστω!να σαι καλα!
απο τη σελιδα τους...

''
Το pet shop μας λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια κάνοντας εισαγωγή καθαρόαιμων κουταβιών από την Ευρωπαική Ένωση. Οι επιλογές γίνονται από εμάς τους ίδιους με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα με γνώμονα την πολυετή πείρα μας.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες οικογένειες εκτροφέων , γνωρίζουμε τους γονείς και επιλέγουμε τα κουτάβια μας ένα-ένα.

Τα κουτάβια παραμένουν για μία εβδομάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Ουγγαρία κάτω από στενή κτηνιατρική παρακολούθηση.

Η μεταφορά τους γίνεται με δικά μας διαμορφωμένα αυτοκίνητα με συνεχή παρακολούθηση και προσοχή. Κατά την άφιξη τους παραμένουν για δύο ημέρες στο πρότυπο εκθεσιακό μας κέντρο με κτηνιατρική παρακολούθηση και μετά διανέμονται στον προορισμό τους.

Σε μας θα βρείτε κουτάβια από όλες τις φυλές με ευρωπαικό διαβατήριο, microchip, τα πρώτα εμβόλια, αποπαρασίτωση και εγγύηση Τύφου, Μόρβας και καθαροαιμίας του κουταβιού.

Οι αποστολές μας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό γίνονται μέσα σε ειδικά κλουβιά μεταφοράς φροντίζοντας για μία ασφαλή μεταφορά του κουταβιού στο χώρο σας.

Οι εισαγωγές μας πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τόσο της Ελληνικής αγοράς όσο και των αγορών του εξωτερικού.''

...ξερναω...σορρυ...
μηπως ειναι μια καλη ευκαρια για ενα 'θρεντ' με πετ-σοπ προς αποφυγειν???
να σου πω ειναι μια καλη ιδεα...εγω δεν ειχα ξανα σκυλο,και απο την οικογενεια μονο ο πατερας μου ειχε εμπειρια απο σκυλια(ειχε ενα μποξερ για 10 χρονια) αλλα πραγματικα δεθηκα με αυτο το πλασματακι εστω και αν το εχουμε λιγες μερες..οποτε ειλικρινα,δεν μπορω να διανοηθω την ολη εκμεταλλευση.ειμαι σε γενικες γραμμες ηρεμη σαν χαρακτηρας και πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο τσακωθηκα ετσι με ανθρωπο( με τον "εκπαιδευτη"..)..τηλεφωνησα και στο pet shop και το μονο που εισεπραξα ειναι ενα "λυπουμαστε πολυ.."

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
...με συνεπεια τα ποιο πολλα παιδακια να καταντανε ''Ελμαιρα'' και αντι να μαθαινουν για τις πραγματικες αναγκες τους να τα ''ανθρωπομορφοποιουν'' με την κακη εννοια...
Στον άνθρωπο, στη διαπαιδαγώγηση και στην ικανότητα αντίληψης επαφίεται αυτό. Το ότι η Ελμέρα είναι ανισόρροπη και τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ενδεδειγμένες είναι ξεκάθαρο στο καρτούν (και τα tiny toons δεν είναι disney :p). Πολλοί μεγάλωσαν με disney, δεν έκαναν κεφαλοκλείδωμα σε κατοικίδιο λέγοντάς του "φάε τη λασπόπιτά σου" (sic ελληνική μεταγλώττιση όταν η Ελμέρα αρπάζει το ζώο, του κάνει κεφαλοκλείδωμα και το ταϊζει με το κουτάλι κάτι απροσδιόριστο)!

Σταμάτα καλέ να βλέπεις μόνο τα αρνητικά και τους κινδύνους στα πάντα! Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι μόνο θετικό. Εκτός ίσως από το θετικό ηλεκτρικό φορτίο και το ρέζους θετικό αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι θα πει η επιστήμη μεθαύριο. (Ξέφυγα πάλι)

Σόρρυ βρε Όλγα για το διάλλειμα για καρτούν! Δε με χαλούσε κι εμένα η δημοσιοποίηση του πετ σοπ αλλά δεν το ενθαρρύνω για νομικούς λόγους.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Για διαφήμιση δεν θα πάει κανείς κανέναν στα δικστήρια, για δυσφήμιση όμως ναι. Blade είναι επικίνδυνο για το φόρουμ τέτοιο θρεντ. Σε ιδιωτικές κουβέντες όμως οι απόψεις καθενός δε μπορούν να φιμωθούν.. (γκουχ-γκουχ)

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
Στον άνθρωπο, στη διαπαιδαγώγηση και στην ικανότητα αντίληψης επαφίεται αυτό. Το ότι η Ελμέρα είναι ανισόρροπη και τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ενδεδειγμένες είναι ξεκάθαρο στο καρτούν (και τα tiny toons δεν είναι disney :p). Πολλοί μεγάλωσαν με disney, δεν έκαναν κεφαλοκλείδωμα σε κατοικίδιο λέγοντάς του "φάε τη λασπόπιτά σου" (sic ελληνική μεταγλώττιση όταν η Ελμέρα αρπάζει το ζώο, του κάνει κεφαλοκλείδωμα και το ταϊζει με το κουτάλι κάτι απροσδιόριστο)!

Σταμάτα καλέ να βλέπεις μόνο τα αρνητικά και τους κινδύνους στα πάντα! Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι μόνο θετικό. Εκτός ίσως από το θετικό ηλεκτρικό φορτίο και το ρέζους θετικό αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι θα πει η επιστήμη μεθαύριο. (Ξέφυγα πάλι)

Σόρρυ βρε Όλγα για το διάλλειμα για καρτούν! Δε με χαλούσε κι εμένα η δημοσιοποίηση του πετ σοπ αλλά δεν το ενθαρρύνω για νομικούς λόγους.
δεν πειραζει!!εμενα η ξαδερφη μου η μικρη ευτυχως περιοριστηκε στο να του λεει "παραμυθια για σκυλους"..κατι του ελεγε για ενα σκυλακι λεει που εχασε τους γονεις του..της κουνουσε o Ralph την ουρα και αυτη ελεγε ενθουσιασμενη "καλο σκυλακι"...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com

H Elmyra ειναι WB...και μπηχτη στα ''αποτελεσματα'' της Disney... :p
πολλοι επισης ζευγαρωνουν τα σκυλακια τους ''για να μην πανε κοντρα στη φυση'' οπως την διδαχτηκαν απο Disney...χαρακτηριστικα θυμαμαι επισης πιτσιρικι φιλες/ους να εχουν φτιαξει ''καφετερια'' για πεταλουδες που πιαναν (με συνεπεια να μην μπορουν μετα να πεταξουν και να πεθαινουν...)
...χαθηκαν τα ντοκυμαντερ??????ειναι παρα πολλα που βλεπονται ευχαριστα και απο παιδια...δεν νομιζω να ημουν εξαιρεση που τα εβλεπα και βλεπω ακομα!

Υπαρχουν και τα νετρονια... :p
..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Υπαρχουν και τα νετρονια... :p
Στα λόγια μου έρχεσαι!:p

Όσο για τα υπόλοιπα.. όχι απλά δε χάθηκαν τα ντοκυμαντέρ αλλά επιβάλλονται. Αλλά το τι πίπες (σόρρυ κιόλας) έχουν ειπωθεί και σε ντοκυμαντέρ που έχουν αντικρουστεί από άλλα ντοκυμαντέρ δε λέγεται.
Το θέμα είναι να χεις κρίση, όχι να άγεσαι και φέρεσαι, από το disney, τα ντοκυμαντέρ ή όποιον/ότι σου συστήνεται ως γνώστης ή έχει ικανότητες επιρροής. Από παντού μαθαίνεις και από πουθενά δεν πρέπει να παίρνεις μασημένη τροφή.

Όσο για τις γλυκούλικες ταινίες πάσης φύσης πρέπει να αναλογίζεσαι την εποχή, το σκοπό, τις γνώσεις που υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο και να εκτιμάς και να απορρίπτεις τα ανάλογα στοιχεία.

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τρωει απο το μπολ...η τροφη απο οτι φαινεται η συγκεκριμενη του αρεσει, αλλα ειτε τρωει μονο απο το χερι της μανας μου(που θελω να του το κοψω...) ειτε βγαζει λιγη λιγη την τροφη και την τρωει απο το χαλακι...

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
α και σημερα κλαψουριζει λιγο καθε φορα που κανει κακα του( στην πανα καθοτι ειμαστε καθαρα σκυλακια)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τρωει απο το μπολ...η τροφη απο οτι φαινεται η συγκεκριμενη του αρεσει, αλλα ειτε τρωει μονο απο το χερι της μανας μου(που θελω να του το κοψω...) ειτε βγαζει λιγη λιγη την τροφη και την τρωει απο το χαλακι...
Ναι αυτό το κάναν πολλά ζώα μας κατά καιρούς, και ο Άρης μου τώρα στην αρχή αλλά δεν πολυξέρω γιατί το κάνουν και επειδή σίγουρα το κόβουν μόνα τους εν καιρώ δεν ασχολήθηκα να μάθω.

Κλαψουρίζει? Τα κακά μήπως είναι πολύ σφιχτά ή πολύ μαλακά?

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Όσο για τα υπόλοιπα.. όχι απλά δε χάθηκαν τα ντοκυμαντέρ αλλά επιβάλλονται. Αλλά το τι πίπες (σόρρυ κιόλας) έχουν ειπωθεί και σε ντοκυμαντέρ που έχουν αντικρουστεί από άλλα ντοκυμαντέρ δε λέγεται.

Οπως??? μιλαμε μηπως για ντοκυμαντερ τυπου ''βρεθηκε η κιβωτος του νωε'' που χει βρεθει υποτιθεται καμια 10αρια φορες? :p:p:p

Το θέμα είναι να χεις κρίση, όχι να άγεσαι και φέρεσαι, από το disney, τα ντοκυμαντέρ ή όποιον/ότι σου συστήνεται ως γνώστης ή έχει ικανότητες επιρροής. Από παντού μαθαίνεις και από πουθενά δεν πρέπει να παίρνεις μασημένη τροφή.

Ξεχνας οτι στην προκειμενη μιλαμε για μικρα παιδια που απλα αποροφανε ο,τι ακουσουν/δουν...

Όσο για τις γλυκούλικες ταινίες πάσης φύσης πρέπει να αναλογίζεσαι την εποχή, το σκοπό, τις γνώσεις που υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο και να εκτιμάς και να απορρίπτεις τα ανάλογα στοιχεία.

ο σκοπος μιας ταινιας ειναι να βγαλει λεφτα... :p:p:p
..

Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
36
Ναι αυτό το κάναν πολλά ζώα μας κατά καιρούς, και ο Άρης μου τώρα στην αρχή αλλά δεν πολυξέρω γιατί το κάνουν και επειδή σίγουρα το κόβουν μόνα τους εν καιρώ δεν ασχολήθηκα να μάθω.

Κλαψουρίζει? Τα κακά μήπως είναι πολύ σφιχτά ή πολύ μαλακά?
ελπιζω να το σταματησει σιγα σιγα και να τρωει απο το μπολ...

πολυ σφιχτα ειναι...ο πατερας μου λεει μηπως δεν του δινανε ξηρα τροφη οπως ισχυριστηκαν οτι εκαναν στο πετ σοπ και τωρα με την αλλαγη τροφης τον εχει επηρεασει

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Blade57HRC, αν και παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τα ποστ σου τις τελευταίες ημέρες, ομολογώ ότι δεν μπορώ πλέον να σε "παρακολουθήσω"...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
ελπιζω να το σταματησει σιγα σιγα και να τρωει απο το μπολ...

πολυ σφιχτα ειναι...ο πατερας μου λεει μηπως δεν του δινανε ξηρα τροφη οπως ισχυριστηκαν οτι εκαναν στο πετ σοπ και τωρα με την αλλαγη τροφης τον εχει επηρεασει
αν και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα...
δεν τρωει απο το συγκεκριμενο η οποιοδηποτε μπωλ?
ειναι πλαστικο η μεταλλικο?