Το ολοκαινουριο Crate μου !!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν έχεις την πολυτέλεια να το έχεις μαζί σου στην δουλειά σου, είναι το ιδανικό. Και μαζί σου θα είναι συνέχεια και θα κοινωνικοποιείται συγχρόνως. Αρκεί βεβαίως να είναι ένα ασφαλές περιβάλλον. Ούτε crate θα χρειαζόσουν, ούτε τίποτα.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
κοιτα, το θεμα ειναι οτι το πηρα οχι γιατι θελω να "ξεκουραζομαι" απο τα "τραβολογιματα" του σκυλου, αλλα για να μαθει την τουαλετα πιο καλα και γρηγορα, και να μην κανει ζημιες το βραδυ οταν κοιμομαστε οπως ειπα πιο πριν! αλλο το αν μπορω να το εχω στη δουλεια..! :)

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Δεν ξερω τι λετε εσεις παντως το δικο μου τρελοσκυλο θα ειχε πολλα προβληματα αν μεγαλωνε χωρις crate.καποιες ωρες που ελειπα απο το σπιτι δεν το εκανε λαμπογυαλο και διαφορα αλλα που δεν ξερω αν μπορει να εκπαιδευτει αλλιως ενα κουταβι 2-6 μηνων.
Πλεον μπαινει μονη της και το βλεπει σαν το σπιτακι της,οταν πηγαινω για υπνο το βραδυ την φωναζω στο δωματιο μου,ερχεται για λιγο και μετα παει κοιμαται στο crate της μονη της,οταν λειπω απο το σπιτι και γυρναω την βρησκω εκει μεσα(φυσικα η πορτα του crate ειναι παντα ανοιχτη απο τοτε που εγινε 6 μηνων).
Αλλα το βασικοτερο για μενα ειναι οταν πηγαινουμε εκδρομη,περνω το crate μαζι μου και νιωθει πολυ ανετα οπου και αν ειμαστε,οσες μερες και αν λειπουμε.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Και εμενα ο δικος μου τωρα που εχει γινει 6 μηνων πηγαινει κατα την διαρκεια της ημερα στο crate του και την αραζει.Το βλεπει σαν την φωλια του. Το crate με βοηθησε παρα πολυ ωστε να μαθει να κρατιεται και να κανει την αναγκη του εκτος σπιτιου και επισης τον εβαζα σε αυτο κατα την διαρκεια της νυχτας που κοιμομουν και επισης καποιες ωρες την ημερα που ηθελα να τον περιορισω ( 1 ωρα το μαξιμουμ την καθε φορα και κυριως μετα το φαγητο του).Τωρα θα το αποσυρω μεσα απο το σπιτι μιας και εχω παραγγειλει στρωμα για τον κουταβο και θα το αντικαταστησω.Δεν χρειαζετε πλεον αφου του εχω εμπιστοσυνη και δεν κανει ζημιες.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ποιο ποιντερ εχει 69 εκατοστα υψος και 66 κιλα βαρος??? :confused::confused:
Το pointer γιγας, ασχετε! :p

...καλο το crate, αλλα για συγκεκριμενους σκοπους. Ολη μερα μεσα, ή εστω τη μιση - κατι απο puppymill μου κανει.... Εγω την εχω στο δωματιο μου. Εχω μαζεψει οτι "δεν κανει", κλεινω και την πορτα - και ολα καλα. Δεν λερωνει (6 μηνων - εχει μαθει πλεον....) δεν μασουλαει, και δεν ειναι εγκλοβισμενη στο 50cm x 50cm. Αν περιμενεις, πρωτα να το εμπιστευθεις (με καποιο μαγικο τροπο φανταζομαι) και μετα να του δωσεις χωρο - δεν θα γινει ποτε μαλλον. Αμα δεν κανει ζημια, ωστε να του μαθεις να μην την κανει - πως περιμενεις να το εμπιστευθεις το σκυλακι; Αμα δεν βρεξεις κωλο (..με το συμπαθιο), ψαρι δεν θα φας. :)

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Το pointer γιγας, ασχετε! :p

...καλο το crate, αλλα για συγκεκριμενους σκοπους. Ολη μερα μεσα, ή εστω τη μιση - κατι απο puppymill μου κανει.... Εγω την εχω στο δωματιο μου. Εχω μαζεψει οτι "δεν κανει", κλεινω και την πορτα - και ολα καλα. Δεν λερωνει (6 μηνων - εχει μαθει πλεον....) δεν μασουλαει, και δεν ειναι εγκλοβισμενη στο 50cm x 50cm. Αν περιμενεις, πρωτα να το εμπιστευθεις (με καποιο μαγικο τροπο φανταζομαι) και μετα να του δωσεις χωρο - δεν θα γινει ποτε μαλλον. Αμα δεν κανει ζημια, ωστε να του μαθεις να μην την κανει - πως περιμενεις να το εμπιστευθεις το σκυλακι; Αμα δεν βρεξεις κωλο (..με το συμπαθιο), ψαρι δεν θα φας. :)
αλλη μια εξυπναδα .....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Συμφωνώ απόλυτα με Kirki - Amirah.
Αν το σκυλί είναι να κάνει ζημιά, θα την κάνει όταν μείνει εκτός crate, και τότε θέλει διόρθωση.

Αλλά γι'αυτό το σκυλί θα είναι έξω από το crate όσο θα είστε εσείς μαζί του και θα το επιβλέπετε.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
ναι berna , αλλα μην συγχεουμε καταστασεις. αλλο το "θα εχω σε 50Χ50 το σκυλο, και αλλο πως η επιβλεψη ειναι κυριως εκτος crate! αυτο ειναι αυτονητο! στο crate τι να επιβλεωεις; αν κοιμαται καλα;;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ναι berna , αλλα μην συγχεουμε καταστασεις. αλλο το "θα εχω σε 50Χ50 το σκυλο, και αλλο πως η επιβλεψη ειναι κυριως εκτος crate! αυτο ειναι αυτονητο! στο crate τι να επιβλεωεις; αν κοιμαται καλα;;
Ναι, σωστά.

ΥΓ. Εγώ πάντως βλέπω τον δικό μου αν κοιμάται καλά :D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αλλο το κρατε με ανοιχτη πορτα και αλλο το σκυλι εκει μεσα μονο του κλεισμενο 5-6 ωρες.
Ακομα και οι κατασκευαστες των κρατε τα εβγαλαν με αλλο σκεπτικο,τοσα σκυλια μεγαλωσα στο σπιτι κρατε δεν χρησημοποιησα,οσο για τις ζημιες, ηταν στο προγραμμα,κινητα,καλωδια,τραπεζια,φωτογραφικη,αυτοκινητοκ.τ.λ.και?δεν μιλαω για τα παρα πολλα ρουχα που ακομα κατστρεφω με τα σκυλια,ζημεις κανουν και τα παιδια,ακομα και εμεις σπαμε κανα πιατο,χαλαμε κινητα,κ.τ.λ.το θεμα ειναι κατα ποσο επηρεαζει τον χαρακτηρα του σκυλου,και μην μου πει καποιος τωρα οτι καθεται το σκυλι 5-6 ωρες εκει και την βρισκει,ασε για τα κοκκαλα και τις κλειδωσεις(που πολλοι νομιζουν οτι ειναι μονο κληρονομικα).

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
οσο για τις ζημιες, ηταν στο προγραμμα,κινητα,καλωδια,τραπεζια,φωτογραφικη,αυτοκινητοκ.τ.λ.και?
Τα καλώδια είναι επικύνδινα, μπορούν να κινδυνέψουν σκύλος και σπίτι.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Αλλο το κρατε με ανοιχτη πορτα και αλλο το σκυλι εκει μεσα μονο του κλεισμενο 5-6 ωρες.
Ακομα και οι κατασκευαστες των κρατε τα εβγαλαν με αλλο σκεπτικο,τοσα σκυλια μεγαλωσα στο σπιτι κρατε δεν χρησημοποιησα,οσο για τις ζημιες, ηταν στο προγραμμα,κινητα,καλωδια,τραπεζια,φωτογραφικη,αυτοκινητοκ.τ.λ.και?δεν μιλαω για τα παρα πολλα ρουχα που ακομα κατστρεφω με τα σκυλια,ζημεις κανουν και τα παιδια,ακομα και εμεις σπαμε κανα πιατο,χαλαμε κινητα,κ.τ.λ.το θεμα ειναι κατα ποσο επηρεαζει τον χαρακτηρα του σκυλου,και μην μου πει καποιος τωρα οτι καθεται το σκυλι 5-6 ωρες εκει και την βρισκει,ασε για τα κοκκαλα και τις κλειδωσεις(που πολλοι νομιζουν οτι ειναι μονο κληρονομικα).
καταλαβαινεις επιτελους οτι δε λεμε να ναι μονιμα εκει μεσα το κερατο μου;; εισαι και εκτροφεας ειχες πει; μπραβο αγορι μου. με 1 - 2 ωρες εκει μεσα σκυλι 8 - 11 εβδομαδων θα παθει σκωλιωση και δυσπαλασια; η στον υπνο το βραδυ μετα απο μια ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ημερα απο βολτες - παιχνιδι κλπ , δε θα θελει μια γωνια να κοιμηθει; τοτε ποιος ο σκοπος και του σκυλοσπιτου του original; εσυ αν δεν ειχες κρεβατι και κοιμωσουν σε μοκετες η πλακακια, θα σου αρεσε;

Last edited:

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Κατ'ρχην ενα crate για maxi σκυλο ειναι σαν δωματιο για ενα κουταβι οποτε μπορει να σηκωνεται,να γυρναει,ακομα και να κανει μερικα βηματα εκει μεσα.
ενα κουταβι δεν εχει την λογικη να κατσει να ξεκουραστει μετα απο βολτα,ειδηκα αν υπαρχει κοσμος στο σπιτι οποτε οταν μπαινει στο crate ηρεμει.
Οι ωρες που πρεπει να μενει ενα κουταβι εκει μεσα ειναι η επισυναψη που εβαλε ο Γιωργος(amalthea).

Ειναι πολυ καλη λυση αλλα ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Diego,εγραψα παντου οτι για σκυλια 2-3 μηνων ειναι οκ,μην μου βαζεις λογια στο στομα,αλλα εσυ ποιο σκυλι εχεις το οποιο ειναι 2-3 μηνων?εγω καταλαβα οτι το Μαλαμουτ το δικο σου ειναι 8-9 μηνων,και μαλλον εχω δικιο οποτε αστα κερατα και τα παραμυθια,μιλαμε για ενα σκυλι ποσο?40-50 κιλα?αν το εχει εκει μεσα και ειδικα το Μαλαμουτ σκυλι πολυ κινητικο,δρομεας μεγαλων αποστασεων ειναι και το βαζεις σε κρατε?,αλλα μην μου μιλας για 2-3 μηνων,και μην πας το θεμα αλλου

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το αρθρο που μπηκε για τα κεννελ μαλλον ειναι λαθος,(Amalthea)εγω ξερω οτι ακομη και σε 5Χ5 κλουβι δεν πρεπει να μενει το σκυλι πανω απο 5-6 ωρες,μηπως με την λεξη κεννελ εννοει ο συγγραφεας το μεγαλιο κλουβι?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog