Το κοπράκι μου μαδάει απίστευτα!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Για την ΤONUS άκουσα καλά λόγια χθες πάντως,αλλά δεν το έψαξα περαιτέρω.

Επίσης με Nutram το δικό μου σκυλί είχε λαμπερό τρίχωμα και σταμάτησε το πολύ μάδημα..

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Για την ΤONUS άκουσα καλά λόγια χθες πάντως,αλλά δεν το έψαξα περαιτέρω.

Επίσης με Nutram το δικό μου σκυλί είχε λαμπερό τρίχωμα και σταμάτησε το πολύ μάδημα..
Ευχαριστω θα την δοκιμάσω κ την Νutram !

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
O diego δε σταματάει να μαδάει ....Royal τ έδινα όταν ήταν κουτάβι.Κ προ πλαν τ εδινα μετά αλλά με καμίατροφή δε σταματάει το μάδημα.
Μπορώ να πω μόνο πως η Royal φάνηκε η καλύτερη στο δικό μου σκύλο... Εκτός από τις δύο φορές το χρόνο που μαδάει απίστευτα, το υπόλοιπο διάστημα δεν έχουμε κανένα θέμα με τρίχες... να φανταστείς ότι τον βουρτσίζω και αν βγουν 3-4 τρίχες... Οταν όμως έτρωγε ProPlan καθημερινά σκουπίζαμε απίστευτες ποσότητες τρίχας...

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μην αλλάζεις τροφή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα προλάβεις να δείς τίποτα.

Γνώμη μου είναι να καταλήξεις σε μία στην τροφή, να δώσεις και κάτι βοηθητικό (μαγιά ή λάδι σολωμού) και βλέποντας και κάνοντας.

Επίσης σημαντικότατο ρόλο παίζει το σωστό και τακτικότατο βούρτσισμα. Μην το αμελείς, δεν είναι ότι δεν θα βγάζει τρίχα αλλά μπορείς να μειώσεις κατά πολύ την τρίχα που θα κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες....φοβερη μουρη ο Ντιεγκο!!!Και συμφωνω με τους περισσοτερους...εγω δεινω Nutram και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αλλα οπως σου ειπαν μια τροφη για να δεις αποτελεσματα θελει πανω απο 2-3 μηνες να την δινεις!!!

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Δεν τ αλλάζω συχνά τροφή,όχι μόνο για να δω αποτελέσματα αλλά ξέρω κ ότι δεν κάνει ν'αλλαζουμε συχνά τροφη γιατί μπορεί να είναι κακό για το στομάχι τς.Θα δοκιμάσω τη μαγιά π μ είπαν οι περισόττεροι.Τον χτενίζω κάθε μέρα αλλά δεν έχω δει ιδιαίτερη διαφορα..
Μην αλλάζεις τροφή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα προλάβεις να δείς τίποτα.

Γνώμη μου είναι να καταλήξεις σε μία στην τροφή, να δώσεις και κάτι βοηθητικό (μαγιά ή λάδι σολωμού) και βλέποντας και κάνοντας.

Επίσης σημαντικότατο ρόλο παίζει το σωστό και τακτικότατο βούρτσισμα. Μην το αμελείς, δεν είναι ότι δεν θα βγάζει τρίχα αλλά μπορείς να μειώσεις κατά πολύ την τρίχα που θα κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν είσαι σε διαμέρισμα και ο σκύλος δεν είναι αρκετή ώρα έξω, τότε με τη ζέστη του καλοριφέρ θα σου μαδήσει περισσότερο από ότι θα μαδούσε κανονικά αυτή την εποχή.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν είσαι σε διαμέρισμα και ο σκύλος δεν είναι αρκετή ώρα έξω, τότε με τη ζέστη του καλοριφέρ θα σου μαδήσει περισσότερο από ότι θα μαδούσε κανονικά αυτή την εποχή.
Σωστη παρατήρηση:)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν θες αγοραζεις εναν υγραντηρα η απλα μαθαινεις και ζεις με την τριχα, σκουπιζεις λιγο πιο συχνα τα χαλια και χτενιζεις σε καθημερινη βαση το σκυλο σου!

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Σε διαμέρισμα τον εχω,μαδάει συστηματικά ειτε κρυο ειτε ζέστη.Εχω συνηθίσει απλά ψάχνω μπας κ μειώσω την τριχόπτωση του.Τι έιναι ο υγραντήρας??

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ειναι αυτο : http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=55321&cmicc=pathfinder&ref=pathfinder
Βοηθαει στο να μην ειναι η ατμοσφαιρα πολυ ξηρη. Διατηρει το σωστο ποσοστο της υγρσιας του δωματιου.
Αλλοι βαζουν υγρες πετσετες πανω στα καλοριφερ η και ποτηρια με νερο διπλα αν και ολα αυτα τα βρισκω λιγο υπερβολικα.

Υγ: Δινε σαλμωνολαδο που βοηθαει αλλα θα πρεπει να δινεις για κανα μηνα και κατι μεχρι να δεις διαφορα