Το pointer γιγας, ασχετε!Ποιο ποιντερ εχει 69 εκατοστα υψος και 66 κιλα βαρος???
αλλη μια εξυπναδα .....Το pointer γιγας, ασχετε!
...καλο το crate, αλλα για συγκεκριμενους σκοπους. Ολη μερα μεσα, ή εστω τη μιση - κατι απο puppymill μου κανει.... Εγω την εχω στο δωματιο μου. Εχω μαζεψει οτι "δεν κανει", κλεινω και την πορτα - και ολα καλα. Δεν λερωνει (6 μηνων - εχει μαθει πλεον....) δεν μασουλαει, και δεν ειναι εγκλοβισμενη στο 50cm x 50cm. Αν περιμενεις, πρωτα να το εμπιστευθεις (με καποιο μαγικο τροπο φανταζομαι) και μετα να του δωσεις χωρο - δεν θα γινει ποτε μαλλον. Αμα δεν κανει ζημια, ωστε να του μαθεις να μην την κανει - πως περιμενεις να το εμπιστευθεις το σκυλακι; Αμα δεν βρεξεις κωλο (..με το συμπαθιο), ψαρι δεν θα φας.
Ναι, σωστά.ναι berna , αλλα μην συγχεουμε καταστασεις. αλλο το "θα εχω σε 50Χ50 το σκυλο, και αλλο πως η επιβλεψη ειναι κυριως εκτος crate! αυτο ειναι αυτονητο! στο crate τι να επιβλεωεις; αν κοιμαται καλα;;
Τα καλώδια είναι επικύνδινα, μπορούν να κινδυνέψουν σκύλος και σπίτι.οσο για τις ζημιες, ηταν στο προγραμμα,κινητα,καλωδια,τραπεζια,φωτογραφικη,αυτοκινητοκ.τ.λ.και?
καταλαβαινεις επιτελους οτι δε λεμε να ναι μονιμα εκει μεσα το κερατο μου;; εισαι και εκτροφεας ειχες πει; μπραβο αγορι μου. με 1 - 2 ωρες εκει μεσα σκυλι 8 - 11 εβδομαδων θα παθει σκωλιωση και δυσπαλασια; η στον υπνο το βραδυ μετα απο μια ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ημερα απο βολτες - παιχνιδι κλπ , δε θα θελει μια γωνια να κοιμηθει; τοτε ποιος ο σκοπος και του σκυλοσπιτου του original; εσυ αν δεν ειχες κρεβατι και κοιμωσουν σε μοκετες η πλακακια, θα σου αρεσε;Αλλο το κρατε με ανοιχτη πορτα και αλλο το σκυλι εκει μεσα μονο του κλεισμενο 5-6 ωρες.
Ακομα και οι κατασκευαστες των κρατε τα εβγαλαν με αλλο σκεπτικο,τοσα σκυλια μεγαλωσα στο σπιτι κρατε δεν χρησημοποιησα,οσο για τις ζημιες, ηταν στο προγραμμα,κινητα,καλωδια,τραπεζια,φωτογραφικη,αυτοκινητοκ.τ.λ.και?δεν μιλαω για τα παρα πολλα ρουχα που ακομα κατστρεφω με τα σκυλια,ζημεις κανουν και τα παιδια,ακομα και εμεις σπαμε κανα πιατο,χαλαμε κινητα,κ.τ.λ.το θεμα ειναι κατα ποσο επηρεαζει τον χαρακτηρα του σκυλου,και μην μου πει καποιος τωρα οτι καθεται το σκυλι 5-6 ωρες εκει και την βρισκει,ασε για τα κοκκαλα και τις κλειδωσεις(που πολλοι νομιζουν οτι ειναι μονο κληρονομικα).
Απ όσο κατάλαβα εγώ ο φίλος μας περιμένει να έρθει το κουτάβι του από τον εκτροφέα σε μερικούς μήνεςεγω καταλαβα οτι το Μαλαμουτ το δικο σου ειναι 8-9 μηνων