Το κουτάβι μου δαγκώνει

Theriani

Member
20 Ιανουαρίου 2014
8
0
Athens
Γειά σας πρόσφατα υιοθέτησα ένα κουτάβι beagle 43 ημερών.Έμαθε να κάνει την ανάγκη στην πάνα άλλα το θέμα που αντιμετωπίζω είναι αυτό του δαγκώματος.Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει.Έχω πάρει κουκλάκια κόκκαλα ,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Υπομονη πρεπει να κανεις κουταβι ειναι , μη περιμενεις να αλλαξει απο μερα σε μερα
Βασικα,υπομονη ακομα 20 ημερες επρεπε να κανει,αλλο αυτο ειναι αλλο θεμα..

Theriani

Member
20 Ιανουαρίου 2014
8
0
Athens
Γνωρίζω ότι κάθε κουτάβι πρέπει να αποχωρίζεται από την τοκετοομάδα μετά τους δύο μήνες ,αυτός που τα έδινε όμως αν και τον πίεσα δεν μου άφησε άλλο περιθώριο.Ξέρω ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στην μετέπειτα συμπεριφορά του ζώου, για αυτό και ζητάω επειγόντως συμβουλές. . .

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ειδες, ακουσες, σου ειπαν, καταλαβες, τιποτα δε μετραει. Μονο το γνησιο πεντιγκρι. Ο λόγος που το λεω είναι οτι μονο σε ενα πιστοποιημένα καθαροαιμο σκυλο μπορει κανεις να βγαλει συμπερασματα για το χαρακτηρα και το μελλοντικο του σε γενικες γραμμες ταμπεραμέντο. Τα ιδια ισχυουν και για μορφολογία, υγεία

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Χωρίς να σχολιάσω το καθαρόαιμο με τον τροπο που το ανεφερες (και μην νομίζεις και εγώ πριν ενα χρονο το ιδια αποψη είχα ....ειδα μπαμπα και μαμα και ηταν πολυ ωραία ζωα κτλ κτλ ....αλλα δεν ειναι ετσι ) ....θέλει ανεκτικότητα ( ειναι φυσιολογικό να δαγκωνει ), υπομονη αλλα και σταθερότητα στην συμπεριφορά σου για να το αλλάξεις .....εγω στο τελευταιο τα πήγα χαλια και με δαγκώνει ακόμη και τώρα που ειναι 11 μηνων :) .... κανε μια ερευνα στα θεματα του forum θα δεις πολλές συμβουλές. Να το χαιρεσαι !!!

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
κατάλαβα παρόλα αυτά είναι μια ψυχή και θέλω να την φροντίσω όσο το δυνατόν καλύτερα!
Και καλα θα κάνεις :) Μπραβο και ευχομαι να σου βγεί πιο υγειες και καλό απο όλα τα "καθαροαιμα" !!! ΄(Ριξε μια ματια στο forum απλα για αγορα κουταβιου απο BYB και Pet shop μα αποκτησεις γνωση για το μελλον.)

Judy Garland

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
89
0
Σε αυτήν την ηλικία, εγώ, τα δικά μου σκυλιά,
τα άφηνα να με δαγκώνουν μέχρι να βαρεθούν.

Αν δεν τραβάς τα χέρια σου είναι πιο υποφερτό.

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
όταν παει να σε δαγκωσει δωστης κατι άλλο να ασχοληθεί μην αφησεις να παγιοθει αυτή η κατασταση.
σαν γυναικα που είναι όμως θα σε παιδεψει να ξερεις...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Όταν δε δαγκώνει μην τραβάς χεράκια και προσπάθησε να μιμηθείς κουταβοκλαματα όταν πονάνε... δύσκολο αλλά πιάνει μερικές φορές.

11 Μαρτίου 2014
19
0
Εγω παντως οταν δαγκωνει και κανω αυτο το κουταβοκλαμα ο θεος να το κανει, δεν σταματαει. Μαλλον πρεπει να αλλαξω ηχο :-k

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Εμένα γουστάρει να τ ακούει τοσο ΠΟΛΥ που σφίγγει παραπάνω για να κελαηδαω παραπάνω :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie