Το κουταβι μου δεν τα κανει εξω

panosha

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2022
51
31
Το λαμπραντόρ σου δεν είναι "σκυλάκι" αλλά "γαϊδούρι" ειδικά αν είναι αρσενικό. Θα το διαπιστώσεις σύντομα.

Η βόλτα - εκεί που κάνουν εκτός των άλλων τσίσα και κακά - είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση κάθε σκύλου, άλλο αν μερικοί μεταλλάσσουν τα "σκυλάκια" τους σε κάτι άλλο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Με έχει πιάσει απελπισία… δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
Μην απελπίζεσαι.
Αν το σκυλάκι δεν έχει κάποιο ιατρικό θέμα ακράτειας πχ (συζήτα το μία και με τον κτηνίατρό σου, ποτέ δεν ξέρεις), θα το φτιάξει μεγαλώνοντας.
Εγώ θα της περιόριζα λίγο το νερό, εντελώς την πρόσβαση στην βεράντα και θα πρόσεχα συνεχώς, που πάει μέσα στο σπίτι, να κάνει τι, ώστε να την προλάβω πριν. Και φωνή αν δείξει ότι πάει για κατούρημα μέσα στο σπίτι. Να καταλάβει ότι δεν είναι επιθυμητή συμπεριφορά. Φωνή στην φωνή, θα το εμπεδώσει.
Αν μπορείς να βγαίνεις από το σπίτι για πέντε λεπτά, πάρα πολύ συχνά, ακόμη καλύτερα. Δεν χρειάζεται να ξεποδαριάζεσαι. Στο κοντινότερο σημείο. Και πάλι μέσα. Και πάλι έξω. Και κάπως έτσι, θα το φτιάξει ένα ωραίο πρωί, πριν καν το καταλάβεις :)

• Like
Reactions: Orjo

MaxtheLabrador

Active Member
23 Αυγούστου 2023
41
22
32
Σκέψου να φιλοξενηθειτε κάπου,θα είναι πρόβλημα. Αν υποθέσουμε ότι δεν θα έχεις κ εσύ πρόβλημα με ο,τι απελευθερωνει σκύλος 40 κιλα:LOL:
Γενικά, πρέπει να μάθει πολλά,μην σκέφτεσαι ότι πιέζεται. Με τον σωστό τρόπο εκπαίδευσης, θα μάθει να συμβιώνει αρμονικά. Γιατί μετά θα πιέζεστε εσείς με 40 κιλά ενέργειας κ ατσουμπαλοσυνης!
Ναι ναι προφανώς και θα το προσπαθήσουμε απλά ήθελα να καταλάβω αν έχει σχέση μόνο με τον ιδιοκτήτη αυτή η απόφαση . Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις

myrtwmor

Member
30 Ιουλίου 2022
11
0
34
Μην απελπίζεσαι.
Αν το σκυλάκι δεν έχει κάποιο ιατρικό θέμα ακράτειας πχ (συζήτα το μία και με τον κτηνίατρό σου, ποτέ δεν ξέρεις), θα το φτιάξει μεγαλώνοντας.
Εγώ θα της περιόριζα λίγο το νερό, εντελώς την πρόσβαση στην βεράντα και θα πρόσεχα συνεχώς, που πάει μέσα στο σπίτι, να κάνει τι, ώστε να την προλάβω πριν. Και φωνή αν δείξει ότι πάει για κατούρημα μέσα στο σπίτι. Να καταλάβει ότι δεν είναι επιθυμητή συμπεριφορά. Φωνή στην φωνή, θα το εμπεδώσει.
Αν μπορείς να βγαίνεις από το σπίτι για πέντε λεπτά, πάρα πολύ συχνά, ακόμη καλύτερα. Δεν χρειάζεται να ξεποδαριάζεσαι. Στο κοντινότερο σημείο. Και πάλι μέσα. Και πάλι έξω. Και κάπως έτσι, θα το φτιάξει ένα ωραίο πρωί, πριν καν το καταλάβεις :)
Τώρα διάβασα αυτή σου την απάντηση κ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα τόσα συμπεράσματα που έβγαλες σε δεύτερο χρόνο ειλικρινά δεν μπορω να τα καταλάβω ούτε πως σχετίζονται με εμένα.
Θα χαιρόμουν να παρέμενε η απάντηση σου στο ίδιο ύφος με αυτό που διαβάζω τώρα.
Κάνω όλα όσα έγραψες εδώ κ δυο μήνες αλλά νιώθω ότι δεν επικοινωνούμε σε αυτό το θέμα. Σαν να μην μπορω να της το μεταδώσω. Περιορίζουμε το νερό κ την πρόσβαση στο μπαλκόνι κ μόλις διαφύγει στιγμιαία της προσοχής τα κάνει κάπου μέσα στο σπίτι. Ενω δεν την μαλώνω να πω ότι με φοβάται. Απεναντίας την διορθώνουμε με μη κ τη λέξη βόλτα για να βγούμε αλλά τίποτα.
Κ αντίστοιχα με το που κάτσουμε στο μπαλκόνι θα βγει μαζί μας κ τσουπ θα τα αφήσει κάπου
Πως κάνω παρουσίαση κ σε ποιο πεδίο του φόρουμ αν έχει κάποιον την διάθεση να μου εξηγήσει να το κάνω

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
994
803
Τώρα διάβασα αυτή σου την απάντηση κ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα τόσα συμπεράσματα που έβγαλες σε δεύτερο χρόνο ειλικρινά δεν μπορω να τα καταλάβω ούτε πως σχετίζονται με εμένα.
Κάνω όλα όσα έγραψες εδώ κ δυο μήνες αλλά νιώθω ότι δεν επικοινωνούμε σε αυτό το θέμα. Σαν να μην μπορω να της το μεταδώσω. Περιορίζουμε το νερό κ την πρόσβαση στο μπαλκόνι κ μόλις διαφύγει στιγμιαία της προσοχής τα κάνει κάπου μέσα στο σπίτι. Ενω δεν την μαλώνω να πω ότι με φοβάται. Απεναντίας την διορθώνουμε με μη κ τη λέξη βόλτα για να βγούμε αλλά τίποτα.
Κ αντίστοιχα με το που κάτσουμε στο μπαλκόνι θα βγει μαζί μας κ τσουπ θα τα αφήσει κάπου
Πως κάνω παρουσίαση κ σε ποιο πεδίο του φόρουμ αν έχει κάποιον την διάθεση να μου εξηγήσει να το κάνω
Δηλαδη την βγαζεις καθε φορα που λερωνει? Μηπως την πας βολτα και της αρεσει για αυτο το κανει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εδώ που είμαστε, σε ποιά συμπεράσματα αναφέρεσαι;
Εκανες συνένωση θεμάτων σε μία απάντηση μάλλον ε;

• Like
Reactions: myrtwmor

myrtwmor

Member
30 Ιουλίου 2022
11
0
34
Δηλαδη την βγαζεις καθε φορα που λερωνει? Μηπως την πας βολτα και της αρεσει για αυτο το κανει.
Όχι την κόβω κ την κατεβάζω κάτω μ κάθομαι στατικά για δέκα λεπτά όταν λερώνει Κ γενικά δυο μεγάλες βόλτες πρωί βράδυ και στο ενδιάμεσο ανά μια ώρα κάτω για δέκα λεπτά στατικά

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog