Το ολοκαινουριο Crate μου !!

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
DSCF0348..jpgDSCF0346..jpgDSCF0347..jpg
savic dog crate
This Cage (91Χ61Χ71) is suitable for the following dog breeds

• Border Collie
  • Rough Collie
  • Airedale
  • Springer
  • Bulldog
  • Dalmation
  • Pointer
  • Std Poodle
  • Bull Terrier
  • Labrador
  • Boxer
  • Setter
  • Weimariner
  • Retriever
  • Doberman
  • Rottweiler Αρα κανει για malamute . ετσι;
http://s488.photobucket.com/albums/rr249/Dj_Toy/?action=view&current=DSCF0346.jpg&newest=1
http://s488.photobucket.com/albums/rr249/Dj_Toy/?action=view&current=DSCF0347.jpg&newest=1
http://s488.photobucket.com/albums/rr249/Dj_Toy/?action=view&current=DSCF0348.jpg&newest=1

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Με γεια :)
ευχαριστω !
καλο ; πιστευεις θα του ειναι κουτι; για τα ποιντερ λεει κανει που ειναι και ελαφρως ψηλοτερα απο τα μαλ (69 ποντους απο 63,5) και αρκετα βαρυτερα (66 κιλα απο 38,5 που ειναι τα μαλ) παντως αυτα τα μαλ που γινονται 71 ποντους και ανω των 45 - 50 κιλων ειναι τα giant ετσι; το φυσιολογικο που ξερω ειναι 63,5 υψος, 38,5 kg βαρος.

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
πιστεύω ότι θα ήταν οκ...αλλά και στο δικό μου μέγεθος τώρα που μεγαλώνει (6μ σχεδόν) δεν μπορεί να τεντωθεί άνετα.
Κοιμάται μια χαρά βεβαία ειδικά όταν έχει χορτάσει παιχνίδι λιώνει και δεν νομίζω να την νοιάζει τόσο το μέγεθος!

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
πιστεύω ότι θα ήταν οκ...αλλά και στο δικό μου μέγεθος τώρα που μεγαλώνει (6μ σχεδόν) δεν μπορεί να τεντωθεί άνετα.
Κοιμάται μια χαρά βεβαία ειδικά όταν έχει χορτάσει παιχνίδι λιώνει και δεν νομίζω να την νοιάζει τόσο το μέγεθος!
παντως ενα ξενο σαιτ λεει για τα μαλ αυτο:
For a Malamute get the largest crate you can find, especially if they will be in it a long day while you are at work. A minimum 500 size Vari Kennel for a girl, 600 for a boy. (ones below use different sizing). Generally you want about 35" (88,9 cm) long x 27" (68.58 cm) high for a normal sized Malamute.
αρα εμενα που ειναι 70 cm υψος κ 91 cm μακρος ειμαι οκ.. φιουου:)
http://www.omalmalamutes.com/omal/crates.htm

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Ωραίο...Με γειά...

Παρατήρησα οτι υπάρχει γυαλιστερο πάτωμα. Θέλει λίγο προσοχή αυτό... :)
;)

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
για τραυματισμο;.. τι να κανω τοτε; να μην το προκαλω να παιζει εντονα οταν ειμαστε εκει μην γλυστρισει και πεσει κλπ;..

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
όντως είναι γυαλιστερό το πάτωμα.
έχω βάλει ένα χαλάκι μέσα και είναι μια χαρά.Δεν γλιστράει.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
ειναι πετρα, δεν ειναι πλακακι κλπ.. η ασχετο αυτο που λεω; εγω παντως αν πω για το ποσο γλυστραει, θα το χαρακτιριζα μετρια. θεει και λιγο "προσπαθεια για να γλυστρισεις στο πατωμα μου..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ειναι πετρα, δεν ειναι πλακακι κλπ.. η ασχετο αυτο που λεω; εγω παντως αν πω για το ποσο γλυστραει, θα το χαρακτιριζα μετρια. θεει και λιγο "προσπαθεια για να γλυστρισεις στο πατωμα μου..
Το κουτάβι θα γλυστράει όμως (δεν είναι άνθρωπος).
Ενα μεγάλο χαλί θα είναι ό,τι πρέπει.

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
για τραυματισμο;.. τι να κανω τοτε; να μην το προκαλω να παιζει εντονα οταν ειμαστε εκει μην γλυστρισει και πεσει κλπ;..
To γυαλιστερο πάτωμα μπορει να προκαλέσει μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, γρήγορα ή αργά, βέβαια μπορεί και τίποτα, ανάλογα απο το πως χειρίζεσαι εσυ την κατασταση, τι δραστηριότητες θα έχει ο κούταβος, κλπ.

Όταν αντιλαμβάνονται ότι γλυστράνε περπατάνε με λίγο προσοχή. Εκτός απο αυτό μπορεί να πέσουν σε ενα παιχνίδι κλπ.

Αν εχεις εναν κούταβο και περπατάει σε γυαλιστερο κούταβο μπορεί να προκαλέσει κάποιο κινητικό πρόβλημα μικρό ή μεγάλο.
Αλλά όλα αυτα δεν είναι απόλυτα, απλά καλό θα είναι να προσέχεις λίγο το ποσες ώρες θα περνάει στην γυαλισμένη πέτρα, ποσο θα περπατάει κλπ...

Θέλει λίγο προσοχή.

ΥΓ
Το έχεις σε καλή κατάσταση το πάτωμα :)

Last edited:

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Το κουτάβι θα γλυστράει όμως (δεν είναι άνθρωπος).
Ενα μεγάλο χαλί θα είναι ό,τι πρέπει.
μα δεν θα εχει μαθει να περπαταει οταν ειναι 8 10 εβδομαδων; ... δηλαδη μπορει να πεσει 10 κιλα σκυλι που θα ναι τοτε το μαλ να σωριαστει φαρδυ πλατυ στο πατωμα ετσι απλα;.. αλλο ενα κανισακι πχ πιστευω..

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
To γυαλιστερο πάτωμα μπορει να προκαλέσει μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, γρήγορα ή αργά, βέβαια μπορεί και τίποτα, ανάλογα απο το πως χειρίζεσαι εσυ την κατασταση, τι δραστηριότητες θα έχει ο κούταβος, κλπ.

Όταν αντιλαμβάνονται ότι γλυστράνε περπατάνε με λίγο προσοχή. Εκτός απο αυτό μπορεί να πέσουν σε ενα παιχνίδι κλπ.

Αν εχεις εναν κούταβο και περπατάει σε γυαλιστερο κούταβο μπορεί να προκαλέσει κάποιο κινητικό πρόβλημα μικρό ή μεγάλο.
Αλλά όλα αυτα δεν είναι απόλυτα, απλά καλό θα είναι να προσέχεις λίγο το ποσες ώρες θα περνάει στην γυαλισμένη πέτρα, ποσο θα περπατάει κλπ...

Θέλει λίγο προσοχή.

ΥΓ
Το έχεις σε καλή κατάσταση το πάτωμα :)
ευχαριστω ! ναι ετσι το βλεπω κι εγω.. πως πρεπει να ανταποκρθινεται ως ενα βαθμο οταν το παρεις απο τον εκτροφεα (δηλ να στεκεται και να περπατα αρκετα ανετα. οχι να γινει και κεντερης !!) αρα η διαχειρηση παιζει ρολο.. διοτι και σε χαλι 10 ποντων παχους, ενας.. "αγαρμπος ιδιοκτητης μπορει να το κανει κακο... απο το να το "πατησει" πχ κατα λαθος, μεχρι να το ζορισει και να του σπασει τιποτα..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
μα δεν θα εχει μαθει να περπαταει οταν ειναι 8 10 εβδομαδων; ... δηλαδη μπορει να πεσει 10 κιλα σκυλι που θα ναι τοτε το μαλ να σωριαστει φαρδυ πλατυ στο πατωμα ετσι απλα;.. αλλο ενα κανισακι πχ πιστευω..
Σου απάντησε ο Βασίλης :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog