Ευχαριστω θα την δοκιμάσω κ την Νutram !Για την ΤONUS άκουσα καλά λόγια χθες πάντως,αλλά δεν το έψαξα περαιτέρω.
Επίσης με Nutram το δικό μου σκυλί είχε λαμπερό τρίχωμα και σταμάτησε το πολύ μάδημα..
Μπορώ να πω μόνο πως η Royal φάνηκε η καλύτερη στο δικό μου σκύλο... Εκτός από τις δύο φορές το χρόνο που μαδάει απίστευτα, το υπόλοιπο διάστημα δεν έχουμε κανένα θέμα με τρίχες... να φανταστείς ότι τον βουρτσίζω και αν βγουν 3-4 τρίχες... Οταν όμως έτρωγε ProPlan καθημερινά σκουπίζαμε απίστευτες ποσότητες τρίχας...
Μην αλλάζεις τροφή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα προλάβεις να δείς τίποτα.
Γνώμη μου είναι να καταλήξεις σε μία στην τροφή, να δώσεις και κάτι βοηθητικό (μαγιά ή λάδι σολωμού) και βλέποντας και κάνοντας.
Επίσης σημαντικότατο ρόλο παίζει το σωστό και τακτικότατο βούρτσισμα. Μην το αμελείς, δεν είναι ότι δεν θα βγάζει τρίχα αλλά μπορείς να μειώσεις κατά πολύ την τρίχα που θα κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι!
Σωστη παρατήρησηΔεν ξέρω που μένεις αλλά αν είσαι σε διαμέρισμα και ο σκύλος δεν είναι αρκετή ώρα έξω, τότε με τη ζέστη του καλοριφέρ θα σου μαδήσει περισσότερο από ότι θα μαδούσε κανονικά αυτή την εποχή.