Το κουτάβι μου δαγκώνει

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Εμένα γουστάρει να τ ακούει τοσο ΠΟΛΥ που σφίγγει παραπάνω για να κελαηδαω παραπάνω :)

χαχαχαχαχαχα! εμένα άμα κάνω ότι κλαίω με κοιτάζει και αρχίζει να γαβγίζει.
Η δικιά μου αυτό που κάνει τελευταία είναι, καθώς προχωράω να μου γραπώνει το πόδι και να το δαγκώνει. Πως εξηγείται?? (δε μπορούσα να μη ρωτήσω:rolleyes:)

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αν εισαι γυναικα οπως φαινεται και βαζεις κρεμα σωματος εξηγειται θαυμασια :) Τους τραβαει η μυρωδια ! Αλλα σκυλια το χρησιμοποιουν σαν παιχνιδι ή για να σου μεταδωσουν ενα μηνυμα, πχ η δικια μου χαρακτηριστικα γραπωνει (οχι ακριβως δαγκωνει) τον πήχη μου οταν εχω αργησει να την κανω βολτα ή να γεμισω το κουπακι της νερο, και χωρις να κανω πλακα, με πηγαινει προς το αντιστοιχο σημειο. Ξερω , ξερω, εχω το εξυπνοτερο σκυλι της Ελλαδας :)

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Αν εισαι γυναικα οπως φαινεται και βαζεις κρεμα σωματος εξηγειται θαυμασια :) Τους τραβαει η μυρωδια ! Αλλα σκυλια το χρησιμοποιουν σαν παιχνιδι ή για να σου μεταδωσουν ενα μηνυμα, πχ η δικια μου χαρακτηριστικα γραπωνει (οχι ακριβως δαγκωνει) τον πήχη μου οταν εχω αργησει να την κανω βολτα ή να γεμισω το κουπακι της νερο, και χωρις να κανω πλακα, με πηγαινει προς το αντιστοιχο σημειο. Ξερω , ξερω, εχω το εξυπνοτερο σκυλι της Ελλαδας :)

:p κι εγώ για παιχνίδι το κόβω, αλλά το θέμα του δαγκώματος με ανησυχεί πολύ. τις προάλλες μου άφησε σημάδι στο πόδι. :2424:

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie